Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

QUOTE(Zivilka @ 2006 05 02, 11:11)
sveikos as po savaitgalio rijimo jungiuosi irgi prie kefyto dienos. sian nusipirkau 2 l pasuku, 0,3 procentu riebumo. tikiuos ne per daug? jau du puodus isgeriau, prietums dar 2 isgersiu, paskui litriukas liks vakarienei ir pavakariams, po sesiu nieko nieko. ant svarstykliu tai siryt  doh.gif lipau, bet nesakysiu kiek, labai daug buvo, daugiau nei liniuote rodo

oj merginos ir man baisu po savaitgaliaus balio net bijau ant svarstyklius stot doh.gif va pusryciams isgeriau kavos su keletu dziuveseliu,o pietums ir vakarienei bus kefyras.ir ryt manau sedesiu ant kefyro+obuoliukai keli
Atsakyti
o mano skrandis jauciu susitrauke tai ir savaitgaliais nesinori valgyt tik kad kilai labai letai krenta:) bet va ir vyras vakar pasake o tavo uzpakaliukas taip neblogai sumazejes:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As siandien ir kefyro diena planuoju, jei tik nepaslysiu ax.gif
Per savaitgali siek tiek pasiskaitinejau...Man atrodo, as zinau, kodel mano svoris nekrenta blush2.gif per mazai valgau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as ir skaiciau kad reik labai daznai ir mazais kiekiais valgyt:) bet negaliu man taip atrodo kad kuo maziau suvalgyxsiu tuo greiciau plonesiu:) kazkoks durnas psichologinis isitikinimas tikiuosi visai nenuprotesiu ir valgyt nenustoriu kaip tik kazkuriam zurnale skaiciau kaip visos aktores dietinasi tai baisu ir gaila ju pasidare;)
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2006 05 02, 11:59)
as ir skaiciau kad reik labai daznai ir mazais kiekiais valgyt:) bet negaliu man taip atrodo kad kuo maziau suvalgyxsiu tuo greiciau plonesiu:) kazkoks durnas psichologinis isitikinimas tikiuosi visai nenuprotesiu ir valgyt nenustoriu kaip tik kazkuriam zurnale skaiciau kaip visos aktores dietinasi tai baisu ir gaila ju pasidare;)

as ir taip pat beveik elgiuos ir save baru.stengiuos valgyt minimaliai bet tai nera gerai,juk pradejus valgyt didesniais kiekis svoris sugris doh.gif tai geriau mastau reikia keisti mityba ir sportuot sportuot biggrin.gif tik kad prisiversti niekaip negaliu doh.gif
Atsakyti
as tai sportuoju bet tada is vis ziauru kai kilai nekrenta aisku apimtys mazeja bet ta rodykle svarstykliu vis tiek nejuda ir akis bado:)
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 05 02, 09:54)
Labas rytas, neturiu nuotaikos verysad.gif mažę išleidau daržan, neramu, o dar mmm, tai ryte net kava liko nepaliesta - nelenda... nervai - geriausia dieta cray.gif

Uzuojauta tau jovita02, zinau ka tai reiskia. Rudeni ir as isleidau savo maze i darzeli, nors jai tada buvo tik metai trys menesiai doh.gif . Kelio nematydavau pro asaras cray.gif . Na, o dabar viskas thumbup.gif . Nepergyvenk, praeis pora savaiciu, priprasit ir tavo dukryte ir tu. Smagu vaikuciams darzelyje tai tikrai.
Atsakyti
as tai tikrai ne per mazai valgau, bet neploneju, ryskiai, kad per daug.
nu litra pasuku patvarkiau, dar viena turiu, ale kol kas nieko. dar is pietu i darba velavau, tai gavau krosiuka su aukstatuklniais prasibegti, visai liuks, sedziu dabar visa suprakaitavusi
Atsakyti
As vakar prizadejau tik kefyriuka gert, bet siryt taip uzsinorejau valgyt, cia aisku po ilgo savaitgalio skrandis issitampes, tai nusipirkau liesos varskes. Tai valgauliesa varske ir geriu kefyriuka. Gaunas tokia ant durniaus dieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka77 @ 2006 05 02, 12:47)
Smagu vaikuciams darzelyje tai tikrai.

Žinau, bet tėvams tikriausiai didesnis stresas, nei vaikams
O aš dar nei kąsnio burnoj neturėjau doh.gif
Norėjau kefyriadienį daryt, bet kai ryte kava nelindo, sakiau, kad šiandien nesikankinsiu ir valgysiu, bet kad niekas nelenda verysad.gif Gal vakare savo saulę pamačius kefyro išmauksiu.....
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2006 05 02, 12:25)
as tai sportuoju bet tada is vis ziauru kai kilai nekrenta aisku apimtys mazeja bet ta rodykle svarstykliu vis tiek nejuda ir akis bado:)

na bet kai apimtys mazeja tai smagu ir is kart matos biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergytes
as ir kefyrinuosi, bet oj kaip sunku doh.gif praita savaite daug lengviau buvo, o dabar sedziu su zalios arbatytes puodeliu ir svajoju kaip rytoj karbonada su darzovem valgysiu pietums blush2.gif
labiausiai bijau paslyst jau tiek itveriau, o jei ant vakaro paslysiu tai visai prastai bus doh.gif
o del va;gymo tai man ir atrodo kuo maziau valgysiu tuo geriau bus doh.gif bet stengiuos nepersivalgyt ir valgyt 3 kartus per diena rolleyes.gif
Atsakyti