Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

QUOTE(lipisinas @ 2006 04 21, 16:07)
Na mes ir plepės  biggrin.gif  jau trečią skyrių pradėjom.  4u.gif Aš tai su beaukoholiniu alum prisijungsiu prie virtualios pijankės  alc.gif 
Negalim negali gyventi be balių!!!

Ir mes negalim negalim gyventi be baliu drinks_cheers.gif ,
Varau uz valandos i baliu,nors prisigerti negaliu nes maitinu,bet biski lystelsiu blink.gif ale svesim 50meti kavineje, tai jauciu pries maista bus sunku atsispirti, nes dar beveik nieko nevalgiau(nu isskyrus 2 kiausinius) tongue.gif
Taigi visoms linkiu nepersivalgyti per iseigines, visgi prasideda saslu sezonas drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
as tai jau nebesuprantu schmoll.gif , pries sventes buvo 61kg , o siandien 62 ir dar su trupuciu verysad.gif . o jau ant saves supykau ne tas zodis , tai kiek maisto as per sventes surijau doh.gif , tikra siuksliu deze blink.gif , gerai kad praeita savaite liniuotes nepataisiau , paguoda nors ta , kad atgal stumdyt nereikia tongue.gif
sindien man ne tik arbatike , bet ir stipresnio geralo laselis nepakenktu biggrin.gif , nepegyvenkit visos , kuriu kg krist sustojo , nes mano dar ir priaugo blink.gif
BET MES NEPASIDUOSIM IR NORS PO 100 METU , BET VISTIEK LIEKNOS BUSIM 4u.gif

mano ugis 1.63 ax.gif ax.gif o svoris dabar 62kg mad.gif mad.gif
kad ugis butu 1.70 tai visai neblogai jausciaus smile.gif , bet esu nusproga tai 62kg per didelis turtas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagyra32: 21 balandžio 2006 - 16:57
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 21, 16:07)
Negalim negali gyventi be balių!!!

QUOTE(dia10 @ 2006 04 21, 17:06)
Ir mes negalim negalim gyventi be baliu drinks_cheers.gif ,

nuo ryto iki vakaro trali vali alc.gif assa.gif

oi mergos kaip gali kazka laikytis, kai nueini i svecius ir pavaisina skaniom desrelem, bulviu kose ir laaabai skaniu pievagrybiu padazu blush2.gif nu niekaip nesusilaikai doh.gif blush2.gif o po to dar uzdedi ant ju pyrago gabala, ledu... i ja bytute doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 21, 21:02)
oi mergos kaip gali kazka laikytis, kai nueini i svecius ir pavaisina skaniom desrelem, bulviu kose ir laaabai skaniu pievagrybiu padazu  blush2.gif  nu niekaip nesusilaikai  doh.gif  blush2.gif  o po to dar uzdedi ant ju pyrago gabala, ledu...  i ja bytute  doh.gif  doh.gif

Tai va va doh.gif Negi i svecius neit blink.gif Ir pas save nesikviest blink.gif O pasikvietus gal lesalu pavaisint lotuliukas.gif
Et, ir is kur valios gaut, kad sugebetum gi zmogau atsispirt tokioms pagundoms g.gif
Siandien vyras nusivede i kavine pietu blink.gif Tai blyn galvojau, kad suvalgysiu ten viska doh.gif Uzsisakiau tik alaus, dusiai pamalonint. O vyras su vaiku kirto. Ziurejau ir seiles varvinau verysad.gif Ir vistiek neatsilaikiau, paskui nusipirkau javinukus du ir sukapojau doh.gif doh.gif Valios visiskas nulis. Turbut padejau i kazkuri stalciu ir pamirsau i kuri lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, sorry, cia kuri is musu sake, kad geriáusia, laikytis visa darbo savaite grieztai, o kitas dienas palepint save, bet normos ribose. drinks_cheers.gif
vat taip ir baliavojam
Atsakyti
QUOTE(Neringicka @ 2006 04 21, 23:31)
Tai va va  doh.gif  Negi i svecius neit  blink.gif  Ir pas save nesikviest  blink.gif  O pasikvietus gal lesalu pavaisint  lotuliukas.gif 
Et, ir is kur valios gaut

