Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

Svarbu, kad jums gerai! Jei tik tas misinys padeda apgaut save ir pona nedoreli alki, tai tik pirmyn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 21, 13:28)

Pakasiuk, atsiprašau, bet skubėjau taisyti 1 žinutę, nes ten tik gal 5 minutes galima taisyt. Taigi Pakasiukas -4 kg thumbup.gif    Ir kitos, kurių neteisingai man rašykit, kitoj temoj pataisysiu.

Nieko tokio ax.gif ,

Zinokit topsecret.gif ,,Minus 10" siandien virtualia alc.gif pjanke daro... ax.gif
O kodel mums kada nepaorganizavus? g.gif
Tik manau, musu gretose nelabai daug kompa namie turi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2006 04 21, 14:36)
Svarbu, kad jums gerai! Jei tik tas misinys padeda apgaut save ir pona nedoreli alki, tai tik pirmyn  bigsmile.gif

Ačiū, Ismene, už palaikymą. Tu pas mus profesionalė pioneers.gif

QUOTE(pakasiukas @ 2006 04 21, 14:40)
Zinokit  topsecret.gif ,,Minus 10" siandien virtualia   alc.gif   pjanke daro... ax.gif
O kodel mums kada nepaorganizavus?  g.gif
Tik manau, musu gretose nelabai daug kompa namie turi  verysad.gif

O mes galim padaryt virtualią žalios arbatos gėrimo ceremoniją darbo vietose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita02: 21 balandžio 2006 - 13:45
http://www.bodybuild...nt01returnid=33

visai neblogas staripsniukas apie produktu derinima

svarbiausia manau svorio metime yra subalansuota sveika mityba tada ir kris kg
na zinoma sveika taisyklinga mityba dar nerodiklis jei tai suvalgoma daugiau nei sunaudoja musu organizmas energijos
taigi jei valgant nekrenta kg vadinasi belieka porcija pamazinti
dabar pradejau taip daryti isidedu tiek kiek manau reikia suvalgyti o suvalgau trecdaliu maziau zinokit padeda po to suvalgysiu po puse to ko isidedu manau is vis saunu bus

be to dar skaiciau kad geras dalykas issivirti dziovintas slyvas ir ta skysti gerti, labai mazina apetita, tai su tuo misinuku irgi gal nieko jei uzgerinesiu
reiks jei kas nores suzinoti tikslu kieki kas ir kaip
Papildyta:
O mes galim padaryt virtualią žalios arbatos gėrimo ceremoniją darbo vietose mirksiukas.gif
[/quote]

wow kaip butu faina
Atsakyti
Nelabai ziuriu cia daug musu pridave savo rezultatus? g.gif

Visom darbininkems linkiu gero savaitgalio, siltos saulutes, 4u.gif neriebaus maisto thumbup.gif
O kas su kompu namie, uzsukit paplepesim mirksiukas.gif
Suvalgiau savo porcija pietu, eisim i lauka su dukryte smelio piliu statyt biggrin.gif
Atsakyti
Labutis !!

Taigis, rezultatas per savaite 0 kg verysad.gif Cia sventes kaltos blush2.gif Ale nieko, kita savaitele reiks atsigriebt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringicka: 21 balandžio 2006 - 15:00
Na mes ir plepės biggrin.gif jau trečią skyrių pradėjom. 4u.gif Aš tai su beaukoholiniu alum prisijungsiu prie virtualios pijankės alc.gif
Negalim negali gyventi be balių!!!
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Issiruosiau gi i lauka su mergicka savo. Oras puikus, tai galvoju ir as pasimatuosiu dzinsus pernai isaugtus... blush2.gif Nu tipo, lengvesne pasijauciau...
Buvau greitai padeta i vieta, tsaknt doh.gif
Banguoja Baltija melsva ir mano pilvas suspaustas virs dzinsu angel_sadangel.gif
pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
Na as irgi jau lyg rasiau, kad nedingo mano nei vienas kg, jis stabiliai prikibes ax.gif mano ugis 162 cm, sveriu 55 kg, o noriu sverti 50 kg thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitaz26: 21 balandžio 2006 - 15:34
Tai kol issirinkau daugumos, dabar jau turiu ok.gif
Atsakyti
Žiūriu pro langą kai žmogelis bėgioja ir tokia bevalė pasijuntu prieš sportą doh.gif
Atsakyti
Junkis kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita02: 21 balandžio 2006 - 15:56