Juratele, nesujaudink, niekur tie dantukai nedings - isdygs. Dar sakoma, kad ir stipresni bus, jei veliau dygsta
Va, manasis vyriskis pirmus 2 dantis parode jau budamas 4 men., o metuku sulaukes puikavosi su 14. Juk tai tikrai nenormalu. As dabar pergyvenu, kad greiciausiai vargseliui jie suges, valyt ju niekaip nesiduoda. Nupirkom dantu sepetuka, bet jo net i rankas neima
Taip kad aukit ir laukit, o baltuciai dantuciai pasirodys kada jiems bus laikas

Taip kad aukit ir laukit, o baltuciai dantuciai pasirodys kada jiems bus laikas

nepergyvenk ,nevisiem vienodai dygsta ,mano dukrai pradejo dygti beveik 11men ir yra stiprus dantukai

QUOTE(Jūratė+Emilijus @ 2006 06 10, 00:55)
Patarkit,ar tai normalu?Mano vaikeliui jau 9 men. o dantuko nei vieno.Kalcio atrodo gauna pakankamai, nes dar pati maitinu, varškes nemažai suvalgo, "osteocare"duodu papildomai.Šiap vaikas labai judrus,jau beveik pats vaikšto.Ka daryti,gal kas žino?

Papildyta:

Mes dabar turim du apačioje ir dyksta viršuje,bet šone o ne priekinis?Ar tai normalu?

"dygsta ne pagal vadoveli"- PAKEIKS VADOVELI
Daugiau patirties semtis is SM mamyciu ar pazistamu.Vadoveliai ne viska nuspeja ir apraso

QUOTE(ligiukss @ 2006 08 09, 13:59)
Yra. Pirmi 2 apacioi " 11 ", paskui virsui " 11 ", toliau salia virsutiniu " 2112 " , paskui salia apatiniu " 2112 " , paskui virsui taip "4 2112 4 " .
Mums yrgi tokia problema. Turim taip : virsut. " 4 11 4 " (2 2 jau labai islindo pa dantiena, bet jau 2 men negali "prasibraut" ), apat. " 211 " , ir 4 jau jauciu greitai bus. Eh..
Kaip parasita mano knygoj tai gali buti kazkokia patologija.

Musu dukrytei 2m. 7men. Kol kas ji turi tik 16 dantuku ir jokio zenklo,kad augtu antrieji kruminiai. Kiek zinau iki 30men. vaikas turetu tureti jau 20 dantuku. O mes ju neturim
Ar verta sunerimti? Ar tiesiog laukti ramiai kol uzaugs ir tiek?
Aciu uz atsakyma

Ar verta sunerimti? Ar tiesiog laukti ramiai kol uzaugs ir tiek?
Aciu uz atsakyma

Na mums 9 men ir taip pat dar neturime dantuku
, taciau tai gali buti pveldima:) mano giminej buvo tokiu kuriems pirmieji pasirode virs metu
tikiuosi greitai pasirodys..

ir man neramu. dukrytei jau beveik 1.5 metuku, o turi tik 6 dantukus. daugelyje vietu pakile smegenytes. patepu su camistad. pirmasis isdygo 10 men.
mes dantuku sulaukem 1 metuku. is karto du isdygo. po to vis po du ir dygo.