QUOTE(Ewwa @ 2006 05 09, 23:41)
Na kiekvienas kalba is savo isgyvenimu ar potyriu...man su mano busimu vyru tikrai galiu pasakyt, kad ir be lovos ka yra veikt...tikrai kaip ir jis sako, tai ir as manau, kad musu santykiuose bendravimas pasidalinimas, filosofavimas, svajojimas, spontaniskumas uzima labai svarbia role, galbut kad turime daug bendru pomegiu, seksas kaip ir viena syki kalbejomes mano vaikinas pasake, svarbiausias dalykas kurio man reikia kad buciau salia tai nebutinai reiskia, kad kuniska prasme, nes mes ir taip toli vienas nuo kito, bet zinojimas kad yra zmogus kuris tau svarbus yra svarbiausias dalykas.. aisku as neturiu gal patirties kitokios, ir gal pasirodys kad kalbu naivei...bet tuo ir zaviuosi ir myliu savo vyriski, kad man gera su juo pirmiausia buti salia...o kaip bus ateiti, taip bus...pakolkas pas mus nebuvo tokiu santykiu, kad pirmiau lova o paskui pokalbis...net ir pavarge mes randame laiko susesti ir pasikalbet...manau kriskscioniska seima tai nera kazkokiu taisykliu nustatytu laikymasis del to, kad statistika rodo, kad taip geriau, ar de to, kad kazkas teigia...mes vienas kitam esame taisytinos taisykles, kurias kiekviena karta is naujo skirtingai ir naujai isimylime, tiek dvasiskai tiek kuniskai tiek psichologine prasme tiek religine ir pan.