QUOTE(Medėja25 @ 2012 06 20, 23:35)
Sveikos, mergaitės. Atostogos prasidėjo. Džiaugiuosi. Tikiuosi, kad pailsėsiu, atsigausiu ir su naujom jėgom pulsiu bembį purtyt

Prisijungsiu paskaityt. Gerai, kad tempai nedideli, o tai nuo gyvenimo atsilikčiau. Grįžusi dar būtinai į pajūrį nulėksiu ir paskui pas Julytę. Tuom atostogos ir bus baigtos...
Iki
aha, dabar del pas mane datos, as jau pirmadieni busiu laisva bedarbe, tai liepa kaip ir tiktu, bet as iskart planuojuosi rimtesni reminta kol pinigu neistaskiau - grindis betonuosiu bent pusei namo tai liepa pas mane bus isbombyta ir pati ko gero savo namuose negyvensiu bent savaite, galiu mamos atsiklaust ir organizuotis pas mama kaime, ten prie Vabalninko toks kaimelis Mockunai yra (google maps rodo) tai ten jau pievos daug yra kur pasiganyt vaikams, arba tada rugpjuti pas mane, a[ziuretumet mano remontus, nusimaudytumet upej (uz poros min kelio per sodus, ir arti ir vaikai vieni nenuklys)
kas vaziuojat prie juros butinai skambtelket as busiu netoli miestelio is K raides, uskliuvo,,, Karkle gal... nu fizdiec skleroze, bilobilio reik