Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes

QUOTE(Kasniuke @ 2012 05 29, 12:18)
Bet negi tai reiskia, kad gali bet kuri lipti ant vedusio vyro, nes jo santuoka visai ne jos reikalas? Aisku gali - vienas paspirs, kitas priglaus, o ji vistiek visu akyse bus k... Pazystu ne viena moteri, kurios gyvena vienos, nes padoraus laisvo neranda, o vedusiu joms nereikia. Tai kaip beziuresi, meiluze nera nekaltas avinelis. Galit dabar jau pult mane, bet man meiluzes, tai tik pasileidusios moterys, kurios be vyro kvapo negali istverti ir joms giliai dzin jis vedes ar nevedes. Padori moteris svetimo vyro valkiojama nesileis niekada  mirksiukas.gif

Na, yra gi skirtumas tarp tu kurios nori tik sekso, ir vienisu kurios dairosi sau antros puses. Vilioti svetima sau - zema, o miegoti abipusiu sutarimu, be isipareigojimu - visai kas kita.
Atsakyti
QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 29, 11:27)
Na, yra gi skirtumas tarp tu kurios nori tik sekso, ir vienisu kurios dairosi sau antros puses. Vilioti svetima sau - zema, o miegoti abipusiu sutarimu, be isipareigojimu - visai kas kita.

Man tai skirtumo nera tarp siu abieju atveju. Ir tas ir tas yra neistikimybe ir bet kuriuo atveju vyras butu nebe vyras, o kuiliukas, o apie treciaja irgi atitinkama nuomone turiu smile.gif Esu nieko pries, kai neipareigojancius santykius pletoja du laisvi zmones. O kai moteris miega su vedusiu, tai koks jau skirtumas ar is meiles ar tik del sekso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 29, 11:27)

Tai situacijos konfliktas ir yra tame, kad egzistuoja trečias asmuo su kuriuo vienas iš neištikimųjų pusių, turi susitarimą (įsipareigojimą) ir šituo savo aktu, tas susitarimas yra pažeidžiamas. Ir jei meilužei a priori yra žinomas šis faktas -ji tampa "nusikaltimo" bendrininkė, kad ir kokie jos motyvai bebūtų. O kaip nusikaltimo bendrininkei (dažnai bausmė skiriama lygiai tokia pati kaip ir nusikaltimo organizatoriui, jei nėra lengvinančių aplinkybių) ji susilaukia "bausmės" - paniekos.
Atsakyti
Bet negi tai reiskia, kad gali bet kuri lipti ant vedusio vyro, nes jo santuoka visai ne jos reikalas? Aisku gali - vienas paspirs, kitas priglaus, o ji vistiek visu akyse bus k... Pazystu ne viena moteri, kurios gyvena vienos, nes padoraus laisvo neranda, o vedusiu joms nereikia. Tai kaip beziuresi, meiluze nera nekaltas avinelis. Galit dabar jau pult mane, bet man meiluzes, tai tik pasileidusios moterys, kurios be vyro kvapo negali istverti ir joms giliai dzin jis vedes ar nevedes. Padori moteris svetimo vyro valkiojama nesileis niekada  mirksiukas.gif

Jeigu vyras nenori, jokia k neužsikars jam ant kaklo. O ar jis nori, ar nenori - ieškokite atsakymo JO santuokoje.

Visų akyse bus/visiems atrodys/užbadys pirštais/ir t.t. - tai ne faktas ir ne nuosprendis, tai žmonių nuomonės, kurių yra tokia įvairovė, kad greičiau persiplėši, nei visiems įtiksi. Tavo reikalas, ar gyventi taip, kad kitiems gražiai atrodytum, ar taip, kad pačiai gyvenimas teiktų džiaugsmą.

Skirstyti vyrus kaip statistinius vienetus į stalčiukus atrodo kažkaip... Sakote, kad moterys renkasi likti vienos, o ne būti su vedusiais. Kodėl taip yra? Ar tikrai pulkai vedusių paskui jas laksto ir jos turi galimybę rinktis? O meilužės, jūsų manymu, šaudo akimis tik į vedusius? Juk pirmiausiai sutinkate žmogų, jo nepažįstate ir apie santuokinį statusą nieko nežinote. Jums patinka būtent pats žmogus. Ir jeigu tuo metu jūs netrokštate nieko, ko jis negali suteikti (santuokos, šeimos, vaikų, ilgalaikių santykių), bet žmogus jums patinka (kaip ir bet kuris kitas vedęs/nevedęs), jūs su juo ir bendraujate, nes pati nesate niekam neįsipareigojusi ir juo labiau nesate kitos šeimos židinio kurstytoja. Taigi, pasirinkimo kriterijus laisvas/nelaisvas šiuo atveju moteriai nėra pirmoje vietoje, todėl netinka sakyti "laisvo negali rasti". Pirmoje vietoje laisvė būtų tuomet, kai moteris ieško/tikisi santykių su konkrečiu tikslu - ištekėti, įsipareigoti. Aišku, tą gali pasiekti ir meilužė, bet tai reti atvejai. smile.gif