lotuliukas.gif jei padeciau lesalo ant stalo, tai turbut niekad daugiau sveciai namu slenkscio neperzengtu lotuliukas.gif doh.gif sakytu visai fool.gif
valia turbut mum is paskos velkas lotuliukas.gif unsure.gif
Atsakyti
As ka tik is gimtadienio, prisiedus visa kaip karve. Nu nesamone kazkokia.O taip skanu buvo sumustinukai, sausainiukai, kokteiliukai. Jau pradedu galvoti kuom cia tos dietos baigsis g.gif
Atsakyti
Žinot mergičkos reik įsimylėti wub.gif tada nei lesalų, nei dietų nereiks 4u.gif naturaliai valgyti pamiršim lotuliukas.gif Man taip su vyru buvo, kai įsimylėjau tai per savaitę 10 kg nukrito, tai buvo juoko jis mane bučiuot, o aš blinkšt ir nualpau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, vistytes! hihihi.gif
Tikiuosi nepyksit, jei kartais parasinesiu cia, nors ir nevartoju jusu lesalo... blush2.gif

Prie jusu virtualios zalios arbatos gerimo prisijungsiu ir as... Jei tik pakviesit. Labai sauni ideja ax.gif

Man siandien nusivylimo banga. Matyt pries mmm svarstykles sugedo lotuliukas.gif Na, bet tiek to. Siandien darbe turiu tik salotu, tai persivalgyt niekaip nesigaus rolleyes.gif

Kaip jums sekasi? Kokie planai savaitgaliui? tourist5.gif
Atsakyti
Sveikutes,truputuką buvau atsijungus nuo dietų reikaliukų blush-anim-cl.gif Bet vadelių nepaleidau ir toliau lesiau grūdus essen.gif reiks sau medelį užsikabint jau mėnesį kaip seku svorį ir truputuką daugiau nei menesį kai grudelius žiaumoju.Su visais nuklydimais atkračiau -3,5Kg.Bet jokių dietų nesilaikau ir nieko neskaičiuoju,noriu kad savaime tie nelemtieji nutirptų,ir jie tirpsta.Aišku tempas nedidelis bet rezultatas yra.Jaučiu kad apetitas nebe toks žvėriškas ir porcijos tikrai sumažėjo,bet savaime o ne prievarta yahoo.gif Daug svorio gali numesti,ir valios tikrai užtektų,tik kai pradėsi vėl valgyti,o ne badauti kilai gryš atgal sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidule: 22 balandžio 2006 - 10:13
QUOTE(Ismene @ 2006 04 22, 10:31)
Sveikos, vistytes!  hihihi.gif
Tikiuosi nepyksit, jei kartais parasinesiu cia, nors ir nevartoju jusu lesalo...  blush2.gif

Prie jusu virtualios zalios arbatos gerimo prisijungsiu ir as... Jei tik pakviesit. Labai sauni ideja  ax.gif

Man siandien nusivylimo banga. Matyt pries mmm svarstykles sugedo  lotuliukas.gif  Na, bet tiek to. Siandien darbe turiu tik salotu, tai persivalgyt niekaip nesigaus  rolleyes.gif

Kaip jums sekasi? Kokie planai savaitgaliui?  tourist5.gif

Planai, turbūt, pas visas vienodi laikytis ir nepersiėsti, o rezultatai irgi tourist5.gif vacation4.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,labai gražus oras už lango,tai su šeimyna buvom išėję pasivaikščioti, bigsmile.gif ,bet kai parėjom tai valgyti pasidarėm,suvalgiau aš dvi mažytes šlauneles nu ir vis tiek šokoladui neatsispyriau wub.gif .
Atsakyti