Mums pirmas dantukas isdygo tik metuku, dabar 1,9 metai ir dar neturim nei vieno iltinio, jie vis kalasi, bet jau taip nuo vasaros, bet gydytojai tai liepia nepergyvent, sako isdygs, tik reiktu pasidaryt kraujuka paziuret ar uztenka kalcio, mes pradeje ji gert greiciau sulaukem pirmuju dantuku, o gal cia sutapimas , nezinau

QUOTE(gutė pinkutė @ 2006 10 27, 11:49)
Mums pirmas dantukas isdygo tik metuku, dabar 1,9 metai ir dar neturim nei vieno iltinio, jie vis kalasi, bet jau taip nuo vasaros, bet gydytojai tai liepia nepergyvent, sako isdygs, tik reiktu pasidaryt kraujuka paziuret ar uztenka kalcio, mes pradeje ji gert greiciau sulaukem pirmuju dantuku, o gal cia sutapimas , nezinau 

Labutis,
mano dukryte jau metuku ir 2savaiteliu bet iki siol mums neisdygo ne vienas dantukas. labai pergyvenu, seiles teka o dantu nesimato. Nuejom pas savo seimos vaiku gydytoja tai ne nekreipe demesio.Sako isdygs!Duodu d vitamina, vedu i lauka ir varske valgom kas antra diena, tai kur tie musu dantys?
Gal patartumet, ka mums daryt?
mano vaikui iskrito virsuje priekinis dantukas rugpjucio men.,o dabar jau gruodzio pabaiga.man baisiai neramu. vaikui 6,5metu.
mums metukai taip pat dantuku nera, kraujas geras tyrimai geri tik kur tie musu dantukai yra
o kandziojas nuo 4 men, bet kaip dantuku nera taip nera.

Mano dukrytei 19men, kalasi man atrodo paskutiniai kruminiai. Ar gali but temperatura iki 38 prie dantuku dygimo? Nezinau ar tai del ju, ar virusas koks puola
temperatura buvo pora valandu ir nakciai be jokiu vaistu nukrito! Ar buvo taip kam?

sveiki, mano vaikuciui jau 19menesiuku, o turim tik 6 dantukus. ar labai nukrypstam nuo dantuku dygymo normos ?

QUOTE(laurarrr @ 2011 02 01, 15:12)
pas mus isdygo visi dantukai, isskyrus priekini pienini apacioj. Vaikui 2.1m Ar gali but kad nera uzuomazgos??? Ar gali taip atsitikt su nuoltiniu?
Mums jau 4 metai, neišdygo priekinis antras dantukas viršuj. Gydytojai numoja ranka, nuotraukos nedaro, sako ateis laikas, tada ir ieškosim dantų. Buvo neišdygęs ir kitas simetriškai kitoje pusėje, išdygo kai suėjo trys metai