Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos planavimas ir tikėjimas

QUOTE(Kristaline @ 2006 04 24, 15:15)
Natūralus šeimos planavimas man nelabai... Ne dėl nepatikimumo, o dėl savotiško nenatūralumo. Pvz. kai man būna tos nevaisingos dienos, tai aš galvot apie s. nenoriu, net koktu darosi  doh.gif Gerai, kas nejaučia didelio skirtumo tarp tų dienų, bet man visai netinka. Tada jau geriau visiškas susilaikymas  ax.gif
Tik kažin ar vyras ilgai lauks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, o pvz., su piliulem, tai visada nebuna noro. Ir kas is to? Brangu, zaloji sveikata, o noro myletis nera... Tai susilaikymas ir pigiau, ir sveikiau wink.gif O jei pabandytum menesi kita pagal naturalu vaisingumo ritma gyventi, tai suprastum, kad nera tai problema smile.gif

Ai, dar norejau pridurti, kad bet kokia kontracepcija vaisingomis dienomis - tai zaidimas "turesim vaikiuka ar ne" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 24 balandžio 2006 - 20:12

Na jei zaidimas, tai tada ir zaisiu... tongue.gif ir visai tas zaidimas nieko blush2.gif , kaip zinai yra toks posakis, kas nerizikuoja, tas negeria sampano... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2006 04 24, 20:02)
Na, o pvz., su piliulem, tai visada nebuna noro. Ir kas is to? Brangu, zaloji sveikata, o noro myletis nera... Tai susilaikymas ir pigiau, ir sveikiau wink.gif O jei pabandytum menesi kita pagal naturalu vaisingumo ritma gyventi, tai suprastum, kad nera tai problema smile.gif

Ai, dar norejau pridurti, kad bet kokia kontracepcija vaisingomis dienomis - tai zaidimas "turesim vaikiuka ar ne" smile.gif

Piliulės man irgi netinka. Dėl tos pačios priežasties + užuomarša esu. Problemos būdavo, kai išgert pamiršdavau ir nervingumas, jautrumas žymiai didesnis būdavo nei per PMS schmoll.gif . Vienintelė išeitis - sargiai ax.gif
Atsakyti
Geriant piliules tai zaidimas ir su savo sveikata. Nedaugelis is daktaru drista prabilti apie ju begaline zala. ax.gif Negi atsisakysi honoraro uz platinima . Reklama daro savo-patogu,visiskai jokios zalos sveikatai,moters laisve, gera savijauta ir bla bla bla...P Kontraceptiku pramone klesti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 24 balandžio 2006 - 21:20
QUOTE(1-oji mama @ 2006 04 24, 23:20)
Geriant piliules tai zaidimas ir su savo sveikata. Nedaugelis is daktaru drista prabilti apie ju begaline zala. ax.gif Negi atsisakysi honoraro uz platinima . Reklama daro savo-patogu,visiskai jokios zalos sveikatai,moters laisve, gera savijauta ir bla bla bla...P Kontraceptiku pramone klesti  g.gif

dar syki pasikartosiu...bet jau pradedama bent uzsieni kalbeti...apie tai kad jei moteris vartoja ilgai kontraceptines tabletes...yra labai didele tikimybe, kad gali likti nevaisinga, gerai ten buvo pasakyta, moters hormonai buna net apie puse metu kaip apnarkotinti...kitas reikalas, nezinau kaip susije bet buna daug problemu su nervais, tiesiog nuotaiku ir vidines busenos nestabilumas... bei ivairiausias ligas gali sukelti harmoninei sutrikimai...kada moteris nustoja vartoti juos...ten labai daug ir ivairiu prirasyta..tad kaip paziurai tai kazkaip net nekyla klausimas...ar pirkt tabletes ar pasilikt prie prezevatyvu...nors ir jie sutepti ir dirgina ir gali sukelti visokias elergijas.... doh.gif
Atsakyti
Kaip sakoma is visu blogybiu renkiesi maziausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2006 04 25, 09:27)
Kaip sakoma is visu blogybiu renkiesi maziausia  smile.gif

na bet kitaip nesieina, blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Bet ne visiems vyrams ši priemonė tinka... Ką tada daryti?
Atsakyti
o pleistrai? jauciu tas pats kas piliules doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 25, 17:41)
Bet ne visiems vyrams ši priemonė tinka... Ką tada daryti?

nelabai supratau...prezervatyvai netinka?ar susilaikymas? o dar gali prezervatyvai netikt...na kaip iskelsi savo poreikius ir reikalvimus nores tai ir patikt ir tie prades... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gelala @ 2006 04 25, 17:57)
o pleistrai? jauciu tas pats kas piliules doh.gif

o del pleistru tai tikrai nezinau man jie isvis kazkaip nepatikimai skamba... gal klystu nezinau... blush2.gif
Atsakyti
na su pleistrais tuos hormonus gauni per oda
Atsakyti
QUOTE(gelala @ 2006 04 25, 20:50)
na su pleistrais tuos hormonus gauni per oda

Manau,kad tas patspoveikis kaip ir piliuliu. Tik didelis tipo privalumas,kad nereikia rupintis kada isgerti piliules ir kad nepamirsti. Cia uzsiklijuoji ir ilgam esi rami g.gif
Nu tikras komfortas blink.gif Bet .... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 25 balandžio 2006 - 19:02