Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 8

As jau pora metu naudoju Canon Ixus 115 HS. Kol kas esu patenkinta, kaip muilinukes nuotrauku kokybe visai nebloga, tik jau funkciju per mazai, noretusi kazko daugiau biggrin.gif . Galesiu nuotrauku veliau ikelti biggrin.gif .

Ir siaip jau noreciau pirkti siek tiek geresni fotoaparata is Canon'o EOS serijos, mazdaug nuo 1 500 Lt iki 2 500 Lt. Gal kas rekomenduotu, kuris ten geresnis ax.gif . Turiu el. parduotuve, tai man reikia, kad fotikas daiktus perteiktu labai gerai ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 21 rugsėjo 2014 - 11:58
QUOTE(Aristokratė @ 2014 09 21, 10:44)
As jau pora metu naudoju Canon Ixus 115 HS. Kol kas esu patenkinta, kaip muilinukes nuotrauku kokybe visai nebloga, tik jau funkciju per mazai, noretusi kazko daugiau biggrin.gif . Galesiu nuotrauku veliau ikelti  biggrin.gif .

Ir siaip jau noreciau pirkti siek tiek geresni fotoaparata is Canon'o EOS serijos, mazdaug nuo 1 500 Lt iki 2 500 Lt. Gal kas rekomenduotu, kuris ten geresnis  ax.gif . Turiu el. parduotuve, tai man reikia, kad fotikas daiktus perteiktu labai gerai  ax.gif .

Geriausias tas, kuris brangiausias tongue.gif O jei rimciau... Pats fotoaparatas neperteiks daiktus laaaabai gerai. Tam reikia paveiksluotojui ziniu. O ir objektyvu kokybe svarbu. Daiktu paveikslavimui dar labai svarbu ir apsvietimas mirksiukas.gif
Vietoj jusu nusipirkciau paprastesni EOS, bet investuociau i geresni fiksuota objektyva. Tada drosciau i besimokinanciu temas ir besimokindama spresciau, kaip isspresti sviesos problema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2014 09 21, 13:13)
Geriausias tas, kuris brangiausias tongue.gif O jei rimciau... Pats fotoaparatas neperteiks daiktus laaaabai gerai. Tam reikia paveiksluotojui ziniu. O ir objektyvu kokybe svarbu. Daiktu paveikslavimui dar labai svarbu ir apsvietimas mirksiukas.gif
Vietoj jusu nusipirkciau paprastesni EOS, bet investuociau i geresni fiksuota objektyva. Tada drosciau i besimokinanciu temas ir besimokindama spresciau, kaip isspresti sviesos problema 4u.gif

Taip, sviesos problemos man ir didziausios tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 22 rugsėjo 2014 - 07:54
QUOTE(Aristokratė @ 2014 09 22, 06:44)
Taip, sviesos problemos man ir didziausios  tongue.gif .

Tuomet apsisarvuokite kantrybe ir nusiteikite, kad biudzetas tures but pakoreguotas biggrin.gif
Nusipirkite veidrodinuka neivarydami biudzetui skyle. Supermamoje yra pakankamai info, kaip mokintis paveiksluoti. Apsisarvuokite kantrybe ir daug dirbkite su fotoaparatu. Laikui begant suprasite principus ir lengviau spresite: kokio konkreciai objektyvo reiks, apsvietimui uzteks vieno blico ir keliu geru buitiniu lempu, o gal reiks studijuniu lempu, 2-3 blicu, reflektoriu, distancinis.... Fotografija gali buti ganetinai brangus pomegis cool.gif
Atsakyti
Sveiki fotoaparatu zinovai:)

Noriu jusu paklausti, kadangi pati visai nenusimanau , i ka atreipti demesi perkant foto aparata? T.y. radau internete naudota foto aparata Canon D300 Eos ( jo ieskau nes turi toki pat pazystami ir ju nuotrauku kokybes man asmeniniam naudojimui tikrai pakaktu, del to si modeli ir ziurineju. Jokiu profesionalumu neuzsiminesiu, tieisog planuojamos keliones i egzotiskus krastus ir paprasto skatmeninio foto aparato neuztenka, norisi sodriau, graziau.
Taigi radusi esu canon su paprastu ju standartiniu objektyvu 18-... (toliau nezinau).
Bukit geri padekit, parasykit i ka konkreciau atrkeipti demesi,kuomet ji apziurinesiu. Kad ir nedideli pinigai, bet visvien nesinoretu paskui investuoti dar iri remonta...wink.gif)) drinks_cheers.gif mirksiukas.gif ACIU!
Atsakyti
Sveikutės, mamos! http://www.pcworld.c...0-criteria.html reikia fotiko žmonių,gyvūnų fotografijai, būtų geriau daugiau kadrų per sekundę, padariau kriterijų iki 400 šimtų,jei įmanoma pasiūlykit kažką iš šio listo 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite ką nors pakomentuoti apie šį fotoaparatą?
http://www.elektroma...toaparatas.html

Man svarbu geras zoom'as, bet svarbiau kokybė. Kaip apskritai Sony fotoaparatai? Prieš tai esu turėjus Panasonic Lumix su 10x zoomu. Neturėjau skundų kol nesugedo matrica. Tik zoomo šiek tiek trūko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 09 liepos 2015 - 20:09
QUOTE(Owly @ 2015 07 09, 21:08)
Sveiki, gal galite ką nors pakomentuoti apie šį fotoaparatą?
http://www.elektroma...toaparatas.html

Man svarbu geras zoom'as, bet svarbiau kokybė. Kaip apskritai Sony fotoaparatai? Prieš tai esu turėjus Panasonic Lumix su 10x zoomu. Neturėjau skundų kol nesugedo matrica. Tik zoomo šiek tiek trūko.

Sveiki, turiu sisteminį sony, tai esu patenkinta, foto kokybė labai gera. Šis matau irgi geras ir foto turėtų būti geros kokybės. Priartinimas didelis 30x, dar plius skaitmeninis 120x
Manau vertas dėmesio, jeigu reikia nedidelio, tai manau pats tas.
Atsakyti
O man toks klausymas iškilo. Ką geriau rinktis: sisteminį ar veidrodinį.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2015 07 31, 10:21)
O man toks klausymas iškilo.  Ką geriau rinktis: sisteminį ar veidrodinį.

Sisteminiai yra mažesni, lengvesni, juos patogiau nešiotis, o ir geras sisteminis kokybe nenusileidžia vidutiniam veidrodiniui. Palyginkite internetinėj parduotuvėj sisteminį ir veidrodinį, pamatysit skirtumus. smile.gif
Atsakyti

Sveiki, turiu klausimą apie objektyvą-ar įmanoma būtų uždėti Sigma  objektyvą nuo Pentaxo ant Nikon d610? Girdėjau, kad reikalingas adapteris :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveiki. Greitu metu žadu lankytis Japonijoje. Gal kas estate ten įsigiję veidrodinį fotoaparata arba turite patarimu? 4u.gif

Fotografuoju IPhone'u, bet norėtusi geresnės nuotrauku kokybės. Esu bandžiusi draugo veidrodinį fotoaparata, bet buvo vargo dėl svorio, taip pat fotografavimo "langelis" nevisai "aiškus" biggrin.gif .Gal jau technikos "stebuklu" - ne per dideliu Ir ne per sunkiu, bet gera nuotrauku kokybę siūlančiu fotoaparatu? Girdėjau, kad technika Japonijoje pigesnė, tai manau, susigundyčiau, radusi gera pasiūlyma. smile.gif
Atsakyti