Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

Klasta[B], kaip mama?

koki faina pusdieny apturejom siandien thumbup.gif su drauge ir vaikais varem pasivazineti dviraciais. aplankem labai jau idmu geliu-lauko antikvariniu aksesuaru-senienu lauko baldu-kavine-restorana biggrin.gif nezinau ne kaip ta vieta apibudinti, nieko panasaus nemaciau bigsmile.gif kavine iskurusi lyg dideliame siltnamyje apstatyta surudijusiu staliuku ir sukrypusiu senu kedziu. idomiai viskas atrode bigsmile.gif o labiausiai stebino ten parduodamu senienu kaina blink.gif priglaudziau subinaite ant surudijusios, nutrupejusiu dazu metalines kede uz 450 svaru blink.gif ant tokios pat tik 1150 svaru kainuojancios kedes nedrysau sestis lotuliukas.gif arba valgomojo stalas, toli grazu jam iki estetinio vaizdo, uz 8 tukst svaru swoon.gif

daves vaikai zaidimu aiksteleje, veliau ledu valgyti, zodziu viskas buvo thumbup.gif
tik va manoji neatlaike. vaziavom su mamos darbadaviu jo masina naujo objekto apziuret, griztant luzo ji, tai kol mama ofisuose tvarkes as su ja miegancia ant kedziu ''isitaisiau''.

QUOTE(Medėja25 @ 2012 06 17, 15:56)
Kodėl? Jei pastoviai meigotų, tai taip, bet jei porąkart į metus. Argi tai tikrai iškrypimas? g.gif

o ar as sakiau kad tai iskrypimas? g.gif
rasiau kad reiktu susirupinti.
siaip kalbejom apie pastovu, kasnaktiny mazameciu kraustymasi miegoti i tevu lova, analogiskai ir parasiau komentara, kad paaugliai taip nesielgia.
jei pora kartu i metus as taipogi nieko bloga nematau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 18 birželio 2012 - 00:25
labryt

Raimuk, del baldu pilnai tikiu kad tiek kainavo, ko gero savo dailiaja pasodinai ant 300 metu kedes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos......
Atsakyti
labas, grazuoles smile.gif nelabai speju su jumis!

raimuk, labai grazios foto is dukrytes gimtadienio smile.gif ir tu, ir tavo grazuole atrodote nuostabiai smile.gif

tikiuosi visos sveikos - gyvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 06 18, 18:51)
labas, grazuoles smile.gif nelabai speju su jumis!
----
raimuk, labai grazios foto is dukrytes gimtadienio smile.gif ir tu, ir tavo grazuole atrodote nuostabiai smile.gif
----
tikiuosi visos sveikos - gyvos smile.gif

kur jau ne! biggrin.gif pas mus tempai rekordiskai suleteje biggrin.gif
----
dekoju!
----
ir viskas? nei apie save, nei apie Panka, net apie briedy nutylejo doh.gif nigerai nigerai schmoll.gif
Atsakyti
labvakar. as siandien nervuota visa. o ant vakaro tai ir vaikus uz menknieki aprekiau, nes jau zliumbt is nevilties noris... kaip nesiseka ne tas zodis... ne asmeniniame gyvenime, siandien pati netinkamiausia diena uzsiimti hobiais matyt, viskas nuo pradzios iki galo nesiseka kas su tuo susije, o dar vaikai zvygauja... vienzo mano nervai ant ribos doh.gif reik man arba santechniko, arba savaiteles atostogu nuo vaiku, nuo rupesciu... tisa atostogas netiketai turesiu, ar dar neminejau? kur sakiau kad mama isvaziuoja, tai vakar pakalbejom kad man savaitgaliui ner hobiu visai, butu faina irgi prie juros nulekt, siandien paskambino, sako ok, galesim, jai ten ar tai dvivieti kambari ar tai namuka isnuomavo darbovite, as tai ir ant grindu migmaisyje pamiegosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 16, 23:38)
nu bet tau kaip nesiseka
anketa pakoreguok, ties klausimu kokiu pazinciu ieskai, pazymek kad domina tik sexas, o tada jau laikykis

tai as ne del to, kad pyzdiec kaip noriu, tiesiog galvoju bus is ko pasipyzdavot lotuliukas.gif nes kaip monejau, mano porai mergu tik to ir tesiulo, per sksiapus ir pan lotuliukas.gif Nu alvoju rupuzes uzsiraukit lotuliukas.gif ir nifiga doh.gif lotuliukas.gif ner ant ko issiliet lotuliukas.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 06 16, 23:52)
Pūkita,o tau tų paslaugų labai norisi?  g.gif  biggrin.gif O kur rašei apie žinutę su kekše,tai gal VT parašė?Jei vis paskaito SM kažka iš jo aplinkos,tai gal surado ir ten tave?

