Įkraunama...
Įkraunama...

MRU valstybiniai egzaminai :)

QUOTE(jurgute12345 @ 2014 11 10, 19:54)
gruodzio 5ta diena:)

ACIU... sakyk ar yra valandos pagal pavardziu raides ar koks kitoks grafikas, nes man kazkodel dar nepajunge prieigos, reikes judinti metodininke...aciukas 4u.gif
Atsakyti
O konsultaciju nebebus daugiau kaip suprantu?
Atsakyti
Sveiki,

nebus daugiau konsultacijų, nors nelabai suprantu kodėl, lyg visad po dvi būdavo prieš egzaminus.
Be to, kas esate pasirinkę laikyti administracinę teisę ir buvote konsultacijoje, gal galite pasidalinti informacija, kurią išgirdote. Iš ko mokytis, kuo konkrečiai galima naudotis egzamino metu ir pan.
Labai labai prašau, nepatingėkit parašyti, kas ten buvote rolleyes.gif
Ačiū iš anksto, sėkmės mokantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute12345 @ 2014 11 10, 20:54)
gruodzio 5ta diena:)

Kodel 5diena? Nes as matau, kad 11d... O kiti egzai 12d...ar as ne ten ziuriu ar kaip cia yr?
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2014 11 17, 19:16)
Kodel 5diena? Nes as matau, kad 11d... O kiti egzai 12d...ar as ne ten ziuriu ar kaip cia yr?

pala, as jau nebesuprantu pati, o kur tu ziuri?sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2014 11 17, 19:16)

Na pvz: teisės programos egzamino datos http://www.mruni.eu/...perlaikymas.pdf
teisės ir valdymo
http://www.mruni.eu/...perlaikymas.pdf

Pirmasis egzaminas vyks gruodžio 5 d., o kitas arba 11 arba 12 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(love life @ 2014 11 17, 20:16)
Na pvz: teisės programos egzamino datos http://www.mruni.eu/...perlaikymas.pdf
teisės ir valdymo
http://www.mruni.eu/...perlaikymas.pdf

Pirmasis egzaminas vyks gruodžio 5 d., o kitas arba 11 arba 12  mirksiukas.gif

tai tuomet kada man laikyti? as neakivaizdziai i istestines studijas istojau, tai jau viena karta laikiau pavasari. Tai kada mano laikymas?? nebesuprantu:(
Atsakyti
QUOTE(jurgute12345 @ 2014 11 17, 21:24)
tai tuomet kada man laikyti? as neakivaizdziai  i istestines studijas istojau, tai jau viena karta laikiau pavasari. Tai kada mano laikymas?? nebesuprantu:(

laba, merginos visai susipainiojau, gal kas galite atsiųsti ir man padėti dėl klausimo 12 tema. Privertinės tvarkos skirtumas nuo privalomos teisinės tvarkos, kokias nuorodas (niekur nerandu) Ačiū mkmarijaa9@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jurgute12345 @ 2014 11 17, 20:24)
tai tuomet kada man laikyti? as neakivaizdziai  i istestines studijas istojau, tai jau viena karta laikiau pavasari. Tai kada mano laikymas?? nebesuprantu:(

Tai gruodžio mėn. turėtumėte laikyti, jei nepavyko pavasarį. Parašykite kuriuos egzaminus ar tik vieną egzaminą Jums reikia perlaikyti, tuomet bus aiškiau kada Jums eiti į egzaminą.
Atsakyti
QUOTE(love life @ 2014 11 18, 09:17)
Tai gruodžio mėn. turėtumėte laikyti, jei nepavyko pavasarį. Parašykite kuriuos egzaminus ar tik vieną egzaminą Jums reikia perlaikyti, tuomet bus aiškiau kada Jums eiti į egzaminą.

Jau issiaiskinau, paskambinau metodininkei, tai sake, jog gruodzio 5d,smile.gif na, o kaip jums sekasi ruostis egzaminui,nes man tai sunkiai, jau men koki vis skaitau ir skaitau, bet uzsimirsta viskas:(
Atsakyti
QUOTE(jurgute12345 @ 2014 11 18, 13:17)
Jau issiaiskinau, paskambinau metodininkei, tai sake, jog gruodzio 5d,smile.gif na, o kaip jums sekasi ruostis egzaminui,nes man tai sunkiai, jau men koki vis skaitau ir skaitau, bet uzsimirsta viskas:(

Šaunu, kad išsiaiškinote, nebereikės dvejoti smile.gif
Man mokytis - labai sunku smile.gif Teisingiau sunkiausia prisiversti prisėsti prie tų storų knygų, o tada skaitant susikoncentruoti ties tuo ką skaitau, nes tuo metu į galvą lenda visokiausios mintys, išskyrus susijusios su mokslais schmoll.gif
Žodžiu, vargo vakarienė, bet išvargti ją visvien reikia smile.gif Todėl tiek sau, tiek kitiems besiruošiantiems laikyti baigiamuosius linkiu stiprybės, ištvermės ir kuo geresnio reikalingos informacijos pasisavinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(love life @ 2014 11 18, 15:07)
Šaunu, kad išsiaiškinote, nebereikės dvejoti smile.gif
Man mokytis - labai sunku smile.gif Teisingiau sunkiausia prisiversti prisėsti prie tų storų knygų, o tada skaitant susikoncentruoti ties tuo ką skaitau, nes tuo metu į galvą lenda visokiausios mintys, išskyrus susijusios su mokslais  schmoll.gif
Žodžiu, vargo vakarienė, bet išvargti ją visvien reikia smile.gif Todėl tiek sau, tiek kitiems besiruošiantiems laikyti baigiamuosius linkiu stiprybės, ištvermės ir kuo geresnio reikalingos informacijos pasisavinimo  mirksiukas.gif

Nu jo, man tas pats, labai sunku isisavint:) siaip geriausia pasimokyti kartu, gal kas noretu? smile.gif gal kokiu kitu metodu turit?smile.gif biggrin.gif
Atsakyti