Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos planavimas ir tikėjimas

QUOTE(1-oji mama @ 2006 04 23, 16:03)
Ir moterim kiek zinau-kiausintakius perrisa. Tai jei vyro gaila galima ir paciai pasaukoti  biggrin.gif
Papildyta:
O jei rimtai,tai tokie dalykai( vyro sterilizacija)vyksta abipusiu susitarimu. Ir kiek girdejau,kai kuriose uzsienio salyse tai jau darosi populiaru. smile.gif

o taip uzsienio salyse daug kas populiaru bet pas mus................jei pasidarytu tokia operacija ir kas nors suzinotu tai apsauktu negyvai doh.gif nesamone bet ka jau padarysi ax.gif
Atsakyti
o siaube blink.gif blink.gif zmones del keliu ninuciu malonumo pasiryzta save zaloti
Atsakyti
QUOTE(gelala @ 2006 04 23, 16:11)
o siaube blink.gif  blink.gif zmones del keliu ninuciu malonumo pasiryzta save zaloti

Tiesiog jie mano,kad tai tinkamiausia iseitis is tos situacijos(seimos planavimo).
O ar moteris nesizaloja saves dedamos visokias spirales ir pan. Cia tai tikra zala -antikunis+doze hormonu prie kuriu reikia priprasti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2006 04 23, 15:03)
Ir moterim kiek zinau-kiausintakius perrisa. Tai jei vyro gaila galima ir paciai pasaukoti  biggrin.gif

Skirtumas tik tas, kad moteriai po tokios operacijos vaisingumo atstatyti praktiškai nebeįmanoma. Sakysite: bet gi to ir niekada nereikės - jei jau ryžtasi operacijai, vadinasi apsisprendusi bent 200 procentų. Deja gyvenimas neretai pakeičia požiūrį - o to, ko prisidirbai, šiuo atveju nebeištaisysi. verysad.gif
Aš asmeniškai tokias operacijas laikau lengva nužmogėjimo forma. verysad.gif
Atsakyti
Man tai is vis kazkoks eksperimentavimas su zmogum...bet ne pagalba...ar kazkokia iseitis...taip gal kazkam tai priimtina bet tai yra vienetai manau...o tokiu keistuoliu visa laika pasaulyje buvo....tad lai jie ir darosi ka pageidauja... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2006 04 23, 17:17)
Tiesiog jie mano,kad tai tinkamiausia iseitis is tos situacijos(seimos planavimo).
O ar moteris nesizaloja saves dedamos visokias spirales ir pan. Cia tai tikra zala -antikunis+doze hormonu prie kuriu reikia priprasti.  g.gif

aisku kad zalojasi ypac su spirale
Atsakyti
QUOTE(gelala @ 2006 04 23, 19:49)
aisku kad zalojasi ypac su spirale

taip as sutinku kad zalojasi, ir niekada nenaudociau bent pakolkas man taip atrodo...na bet koks tada zalojimas yra maziausias ir maziausiai kenkentis moteriai??? g.gif
Atsakyti
Spirale suardo kiausineli, tame tarpe ir apvaisinta g.gif Tai gi jau cia ne tik saves zalojimas, bet ir..........Kiti tai laiko normaliu dalyku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewwa @ 2006 04 23, 21:49)
taip as sutinku kad zalojasi, ir niekada nenaudociau bent pakolkas man taip atrodo...na bet koks tada zalojimas yra maziausias ir maziausiai kenkentis moteriai???  g.gif

SUSILAIKYMAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gelala @ 2006 04 23, 22:29)
SUSILAIKYMAS lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

uz kurios vietos laikytis mirksiukas.gif tongue.gif juokauju...na taip susilaikymas...sita zinau bet....ar to noriu kitas klausimas.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2006 04 23, 20:10)
Spirale suardo kiausineli, tame tarpe ir apvaisinta g.gif Tai gi jau cia ne tik saves zalojimas, bet ir..........Kiti tai laiko normaliu dalyku g.gif

aš dar perskaičiau, kad spiralė tiek įdėjimo metu, tiek vėliau savaime gali perdurti gimdą blink.gif blink.gif blink.gif

Šiaip aš už natūralų šeimos planavimą smile.gif , man dar tik trūksta informacijos blush2.gif blush2.gif , niekada negėriau jokių kontraceptikų (visgi chemija, o ir su mano pomėgiu pamiršt net vitaminus išgert doh.gif blush2.gif ...) ar pan. Išvis niekaip nesisaugojom niekada su vyru blush2.gif unsure.gif , bet mažylis negreit pas mus atkeliavo, bet tikrai noriu daugiau išmokti, juk tuo pačiu ir savo pačios kūną geriau pažinsi rolleyes.gif ..
Atsakyti
Šiaip aš už natūralų šeimos planavimą smile.gif , man dar tik trūksta informacijos blush2.gif blush2.gif , niekada negėriau jokių kontraceptikų (visgi chemija, o ir su mano pomėgiu pamiršt net vitaminus išgert doh.gif blush2.gif ...) ar pan. Išvis niekaip nesisaugojom niekada su vyru blush2.gif unsure.gif , bet mažylis negreit pas mus atkeliavo, bet tikrai noriu daugiau išmokti, juk tuo pačiu ir savo pačios kūną geriau pažinsi rolleyes.gif ..
[/quote]

ir labai grazus mazylis atkeliavo smile.gif rolleyes.gif ...na manau vienas yra kaip santuokoje gyveni...o kitas kaip dar ruosiesi teketi...kazkaip nenoriu as su pilvuku eiti prie altoriaus.. tad pasirenkame prezervatyvus kaip iseiti... blush2.gif o jau kaip busim vyras ir zmona galesim ir pasipraktikuot ir NSP smile.gif O apie NSP jau kazkur yra duotas internetinio puslapio adresas paieskok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewwa: 23 balandžio 2006 - 20:56