Tos, kurios "kariasi" vyrams ant kaklo, manau, tokios yra visada - kariasi ir ant vedusio, ir ant laisvo. O tai jau neskaniai atrodo, nepriklausomai nuo vyro, ant kurio kariamasi. biggrin.gif
Perskaičius frazes apie "vyro valiojamą moterį" ar kitas, man dažnai susidaro įspūdis, jog taip kalbėdama moteris nelaiko savęs ir vyro lygiaverčiais santykiuose, ypač intymiuose, mano, jog seksualinis malonumas ir pasitenkinimas yra tik vyro privilegija, o moteriai jau "kaip pasiseks".

Na, ir kad neatrodytų, jog kalu tik į vienus vartus, galima paminėti ir tą moterų kategoriją, kurios dėl man neaiškių priežasčių susieja savo gyvenimus su įsipareigojusiais vyrais, juos įsimyli, atkakliai siekia "turėti sau", nusivilia, laukia (dažnai metų metus), kartais slapčia sukuria antrą "šeimą" šalia oficialios pirmosios. Tokių jau ir aš nesuprantu.
O šiuo atveju (šioje temoje), manau, daugiau kalbama apie tokias, kurios jau santykių pradžioje žino, kad tie santykiai greičiausiai yra laikini, be įsipareigojimo, be pastovumo, todėl kaip ir nėra kuo nusivilti.

Publicum
, kiek žinau, neištikimybė nėra įtraukta į BK, tad beprasmiška ką ir kalbėti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 29 gegužės 2012 - 12:08
QUOTE(mylimuke @ 2012 05 29, 12:06)

Publicum
, kiek žinau, neištikimybė nėra įtraukta į BK, tad beprasmiška ką ir kalbėti... smile.gif

O bet tačiau ji yra įtraukta į CK, ir bausmės "nusikaltėlis" tikrai susilaukia, o va meilužė, kaip "nusikaltimo" bendrininkė "išlipa iš balos sausa" ir dar kaip "bonusą" gauna tą nenaudėlį "nusikaltėlį". Va tada tai jau gali jį "paguosti" iš visos širdies. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ups.. biski ne i tema parasiau.. paskaiciau tik: koks jusu poziuris.. parasiau ta poziuri, tada daskaiciau ir toliau.. tai susilaikysiu nuo komentaru lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2012 05 29, 13:06)
Jeigu vyras nenori, jokia k neužsikars jam ant kaklo. O ar jis nori, ar nenori - ieškokite atsakymo JO santuokoje.

Tik nereikia.. 4u.gif buna visokiu situaciju.. buna darbo vakareliai visokie ir t.t kitom porom yra priimtina baliavot per nakti atskirai pvz.. ir tada bigsmile.gif tada kokia k..., zinodama, kad tas vyras turi seima, bet jos salia nera, ir jis padaugines pvz ropscias ant kaklo.. nu koks girtas vyras sugebes atsisakyt.. biggrin.gif tokias, kurios pacios kariasi, zinodamos, kad vyrai turi seimas ir t.t tai .. ANT LAUZO JAS! lotuliukas.gif o jei rimtai, tai man gaila tu padaru, kurie surenka atliekas is po zmonu.. nesneku apie tas, kurios ,,priglaudzia'' nelaimingus vyrus.. kurie neturi laimes seimoje ir t.t visko buna.. BET.. zinau labai daug, kuriom kaip zaidimas vedusio vyro viliojimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 29 gegužės 2012 - 12:28
Be galo kvailai skamba man tas argumentas, kad meiluze neipareigota saugoti svetimos seimos. Retai ta meiluze buna is svetimos aplinkos, dazniausiai - bendradarbe, kaimyne ar dar geriau - zmonos drauge. Ir ji puikiai zino, ka daro, kai gulasi su svetimu vyru, tiesiog jai i tai nusispjauti. Ir tikrai ne visada gulasi is didziules meiles, kuriai ji negali atsispirti. Tiesiog nori tureti vyra, o kartais dar ir turtinga vyra.
Galbut tuo metu toje seimoje krize, taciau jei neisiterptu tokia aktyvi isalkusi moteriske, ta krize galbut daug lengviau ir su didesniu noru butu isspresta.
Mano bendradarbe, itardama, kad vyras turi meiluze, ilgai verke ant savo geriausios drauges peties, kol suzinojo, kad butent ji ir yra ta meiluze. Ar ta drauge tikrai buvo niekuo deta?
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2012 05 29, 13:31)
O kai moteris miega su vedusiu, tai koks jau skirtumas ar is meiles ar tik del sekso  ax.gif

Šiaip tai tiesa, rezultatas tas pats- abu voliojasi toje pačioje lovoje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 29, 08:32)
Gal tam tikrose situacijose ir yra kažkieno kaltės, to negalima neigti. Bet visur pripaišyti kažkieno kaltę būtų neteisinga. Žmonės nuodėmingi, vienokios ar kitokios pagundos vis pakutena. Tai ir neatsispiria. Poreikis atitiko pasiūlymą, abiems tiko ir patiko, vienam kartui ar daugiau, be jokių pretenzijų į bendrą ateitį, kaip vienas iš variantų, nes būna dar ir su pretenzijomis. Todėl taip, tam tikra prasme "viskas normoje".

