Isvada - tie patys 55 kg
Taip, sportuoju toliau sau sekmingai, lesu kombikorma, o svoris tolaiu sau stabiliai laikosi
Na as iskrovos dienos nedariau, kita savaite bandysiu.
Isvada - tie patys 55 kg
Isvada - tie patys 55 kg
Na, mergaites man siandien kazkokia prasta nuotaika. Svertis sveriausi, bet praktiskai tas pats kas buvo, nu gal vienu kg maziau.
Liniuotes netaisysiu, nes po savaitgalio neaisku kas gali nutikti.
Nezinau, bet tas misinys toks jausmas manes neveikia. Man jau jis truputi pabodo. Nei i tulika daugiau neinu, nei svoris nekrenta, nei apetitas nemazeja jo uzkandus. Galvoju po truputi ji sulesiu, kad nesvaistyt pinigu ir toliau laikysiuos kazkokios dietos. Ai dar as jo daznai pamirstu suvalgyt. Vienu zodziu man viskas gaunasi ne pagal taisykles. Kam man tada tos papildomos kalorijos is to misinio.Kazko azartas dingsta.Nu gal man cia del prastos dienos.
Nezinau, bet tas misinys toks jausmas manes neveikia. Man jau jis truputi pabodo. Nei i tulika daugiau neinu, nei svoris nekrenta, nei apetitas nemazeja jo uzkandus. Galvoju po truputi ji sulesiu, kad nesvaistyt pinigu ir toliau laikysiuos kazkokios dietos. Ai dar as jo daznai pamirstu suvalgyt. Vienu zodziu man viskas gaunasi ne pagal taisykles. Kam man tada tos papildomos kalorijos is to misinio.Kazko azartas dingsta.Nu gal man cia del prastos dienos.
QUOTE(jolka77 @ 2006 04 28, 16:20)
Na, mergaites man siandien kazkokia prasta nuotaika. Svertis sveriausi, bet praktiskai tas pats kas buvo, nu gal vienu kg maziau.
nano nuotaika irgi ne per geriausia
man del misinuko ir abejoniu kyla , bet dar neatsisakysiu , gal po ilgesnio laiko lesiojimo efektas didesnis atsiras
taigi liniuotes netaisau
Ei merginos blogai nuotaikai nepasiduodam
mes juk stiprios ir galim laikytis.
Aš tai jaučiu,kad per anksti apsidžiaugiau
Aš tai jaučiu,kad per anksti apsidžiaugiau
Sveikos merginos
oho kokios Jus sian pesimistes
niu nepasiduokim tiek atlaikem, reikia dar stengtis
i maudymkes ilindusios turim graziai atrodyt
Bukim stiprios
viena kitai padedant laikykimes
oho kokios Jus sian pesimistes
Laba. Uzsidirbau siandien. Tik vakare prisiminiau, kad visa diena tik vandeniu ir riekele duonos gyva. Bet grizus namo kad pavalgiau
Ir as siandien uzsilaksciau, tai po sporto bliuda salotu suvalgiau ir kavos isgeriau
, o paskui tik penkta val. kotletuka su makaronais,ir viskas siai dienai, bet ziuriu, kad pieniuko mazeja ir permatomas darosi
.Gal reikia daugiau visdelto valgyti, nes gaila kazkaip pinigeliu misineliams
Labas rytas visoms,
Labai gražus orelis šiandien tai raginu visas keliaut į lauką,mes su šeimyna šiandien ruošiamės važiuot paiškylauti
.
Jau pasidariau dubenį salotų, pasiėmiau daug vandenuko ir pirmyn į gamtą.
Man dia ir pienuko sumažėjo,tai truputį pakoregavau mitybą,daugiau daržovių ir vištienos,be bulvių ir duonos,vietoj saldainių javinukų nusipirkau.
Visoms gero savaitgalio
Labai gražus orelis šiandien tai raginu visas keliaut į lauką,mes su šeimyna šiandien ruošiamės važiuot paiškylauti
Jau pasidariau dubenį salotų, pasiėmiau daug vandenuko ir pirmyn į gamtą.
Man dia ir pienuko sumažėjo,tai truputį pakoregavau mitybą,daugiau daržovių ir vištienos,be bulvių ir duonos,vietoj saldainių javinukų nusipirkau.
Visoms gero savaitgalio
mes su dukryte ir eisim i laukuti sian gal kokia iskrova reik pasidaryt:) nes vyras po naktines vis tiek miega nevalgys iki vakaro ir man lengviau;)
ogo
kaip tuscia ir nieko neprirasyta
mergos
turbut visos prie saslu siandien sedejot
mergos
a pasiutot
ko ne viena nedirbat SM
Merginos aliooooo?
Kas daros?
Lipisinai, aaaauuuuu
Buvau uzmetus savaitei dviem misinuka, pasiilgau nerealiai
Manau, kad jau jis taps mano gyvenimo dalis