QUOTE(nefisa @ 2006 10 10, 11:02)
Man gydytojas, daręs operaciją sakė, jog reiktų palaukti pusmetį. Tačiau mano daktarė pasakė, jog nereikia laukti, reikia bandyti pastoti.
Mano mažiukui buvo apsisukusi virkštelė aplink kakliuko, sutriko kraujotaka, buvo mažai vandenų. Daktarai sakė, jog atsirado kažkokia infekcija. Nežinau kas atsitiko ir kodėl. Daktarai nesako irgi vienos priežasties.
Man Cezaris buvo darytas prieš du mėnesius. Tai va ir žinok kuo tikėti. Labai noriu savo daktare tikėti ir manau, kad taip ir darysiu. Juk nebus taip, jog paspaudi mygtuką ir jau laukiesi

manau, kažkiek laiko praeis. Bet mes jau nesisaugom. O ką tu galvoji BusGerai?
Aš kažkaip dar bijau, jaučiu, kad nesu pasirengusi, o dar gydytoja patarė pusmetį palaukti. (mums ryt sueina 3 mėn., kai gimė mažylis). Tik vyras jau skubina, labai nori greičiau. Tuo labiau, kad jam nusimato pusmetis misija į Afganistaną, tai nori iki to laiko suspėti. Bet aš dar vis delsiu ir saugomės. Kažkaip vis pagalvoju, kad reikia palaukti nors Naujų metų, nes šie metai mums labai nesėkmingi, galgi su kitais ateis daugiau laimės?

Mano ginekologė įtarė gimdos kaklelio nepakankamumą ir sakė, kad gali būti didesnė rizika išnešioti kitą vaikutį, dėl to aš noriu dar sustiprėti tiek fiziškai, tiek morališkai.
Papildyta:
QUOTE(beana @ 2006 10 10, 11:11)
Aš tai išlaukiau tą pusmetį, nors gydytojas leido ir anksčiau planuoti, bet kažkaip pabijojau skubėti, gal dar ir morališkai nebuvau pasiruošusi. O dar ir tyrimus kol visokius pasidariau, tai pralėkė tas laikas, net ir nepajutau. Kadangi pirmą kartą pavyko pastoti tik po metų, tai ir dabar buvau nusiteikusi, kad iš karto nepavyks, ir ką gi, užkibo per pirmą mėnesį, taigi niekada negali žinoti.
Šaunu kad jums taip greitai pasisekė.
Aš irgi galvoju pasidaryt visus tyrimus, susitaisyt dantis, sveikai pasimaitint, numest svorio ir tada bandyt.
Drąsiems ir laimė padeda.