QUOTE(Kasniuke @ 2012 05 29, 12:18)
Bet negi tai reiskia, kad gali bet kuri lipti ant vedusio vyro, nes jo santuoka visai ne jos reikalas? Aisku gali - vienas paspirs, kitas priglaus, o ji vistiek visu akyse bus k... Pazystu ne viena moteri, kurios gyvena vienos, nes padoraus laisvo neranda, o vedusiu joms nereikia. Tai kaip beziuresi, meiluze nera nekaltas avinelis. Galit dabar jau pult mane, bet man meiluzes, tai tik pasileidusios moterys, kurios be vyro kvapo negali istverti ir joms giliai dzin jis vedes ar nevedes. Padori moteris svetimo vyro valkiojama nesileis niekada
Jeigu vyras nenori, jokia k neužsikars jam ant kaklo. O ar jis nori, ar nenori - ieškokite atsakymo JO santuokoje.
Visų akyse bus/visiems atrodys/užbadys pirštais/ir t.t. - tai ne faktas ir ne nuosprendis, tai žmonių nuomonės, kurių yra tokia įvairovė, kad greičiau persiplėši, nei visiems įtiksi. Tavo reikalas, ar gyventi taip, kad kitiems gražiai atrodytum, ar taip, kad pačiai gyvenimas teiktų džiaugsmą.
Skirstyti vyrus kaip statistinius vienetus į stalčiukus atrodo kažkaip... Sakote, kad moterys renkasi likti vienos, o ne būti su vedusiais. Kodėl taip yra? Ar tikrai pulkai vedusių paskui jas laksto ir jos turi galimybę
rinktis? O meilužės, jūsų manymu, šaudo akimis tik į vedusius? Juk pirmiausiai sutinkate žmogų, jo nepažįstate ir apie santuokinį statusą nieko nežinote. Jums patinka būtent pats žmogus. Ir jeigu tuo metu jūs netrokštate nieko, ko jis negali suteikti (santuokos, šeimos, vaikų, ilgalaikių santykių), bet žmogus jums patinka (kaip ir bet kuris kitas vedęs/nevedęs), jūs su juo ir bendraujate, nes pati nesate niekam neįsipareigojusi ir juo labiau nesate kitos šeimos židinio kurstytoja. Taigi, pasirinkimo kriterijus laisvas/nelaisvas šiuo atveju moteriai nėra pirmoje vietoje, todėl netinka sakyti "laisvo negali rasti". Pirmoje vietoje laisvė būtų tuomet, kai moteris ieško/tikisi santykių su konkrečiu tikslu - ištekėti, įsipareigoti. Aišku, tą gali pasiekti ir meilužė, bet tai reti atvejai.
Tos, kurios "kariasi" vyrams ant kaklo, manau, tokios yra visada - kariasi ir ant vedusio, ir ant laisvo. O tai jau neskaniai atrodo, nepriklausomai nuo vyro, ant kurio kariamasi.

Perskaičius frazes apie "vyro valiojamą moterį" ar kitas, man dažnai susidaro įspūdis, jog taip kalbėdama moteris nelaiko savęs ir vyro lygiaverčiais santykiuose, ypač intymiuose, mano, jog seksualinis malonumas ir pasitenkinimas yra tik vyro privilegija, o moteriai jau "kaip pasiseks".
Na, ir kad neatrodytų, jog
kalu tik į vienus vartus, galima paminėti ir tą moterų kategoriją, kurios dėl man neaiškių priežasčių susieja savo gyvenimus su įsipareigojusiais vyrais, juos įsimyli, atkakliai siekia "turėti sau", nusivilia, laukia (dažnai metų metus), kartais slapčia sukuria antrą "šeimą" šalia oficialios pirmosios. Tokių jau ir aš nesuprantu.
O šiuo atveju (šioje temoje), manau, daugiau kalbama apie tokias, kurios jau santykių pradžioje žino, kad tie santykiai greičiausiai yra laikini, be įsipareigojimo, be pastovumo, todėl kaip ir nėra kuo nusivilti.
Publicum, kiek žinau, neištikimybė nėra įtraukta į BK, tad beprasmiška ką ir kalbėti...