Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 8

Gal kas rekomenduotų fotoaparatą iki 400lt? Reikia, kad būtų patikimas ir išeitų normalios nuotraukos.
Atsakyti
Ar yra atsiliepimu apie sistemini Samsung NX1000?

000164.gif
Atsakyti
Rekomenduokite prašau fotoaparatą +-1200 lt.Noriu,kad būtų kuo daugiau kadrų per sekundę,bei gražios foto,ir ,kad būtų nedidelis,nes reikia kasdieniam naudojimui smile.gif
Atsakyti
Aš tai turiu CANON 550D ir po kol kas labai patenkinta blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie SONY NEX 3 N ?
Atsakyti
Patarkite koki galima nusipirkti gera fotoaparata seimos nuotraukoms ?
kad nebutu sunkus valdymas, geros kokybes foto.
iki -+1500lt
Atsakyti
Sveiki,
turiu tokų klausimuką šiek tiek suprantantiems apie fotoaparatus. Žiūrinėju Sony Nex5N, R ir T (visos alfos). Nepagaunu, kuo skiriasi Sony Nex5N ir T. Mano akimis žiūrint, apart blykstės ir fokusavimo taškų, jie niekaip nesiskiria, na dar baterija N laiko ilgiau. Kodėl? Ir kodėl T tada sveria visu 120g daugiau? Ar aš kažką pražiopsojau.... yra dar Sony Nex6, bet ... kaina daug didesnė, aparatas senesnio modelio ir.... kuo skiriasi... Arba aš kažką pražiūriu.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas galėtų palyginti Canon PowerShot SX270 HS su Samsung EX2F ? 4u.gif O gal kažkas turi vieną ar kitą ir netingėtų pasidalinti atsiliepimais ? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas atsakys, kas atsitinka kai nuotraukos tampa arba tamsios arba su blykste labai baltos? Turbūt teks keliaut į taisyklą. Fotoaparatas nepigus, nėra senas, bet pirkimo čekio nerandu.
Ačiū, jei kas žinos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.Patarkit koks geras Nikon veidrodinis fotoaparatas?Turiu Nikon coolpix L120.Nuotraukos kartais gražios gaunasi,o kartais vargstu kol gaunasi normali....Fokusavimo nėra...Patarkit kokį nebrangų nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,noriu nusipirkti nebrangia muiline.
Nuziurejau sita.
http://www.efoto.lt/...as/pentax_wg-10
Tik,kad nelabai gaudausi as ant fotoaparatu,gal uz panasia kaina yra vertesniu fotiku?
Busiu dekinga atsakiusiems. 4u.gif
Atsakyti
Dar sita ziurineju.
https://www.varle.lt...155-silver.html
Idomu kuris geresnis?
Atsakyti