Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

QUOTE(moggie @ 2012 06 08, 22:32)
gal kuri turit sito mini teatro zodzius susirasius ax.gif

as kazkur turejau jei neskubiai reikia tai parasyk i az pasistengsiu sekmadieni atsiust nes savaitgaliui isvaziuoju ir busiu be kompo.
Atsakyti
Sveikos mielosios,GERIAUSIOS SEKMES SVOCIAUJANCIOMS visu pirma:}. Iskilo man tokia dilema, mano jaunoji nori deginti rutu vainikeli,nupirkau kaip toki aukureli ant kurio deginsiu,bet ar jis taip ims ir uzsidegs nuo degtuko? gal kazkuom apslakstyt reikia?kokiu degiu skysciu? g.gif
Atsakyti
Sveikos
Svociute sekmes dideles oras neblogas smile.gif
as turiu klausyma kur daret vestuviu medi?
Atsakyti
Labas,
oi, oras kaip nuskilo švenčiantiems smile.gif pirmą kart matau tą teatrą, fainas koks lotuliukas.gif net neabejoju, kad mūsų svočiutėms puikiai sekasi smile.gif
aš bandau sąrašą darytis, ką nupirkt reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-neringa: 09 birželio 2012 - 14:04
QUOTE(nuostabi mamyte @ 2012 06 08, 21:50)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

labai gražu !!!
Atsakyti
sveikos, svociutes smile.gif

Teko ir man sita dalia biggrin.gif - rugpjucio 4 svociausiu vestuvese.Vestuves ne standartines (jaunuosius tuoks gamtoje), todel ruostis man atrodo daug ir dar nemazai klaidzioju. blush2.gif gaudau idejas is temu, bet prasysiu ir Jusu patarimu 4u.gif

O dabar klausimas vilnietems moteriskas blush2.gif gal galetumet patarti jau isbandyta visaziste ? kiek teko tureti sventiniu makiazu, visi buvo daryti ne Vilniuj. Bijau uzsiraut, kad nejuokinciau visu sveciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2012 06 08, 23:32)
gal kuri turit sito mini teatro zodzius susirasius ax.gif

taigi žiūrėk ir nusirašyk iš to vaidinimo mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(salibaba @ 2012 06 09, 09:18)
Sveikos mielosios,GERIAUSIOS SEKMES SVOCIAUJANCIOMS visu pirma:}. Iskilo man tokia dilema, mano jaunoji nori deginti rutu vainikeli,nupirkau kaip toki aukureli ant kurio deginsiu,bet ar jis taip ims ir uzsidegs nuo degtuko? gal kazkuom apslakstyt reikia?kokiu degiu skysciu? g.gif

nemanau kad šeip užsidegtų unsure.gif
Atsakyti
Kam reikia teniso kamuoliukų žaidimui su jais, tai Rimi parduotuvėje už 6 vnt. - 0,99 lt. Ankstesnė jų kaina buvo 3 lt su kažkiek centų. Iki kada akcija - nepažiūrėjau doh.gif
Atsakyti
sveikos svociutes... 4u.gif
as tj ryt skrendu i lt..pasipirkau sio bei to..gavau spalvyciu antspaudams...nusipirkau 2 maikutes, siusiu jaunuju islydejimui...dar turiu siaip visokiu smulkmenyciu...reiks pradet deliotis ir atsirinkinet ko man reikia... smile.gif
Atsakyti
Sekmes siandieninems svociutems! 4u.gif

Sakykit, gal kuri matet, kur yra pirkti nebrangiu, mini krepsinio lanku? Va tokiu:
http://www.videovest...inis-video-0058
Atsakyti
Na, laukiam laukiam nauju pasakojimu ir yspudziu....Jau smagu kai viskas po ilgo pasiruosimo baigiasi.....

Gal kas turit etikete " Pirslio kraujas"....Nerandu as jos
Atsakyti
radau tik tokius 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti