Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

QUOTE(Dolrena @ 2012 06 08, 12:14)
Ačiū už pasitikėjimą. Jau įkėliau į paštuką kelis darbelius, tikiuosi kad tokių dar nėra.

ka su ireminta meiles simfonija darysi g.gif kada ja teiksi?
Atsakyti
Sekmės rytoj visoms 4u.gif
Kaip pasižiūriu kiek man dar ruoštis, tai džiaugiuosi, kad dar laiko daug turiu...
Beje tų kvadratiniu saldainių jei kam dar reikia mačiau Saldžiuose majuose
Atsakyti
sveikos svociutes, puse metu cia gyvenau, bet pasisakaiu gal kelis kartus. man ryt finiso tiesioji,lyg viskas susiruosta. orus visai neblogus pranasauja matysiu kaip viskas praeis. startas kaune finisas sakiuose bus.

sekmes visoms svociutems kurios ryt startuoja. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

visoms svociutems geru vestuviu
Atsakyti
Sekmes visoms rytoj startuojancioms:) linkim paciu isimintiniausiu svenciu smile.gif drinks_cheers.gif group.gif
Atsakyti
Gero oro, linksmai nusiteikusių veselninkų ir kad liežuvis nepridžiūtų prie gomurio rytojaus svočiutėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2012 06 08, 16:21)
Gero oro, linksmai nusiteikusių veselninkų ir kad liežuvis nepridžiūtų prie gomurio rytojaus svočiutėms    4u.gif  4u.gif  4u.gif

prisidedu ir as prie palinkejimu 4u.gif biggrin.gif

uzsikasus as jau antra diena su dekupazu doh.gif kai baigsiu ir jums apsirodysiu, ka jau turiu nuveikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2012 06 08, 17:40)
uzsikasus as jau antra diena su dekupazu doh.gif  kai baigsiu ir jums apsirodysiu, ka jau turiu nuveikus ax.gif

lauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2012 06 08, 13:57)
ka su ireminta meiles simfonija darysi g.gif  kada ja teiksi?

Aš galvoju palikti jaunųjų kambaryje. Nueis miegoti, o ten siurprizas bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz linkejimus 4u.gif
Mano daiktai jau masinoj sudeti thumbup.gif Liko rubus surikiuot ir VISKAS... Paciai nesitiki, kad JAU... Nedrebu, nesijaudinu kazkaip g.gif Spejau netgi buteli vardo rinkimams paruost pagal Liepacka...

O cia va paskutiniai mano kepiniai ant mano mociutes austo ranksluoscio - siokia tokia seniena vestuvems blush2.gif

user posted image

Zodziu, kai rusai pasakytu - ni pucha ni pera... K ciortu...
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ziulyte, nu tu nepakartojama. visi tavo darbelaii labai labai wub.gif pavydziu jusu jaunavedziams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2012 06 04, 22:04)

gal kuri turit sito mini teatro zodzius susirasius ax.gif
Atsakyti