QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 31, 23:25)
Galiu duot telefono numerį. Paskambinsi, paklausi

Nors kaip šeimininkė ji žymiai geresnė už žmoną, anas pastoviai pas senmergę savaitgalius leidžia ir ne tik, giria ir giria jos kulinarinius gėrius, vakuotus agurkus ir kt. Matyt nėr pas juos sekso, tik per skrandį ta meilė ir prisirišimas. Na dar pakalba, vyno padaro.
Na matai ,pati sakai kad tai meile tarp ju

tik vat zmonele greiciausiai taip ir nezino nieko ,net man i galva neateitu ,kad toks pagyvenes vyras dar gali meiluze turet

Na bet jei jie taip myli viens kita ,tai kodel negyvena kartu ,jug vaikai anukai turbut jau suauge ,suprastu

Ar ir taip jiem gerai ,kai zmona ne bum bum apie tai

Man tai asmeniskai gaila zmonos
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 05 31, 23:31)
Pazistu tokia, ji per sventes prasosi pas mane i svecius ir ilgu zvilgsniu nulydi ten susirinkusius zmones, kuriuos pazinojo dar jiems esant vaikais, o dabar mato ir ju vaikus, zmones siejancius jausmus... Ji puikus zmogutis, bet ar laimingas savo pasirinkime... Mano galva ji irgi noretu, kad kazkas besalygiskai ja myletu, ne todel kokia ji yra, o tik todel, kad ji yra...
Papildyta:
Tarp kito, keista, bet va meiluze kazkodel neretai verziasi i tos zmonos vieta, idomu kodel...
Tai vat as irgi sakau ,kad tos meiluzes nera jau tokios nekaltos ,kaip cia bandoma iteigt (atseit jos kaip daiktas ,pa*** ir viskas ,o zmona lieka zmona)

Jos visu pirma yra moterys ,o moterims seimos zidinys ir gerove jos pacios rupi ,todel nemanau ,kad ji tik pasitenkins vienadieniais santykiais ir jai is to vyro daugiau nieko nereikes

Sapaliones ,naivumas ir tiek .
Isivaizduokit dabar ,kad esat kazkieno meiluze ,tik meiluze ... Ir taip iki gyvenimo galo liekat meiluze ,ir nieko is to vyro nesitikit . Ar taip is tikruju nieko ir nesitiketumet ??? Ar tenkintu toks statusas visuomenej

?