Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes

Kadangi "trikampio procese" dalyvauja trys pusės, tai ir pozicijų į tą trikampį kaip minimum bus trys, o atskirais atvejais (priklausomai nuo aplinkybių), tai jų gali būti ir ženkliai daugiau. Man tik niekaip nesuprantamas moteriškas vertinimas tokiu klausymu: kiekviena moteris norėtų būti savo vyrui ta vienintėle ir puoselėjama ir kad vyras būtų ištikimas, o bet tačiau, jei tokia moteris sumąsto "pasmaguriauti šone" ir pretendentas atsisako, vadovaudamasis anksčiau išvardyntomis vertybėmis, dalyvauti šiame procese - tai jis iškarto patenka į gėjų, lepšių ar šiaip ne vyro kategoriją. Kodėl vienoje moteryje tokie du skirtingi vertinimai?
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 05 28, 14:13)
drinks_cheers.gif dar pridėčiau- nei žmona šventoji 4u.gif Su kolege diskutavom ta tema, tai priėjom išvados, kad jei šeimoje papučia vėjai iš šono, reiškia kažkokių plyšių santykiuose yra.

Bet kokiuose santykiuose yra ir teigiamų, ir neigiamų dalykų, tai jei neištikimybę partneris bando taip pateisinti, vadinasi jis/ji pasiteisinimo paprasčiausiai neturi ax.gif

QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 28, 14:18)
Bet tai gi mokslininkai irode, kad tik vyrai sugeba - pasidulkinau, parukiau, gryzau namo pas seima ir uzmirsau as ta boba.O moterys to nemoka/negali .

Nežinau, kokie mokslininkai ką ten rodė, bet arba jūs juos ne taip supratot, arba tyrimas baisiai prastas buvo rolleyes.gif

QUOTE(Publicum47 @ 2012 05 28, 14:28)

, jei tokia moteris sumąsto "pasmaguriauti šone" ir pretendentas atsisako, vadovaudamasis anksčiau išvardyntomis vertybėmis, dalyvauti šiame procese - tai jis iškarto patenka į gėjų, lepšių ar šiaip ne vyro kategoriją. Kodėl vienoje moteryje tokie du skirtingi vertinimai?

Gal tai rodo, kad atėjo laikas keisti aplinką ir joje esančius asmenis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2012 05 28, 11:49)
Sveiki,

noriu pasiūlyti padiskutuoti gan įdomia (ir, bijau, aktualia) tema - apie meilužes: moteris, kurios miega su vedusiais vyrais.

Man visuomet buvo įdomus ir keistas moterų (žmonų)  požiūris - atseit, štai jos, tokios anokios, lenda prie svetimų vyrų, gundo vilioja, "jei pagausiu - plaukus nurausiu" ir t. t. ir pan. Bet, palaukite - nei ta meilužė jums įsipareigojusi, nei ji žadėjo mylėti jus ir saugoti. Tai kurgi dingsta vyro atsakomybė?

Ar iš tiesų manoma, kad tie vyrai, vargšeliai, aplink pirštą apsukti, ar lengviausia visą kaltę suversti žmogui iš šalies? Tikėtina, kad išsakysite ir kitokį požiūrį smile.gif

Tikiuosi įdomios diskusijos drinks_cheers.gif

Toks itarimas, kad sviesia lape trupuciuka sazine grauzia, tai forume bando ja nuraminti, kad meiluzes tai cia vargsiukes aplinkybiu aukos, o va vyrai einantys i kaire blogesni, nei jos. Mano mamynu, sazine grauzti turetu abu vienodai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Su apyranke @ 2012 05 28, 13:25)
Na ir kaip elgiasi vyras, sužinojęs, kad žmona su tuo (pypt) jam įstatė šakotus ragus? Žinau, kad ne visi vyrai macho. Bet kaip elgiasi tas vyras, kurį mes vadiname vyrišku?

kodel dabar vel persokome ant vyro? Man asmeniskai vyro vyriskumas su neistikimybes atlaidumu nieko bendro neturi.
Atsakyti
As skaitau ,kad tik vyras yra kaltas jei apgaudineja su meiluze . Jokia meiluze neapsuks vyrui galvos ,jeigu jis pats to nenores schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 28 gegužės 2012 - 13:58
QUOTE(NakedA @ 2012 05 28, 13:53)
As skaitau ,kad tik vyras yra kaltas jei apgaudineja su meiluze . Jokia meiluze nepasuks vyrui galvos ,jeigu jis pats to nenores  schmoll.gif

Pritariu tokiai pozicijai, bat kas trukdo tai meilužei (žinoma jei jai yra žinomas jos pačios satusas) "nesukinėti" to vyro galvos pasivadovaujant žmogiškosiomis vertybėmis. Jei pažiūrėti tokiu kampu - tai "kaltės medalius" visdėlto nukaldinti reikėtų du.
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 05 28, 14:23)
Tos temos aplamai jau atsibode-vienas per ta pati,velkasi, velkasi. Ir visur tik vyrai vyrai-oj kokia as nelaiminga. Mazai temu apie moteris,ko jos nori, kaip jos gyvena, ka jos galvoja. Vyrukai ant galvu lipa, matyt. biggrin.gif

Nu apie vyrus pasaulis tik ir sukas, jau temos tokios iki... atsibode. Bet kazkam ziuriu nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 05 28, 14:50)
kodel dabar vel persokome ant vyro? Man asmeniskai vyro vyriskumas su neistikimybes atlaidumu nieko bendro neturi.

O man turi.
Atsakyti
Ne, cia tai faktas ,kad nera ko staipytis pries vedusi vyra samoningai g.gif Cia jau grynai tokios barakudos daro ,jei zino kad tas vyras vedes ir vis tiek ji vilioja is po nosies gun_bandana.gif ,tada ir ta merguzele nera nekalta ,taciau jei vyras pasiduoda toms vilionems ,tai jo kalte bus didesne ,nes neturejo valios atsispirti ,tokie moterims nepatinka , o barakuda irgi per ilgai nesidziaugs . Mano nuomone ,tokie zmones ,kurie syki ar dar blogiau ,kelis sykius yra isdave ,tai jie visa gyvenima liks neistikimi , mano akyse toks vyras visiskai prarastu pasitikejima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Su apyranke @ 2012 05 28, 14:04)
O man turi.

Ka turi bendro?
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 05 28, 13:53)
As skaitau ,kad tik vyras yra kaltas jei apgaudineja su meiluze . Jokia meiluze neapsuks vyrui galvos ,jeigu jis pats to nenores  schmoll.gif

Kaip sunku nenoreti po 10-20 kartu pragyventu metu.
Papildyta:
QUOTE(marmaliade @ 2012 05 28, 14:02)
Nu apie vyrus pasaulis tik ir sukas, jau temos tokios iki... atsibode. Bet kazkam ziuriu nelabai  rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 28 gegužės 2012 - 14:08
Na blogai tada tokiam vyrui ,nes man istikimybe PIRMOJ vietoj stovi cool.gif Zmogus tuom ir skirias nuo gyvunu ,kad gali suvaldyti savo instinktus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 28 gegužės 2012 - 14:12

Kaip sunku nenoreti po 10-20 kartu pragyventu metu.

[/quote]

Va tarp norėti ir daryti ir yra "sutalpinta" tai kas vadinama vėrybėmis.
Atsakyti