Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

Labas rytas saules 4u.gif
grazaus jums savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Julioške,ai,dar nežinau kaip juos sukrėst,kad atšoktų nuo mamos,kuriu planą.

Sima,perfrazavus posakį tai briedis iš ratų ratams lengviau. mirksiukas.gif

Puuupi,nu koks šaunus vaikis,patinka ugdymo įstaigos.Aš jau peržiūrėjau filmą,ech,trūks man jo.
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 06 22, 09:44)
Labas rytas... penktadienis... ir nuotaika visai gera..... ir laikas po truputi slenka....

mano nuotaika taip pat visai gera, penktadienis juk, baiges darbai, o va vakar tik puse pirmos nakties parsivilkau, turint omeny kad pries tai treciadieny ilgai dirbau. gi turejau su vaikais sedeti, tevai nepasikuklino ir tik 11pm gryzo. ofise valiau stalus ir blioviau, manau ir PMS dasidejo.

QUOTE(sima123 @ 2012 06 22, 10:51)
Laba ryta....o as vel laisva motera  sokiai.gif eina tie briedziai sikt.......priezastis banali, nesutapo charakteriai ...

sima, o kodel issiskyrimas dziugina? taip blogai su juo buvo?
Atsakyti
Raimu,paskaičau ir susigraudinau.Laikykis širdie.Palik balerinai kokių sausainių ar buterbrodų iš vakaro,atsikels anksti įjunk multikus ir griūk lovon,pailsėk ryt ryte.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 22, 14:21)
mano nuotaika taip pat visai gera, penktadienis juk, baiges darbai, o va vakar tik puse pirmos nakties parsivilkau, turint omeny kad pries tai treciadieny ilgai dirbau. gi turejau su vaikais sedeti, tevai nepasikuklino ir tik 11pm gryzo. ofise valiau stalus ir blioviau, manau ir PMS dasidejo.
sima, o kodel issiskyrimas dziugina? taip blogai su juo buvo?

Nedziugina visai, cia is piktziugos taip parasiau, sirdis plysta kaip sakant... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2012 06 22, 16:38)
Nedziugina visai, cia is piktziugos taip parasiau, sirdis plysta kaip sakant... verysad.gif

niu va sad.gif gerai kad nepradejau sveikinti....
tai kas nutiko? juk kartu prabuvot ne menesy kad charakterius kaltinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 22, 14:49)
niu va sad.gif gerai kad nepradejau sveikinti....
tai kas nutiko? juk kartu prabuvot ne menesy kad charakterius kaltinti  ax.gif

Kad as zinociau.....paskutiniu metu nebebendravom, tiesiog dingsta jis ir jokiu zinuciu, jokiu skambuciu, kai jau neiskentus pradedu klaust kas yra, raso , kad viskas gerai...ir suprask kaip nori. Parasiau tai gal skiriames, tai atrase skiriames, tai vat tiek ziniu....Suprask tu tuos diedus kad nori.... Aij...kaip sakoma viskas praeis....

Graziu Joniniu visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2012 06 22, 17:03)
Kad as zinociau.....paskutiniu metu nebebendravom, tiesiog dingsta jis ir jokiu zinuciu, jokiu skambuciu, kai jau neiskentus pradedu klaust kas yra, raso , kad viskas gerai...ir suprask kaip nori. Parasiau tai gal skiriames, tai atrase skiriames, tai vat tiek ziniu....Suprask tu tuos diedus kad nori.... Aij...kaip sakoma viskas praeis....

busiu nepopuliari
arba kita susirado, arba baisioji vyriskoji depresija

sima, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 22, 15:08)
busiu nepopuliari
arba kita susirado, arba baisioji vyriskoji depresija
sima, laikykis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu karoce abu depresovnikai susitiko doh.gif , arba tikrai kokia kita gal pasimaise, na galu gale tik noretusi konkretaus atsakymo ir tiek.
Aciu uz balioncikus, biski pabliausiu kuri vakara ir vel viskas bus gerai smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sima, įsivaizduoju, kaip sunku... console.gif
Durna situacija, kai nieko nepasiaiškinot ir taip viskas nutrūko. Bet žinai, gal nieko ir nereikia šioj situacijoj aiškintis. Gal, kiek tai įmanoma, pasistenk susirast kokios veiklos, kuri padėtų užsimiršt ir nukreipt mintis kita linkme. Galbūt jis, pabuvęs vienas, sugrįš pas tave, o jei nesugrįš - tai jau būsi kažkiek apsipratus su šia situacija ir nusiraminus. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Nu va mano princese nuo rugsejo 3 dienos y darzely.
Arteja dukros gimtadienis ka nupirkti net neisivaizduoju,vt dviratuka pirks,galvos skausmas man bus doh.gif gal kokiu pasiulymu turite?
http://www.youtube.c...0&feature=share o cia jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 06 20, 23:29)
saugos tarnyboj...vienoj pardej sedet ir kameras stebet biggrin.gif  laikinas darbukas,per vasar tik,bet vis smagu biggrin.gif

sveika atvykus y security biggrin.gif o tai pazymejima apsaugos turi?
Atsakyti