UPjora, nu nenoriu as jau btent tik tokiu paslaugu smile.gif O VT tegu raso ka tik nori irnesakyk.gif tegu seka, tegi tikrina...man giliai dzin biggrin.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 06 17, 09:29)
Tai nueik, ką prarasi?

nueisiu kai tik isrisiu koki normalesni smile.gif per galva gi neikas neduos. O be to, laisvesne busi ti k po joniniu, nes per pacias jonines man vesele, tai grozio procedrom varysiu vakiarais. Del manes mano manikiuriste po savo darbo valandu atvarys...tai tikrai nebus kada lekt pasimatyman smile.gif

QUOTE(Klasta @ 2012 06 17, 22:23)
irnesakyk.gif , nieks kalbu apie  alc.gif ir  smileysex.gif  neuzveda, tai ir gudu kaip  miske

QUOTE(puuupi @ 2012 06 17, 23:29)
Niu as sitim temom nedaug ka pasakyt galiu

lotuliukas.gif nu apie AA as galiu padiskutuot lotuliukas.gif kitom temom man jau primirsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 06 18, 20:45)
labvakar. as siandien nervuota visa. o ant vakaro tai ir vaikus uz menknieki aprekiau, nes jau zliumbt is nevilties noris... kaip nesiseka ne tas zodis... ne asmeniniame gyvenime, siandien pati netinkamiausia diena uzsiimti hobiais matyt, viskas nuo pradzios iki galo nesiseka kas su tuo susije, o dar vaikai zvygauja... vienzo mano nervai ant ribos doh.gif reik man arba santechniko, arba savaiteles atostogu nuo vaiku, nuo rupesciu... tisa atostogas netiketai turesiu, ar dar neminejau? kur sakiau kad mama isvaziuoja, tai vakar pakalbejom kad man savaitgaliui ner hobiu visai, butu faina irgi prie juros nulekt, siandien paskambino, sako ok, galesim, jai ten ar tai dvivieti kambari ar tai namuka isnuomavo darbovite, as tai ir ant grindu migmaisyje pamiegosiu  bigsmile.gif

Eiiii, mes su Plato irgi prie juuuuuuuuuuuuuuures varom ateinanti savaitgali biggrin.gif Galesim susibegt, tel tamstos turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu kodel jus prie juros varot kai manes prie jos nebus verysad.gif prisijungciau su mielu noru verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 06 18, 21:55)
Nu kodel jus prie juros varot kai manes prie jos nebus  verysad.gif  prisijungciau su mielu noru  verysad.gif

Nu mes prie juros varom tiksliai tada, kai prognozuoja lietus - kitaip gi negalim schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 18, 22:49)
Eiiii, mes su Plato irgi prie juuuuuuuuuuuuuuures varom ateinanti savaitgali  biggrin.gif  Galesim susibegt, tel tamstos turiu  mirksiukas.gif

woohoo, bet as nezinau kur busiu, sake tarp Klaipedos ir palangos,idomu kur tada? susisieksim

QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 18, 23:30)
Nu mes prie juros varom tiksliai tada, kai prognozuoja lietus - kitaip gi negalim  schmoll.gif  lotuliukas.gif

as tai Gimeteo ziurejau, ner tokie jau blogi orai, penktadieni sauleta ir +19 (bet mes tik vakarop ten busim) sestadieni rute debesuota, nestiprus lietus, diena giedra ir +17 vakare debesuota. sekmadieni nakti lietus, diena nedidelis debesuotumas ir +17.

o as jau mislyjau iet naujo maudumuko pirkt lotuliukas.gif ziurek teks megstinius doh.gif ir ploscius susirinkti

bliam, klaviatura reik valyt verkiant, bet bijau, praeita karta valydama knopke islauziau doh.gif pakeiciau su kita,kurios nenaudoju (net funkcijos nezinau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 18 birželio 2012 - 22:54
Laba diena... kokia ramybe cia....
Atsakyti