Įkraunama...
Įkraunama...

MRU valstybiniai egzaminai :)

QUOTE(braske09 @ 2014 10 01, 12:13)
Vaišvilos naujausias leidimas smile.gif

man vaisvilos lb sudetingai skaitosi, ieskosiu kokiu konspektu, ksiatau ir nk neatsimenu, o siai 2009 ir 2013 leidimai ne itin kazkuo ir skiriasi, grupiokai laike pavasari is 2009 knygos ir islaike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieshkute5 @ 2014 10 02, 08:11)
man vaisvilos lb sudetingai skaitosi, ieskosiu kokiu konspektu, ksiatau ir nk neatsimenu, o siai 2009 ir 2013 leidimai ne itin kazkuo ir skiriasi, grupiokai laike pavasari is 2009 knygos ir islaike smile.gif

Tai kad praktiškai nėra daugiau iš ko ir mokintis g.gif na sunku perprasti tą teoriją, sunku.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2014 10 02, 09:04)
Tai kad praktiškai nėra daugiau iš ko ir mokintis  g.gif na sunku perprasti tą teoriją, sunku.... doh.gif

tikrai sunku, idealiausia turet konspekta pagal vaisvilos knyga smile.gif
Atsakyti
As bandysiu pagal ivada mokintis:)nes kiek girdejau kad geriau is jo mokintis:)atitinka klausimai pagal temas...o gal kuri laikys administracine?
Atsakyti
QUOTE(kriste85 @ 2014 10 20, 16:29)
As bandysiu pagal ivada mokintis:)nes kiek girdejau kad geriau is jo mokintis:)atitinka klausimai pagal temas...o gal kuri laikys administracine?

Norėjau paklausti ar jau siuntėte prašymus dėl baigiamųjų perlaikymo, ir gal kas buvote teisės teorijos konsultacijoje, jei taip tai gal ką gero girdėjote.
Atsakyti
QUOTE(Zaneta4 @ 2014 10 23, 12:51)
Norėjau paklausti ar jau siuntėte prašymus dėl baigiamųjų perlaikymo, ir gal kas buvote teisės teorijos konsultacijoje, jei taip tai gal ką gero girdėjote.

Nesiunčiau bet jau turiu viska parasiu tik issiust betruksta:)buvau konsultacijoj,bbet nieko tokioispudingo nepasakojo,snekejo praktiskai tik apie egzamino eiga,kaip reikia rasyti,kad neissiplest labai, kad mokintis ir is vienos ir is kitos knygos ir t.t.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste85 @ 2014 10 23, 17:22)
Nesiunčiau bet jau turiu viska parasiu tik issiust betruksta:)buvau konsultacijoj,bbet nieko tokioispudingo nepasakojo,snekejo praktiskai tik apie egzamino eiga,kaip reikia rasyti,kad neissiplest labai, kad mokintis ir is vienos ir is kitos knygos ir t.t.smile.gif

Idomu , kada planuoja siais metais organizuoti TT baigiamaji??
Atsakyti
QUOTE(Braskyte 77 @ 2014 10 28, 11:39)
Idomu , kada planuoja siais metais organizuoti TT baigiamaji??

Jau paskelbta tvarkaraštyje
Atsakyti
Gal yra laikanciu administracine?
Atsakyti
Būčiau labai dėkingas už KT egzamino konspektus.
babicas.lukas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Zaneta4 @ 2014 11 07, 16:55)
Jau paskelbta tvarkaraštyje

Kodel as nerandu, gal gali pasakyti kada TT valstybinis, jei tu ziurejai??aciu
Atsakyti
QUOTE(Braskyte 77 @ 2014 11 08, 17:46)
Kodel as nerandu, gal gali pasakyti kada TT valstybinis, jei tu ziurejai??aciu

gruodzio 5ta diena:)
Atsakyti