Nesutinku g.gif per daug paprasta butu nurasyti viska zmogaus nuodemingumui . O atsispirti tikrai imanoma ,ir tam nereikia kazkokiu ypatingu pastangu schmoll.gif Niekada nepateisinsiu zmogaus silpnybiu . Turi viduje jausti kazkokia atsakomybe uz seima ,mastyti galva ,o ne p*** atsiprasant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvyte @ 2012 05 29, 15:20)
Be galo kvailai skamba man tas argumentas, kad meiluze neipareigota saugoti svetimos seimos. Retai ta meiluze buna is svetimos aplinkos, dazniausiai - bendradarbe, kaimyne ar dar geriau - zmonos drauge.

Būna, kai meilužė apskritai nežino apie antros pusės egzistavimą. Jei vyras dažnai keliauja ir susuka lizdelį kitam mieste ar šalyje. O taip, būna, kad kariasi ant kaklo ir žinodamos apie šeimą, ir santykius joje. Bet tikrai vien tik tos moters kaltės nematau. Kalčiausias vis tiek yra išduodantis vyras, na ar moteris, priklausomai. Juk nenorėsi, kad kartūsi ant kaklo- siųsi toli toli, taip kad kelio atgal nebematys, o juk būna, kad lepinamas dėmesio, vyras niekur nesiunčia, tik mėgaujasi, o paskui teisinasi- ji man rašo, lenda, aš tik atrašau, atsakau, iš mandagumo... ax.gif
Atsakyti
Padori moteris svetimo vyro valkiojama nesileis niekada  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 29, 12:27)

Vis tiek zema ,abiem atvejais zema doh.gif Ir nesvarbu ,priezastis tik seksas ar noras but su anuo vedusiu vyru ,bet kokiu atveju meiluze vilioja svetima vyra ,kuris gal turi vaiku . Apie toki vyra isvis patyliu schmoll.gif Tas "be isipareigojimu" skamba taip apgailetinai ... meiluzei gal ir ner tu isipareigojimu ,bet vedes vyras ,kuris sako " davaj be isipareigojimu" ,tai cia jau visiskas sazines nebuvimas ,jug pas vedusi vyra apstu tu isipareigojimu doh.gif doh.gif doh.gif O kaip zmona ,vaikai - cia neisipareigojimas doh.gif ?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2012 05 29, 13:06)

Visų akyse bus/visiems atrodys/užbadys pirštais/ir t.t. - tai ne faktas ir ne nuosprendis, tai žmonių nuomonės, kurių yra tokia įvairovė, kad greičiau persiplėši, nei visiems įtiksi. Tavo reikalas, ar gyventi taip, kad kitiems gražiai atrodytum, ar taip, kad pačiai gyvenimas teiktų džiaugsmą.

Atsakymo ieskoti nebutinai santuokoje ,o vyro galveleje ,kodel jam taip norisi tos meiluzes ? Vienas Dievas tezino kas ten dedasi doh.gif
O gyventi padoriai ir neklaidzioti po kaires ir desines imanoma ir bunant tikrai laimingu 4u.gif Grazus padorus gyvenimas "kaip nekeista" gali teikti dziaugsma ,nebent gyveni su nemylimu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Virvyte @ 2012 05 29, 14:20)
Mano bendradarbe, itardama, kad vyras turi meiluze, ilgai verke ant savo geriausios drauges peties, kol suzinojo, kad butent ji ir yra ta meiluze. Ar ta drauge tikrai buvo niekuo deta?

Vargse moteris unsure.gif ... Vat cia tai ziauriausiai kai isduoda geriausia drauge , dvigubas smugis i pasirdzius unsure.gif Tokiu atveju tiek ta drauge tiek isdaves vyras abu vienodai kalti g.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 05 29, 13:27)
Kalčiausias vis tiek yra išduodantis vyras, na ar moteris, priklausomai.

Bet juk mes dabar kalbame apie meiluzes, ne apie vyrus! Tegul tas vyras buna penkis kartus labiau kaltas, ka tai keicia? Juk tokie dalykai kaip seima, istikimybe, padorumas arba yra vertybe, arba nera. Jei moteriai nesvarbu, kad vyras, su kuriuo ji miega, yra vedes, tai rodo, kad jai tos vertybes nesvarbios. Reikia speti, kad nevertins ir savo seimos (bent jau teoriskai).
O apskritai, zmogus turetu kuo nors skirtis nuo gyvuleliu schmoll.gif
Atsakyti