Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 8

QUOTE(Julius3 @ 2012 11 29, 18:08)
Fotoaparatai tokie patys, skiriasi objektyvai, su kuriais parduodama. Antras objektyvas labiau prizoomina.
O plačiau apie objektyvo židinio nuotolį ir foto pradmenis galima pasiskaityt http://www.mikasbink...admenys.pdf.zip
Papildyta:

Dar ir panašių išvadintiems Panasonic'ams yra Olympus ZX-1, ZX-2, Canon S95, S100

Ta suprantu, kad fotoaparatai tie patys, butent ir domejausi, su kuriuo objektyvu geriau pradedanciajam... 4u.gif Vieni sako, 18-55, kiti, kad 18-135..O dar esu girdejus, kad didelis zoom'as nera gerai. Vat ir pasimeciau. O jau lyg buvau apsisprendus imt ta 18-135 mm

P.S.Aciu labai uz ideta medziaga, butinai pasinagrinesiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 30 lapkričio 2012 - 09:23
QUOTE(sbo @ 2012 11 30, 09:17)
Ta suprantu, kad fotoaparatai tie patys, butent ir domejausi, su kuriuo objektyvu geriau pradedanciajam... 4u.gif Vieni sako, 18-55, kiti, kad 18-135..O dar esu girdejus, kad didelis zoom'as nera gerai. Vat ir pasimeciau. O jau lyg buvau apsisprendus imt ta 18-135 mm

P.S.Aciu labai uz ideta medziaga, butinai pasinagrinesiu  4u.gif

su didesniu zoomu paprastai būna kiek prastesnė kokybė, bet jis universalesnis.
Nors žiūrint kokie jūsų poreikiai.

Realiai tai geras objketyvas ir kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimo @ 2012 11 29, 20:52)
Jusu pamineti fotoap. tai viso labo muilines, ir su sisteminiais ju lyginti tikrai negalima.
Jusu paminetu foto jutikliai 10mm.  siteminiu olympus ir panasonic 22m. + keiciami objektyvai.
Kokybes atzvilgiu tai nelyginami dalykai. g.gif

Šiaip čia buvo komentaras apie Panasonic LX5 ir LX7 konkurentus.
Nuo kada LX5 ir LX7 sisteminiai?

Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2012 11 30, 09:17)

P.S.Aciu labai uz ideta medziaga, butinai pasinagrinesiu  4u.gif

Ne zoom'as yra blogai, o universalumas. ta prasme dažiausiai platesnio diapozono objektyvai fotografuoja prasčiau.
O dėl pasirinkimo manau reikia apžvalgas pasiskaitinėt.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2012 11 30, 11:00)

Papildyta:

Ne zoom'as yra blogai, o universalumas. ta prasme dažiausiai platesnio diapozono objektyvai fotografuoja prasčiau.
O dėl pasirinkimo manau reikia apžvalgas pasiskaitinėt.

Vadinasi geriau imti 18-55 mm kaip suprantu, ir is keistuoles taip irgi supratau... rolleyes.gif
vaje, kaip sunku issirinkti... doh.gif
Atsakyti
[quote=Julius3,2012 11 30, 10:00]

Atsiprasau, biski susiveliau. Tikrai neturejau omeni LX5,7 sie fotoap. tikrai ne sisteminiai o aukstos klases muilines.
Atsakyti
QUOTE(ona onute @ 2012 11 30, 18:34)
Uz tokia suma kaip kad rasote 1600lt tikrai puikus aparatas canon g11, prilysta savo pajegumu veidrodiniams ir kaina joa nera baisi, vakar buvau uzejusi i fotoaparatas.lt parduotuve klaipėdoje, mačiau turi kaina 1499lt. ten gražiai pašnekėjus imanoma gera nuolaidą gauti. na o jeigu norite išleisti apie 2000-3000lt. tai manyčiau nikon d5100 geras variantas

Foto Canon G11 jau negaminamas(isleistas 2009.8.m.), tai muiline su 1/1,7(5x7mm) sensorium + tamsus objektyvas. Kaip Jus galite teigti kad G11 prilygsta veidrodiniams ( matrica 15x23mm.) tai yra nesulyginami dalykai. Ar pagalvojat koks nusivylimas butu pas zmogu paklausius Jusu patarimo ir nusipirkus si fotoap.
Jeigu Jus ta darot is nezinojimo, tai atleistina, bet man kyla itarimas kad samoningai klaidinat zmones ir proteguojat fotoaparatas.lt pard. (padedat parduoti nelikvidzias prekes)
Inete G11 galima nusipirkti uz150-200usd.
http://www.imaging-r...DS/G11/G11A.HTM
Labai geras puslapis, jame galite pasiziureti pav.nuotraukas padarytas ivairiais rezimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimo: 30 lapkričio 2012 - 22:19
QUOTE(Raimo @ 2012 11 30, 23:14)
Foto Canon G11 jau negaminamas(isleistas 2009.8.m.), tai muiline su 1/1,7(5x7mm) sensorium + tamsus objektyvas. Kaip Jus galite teigti kad G11 prilygsta veidrodiniams ( matrica 15x23mm.) tai yra nesulyginami dalykai. Ar pagalvojat koks nusivylimas butu pas zmogu paklausius Jusu patarimo ir nusipirkus si fotoap.
Jeigu Jus ta darot is nezinojimo, tai atleistina, bet man kyla itarimas kad samoningai klaidinat zmones ir proteguojat fotoaparatas.lt pard. (padedat parduoti nelikvidzias prekes)
Inete G11  galima nusipirkti uz150-200usd.
http://www.imaging-r...DS/G11/G11A.HTM
Labai geras puslapis, jame galite pasiziureti pav.nuotraukas padarytas ivairiais rezimais.

na as visai zalia bet ir patarimai kiti tokio pat zalumo biggrin.gif
kuo cia gali zmogau pasitiket?

gal Jus, Raimo, galetumet pasisakyt apie nikon d3200. kaip vertintumet si foto?
dekui, jei sugaisite siek tiek laiko smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(jurci @ 2012 11 30, 22:45)
na as visai zalia bet ir patarimai kiti tokio pat zalumo biggrin.gif
kuo cia gali zmogau pasitiket?

gal Jus, Raimo, galetumet pasisakyt apie nikon d3200. kaip vertintumet si foto?
dekui, jei sugaisite siek tiek laiko smile.gif)

Nesu as profas, tik truputi prakutes megejas. Kaip ir dauguma pradejau nuo muiliniu, pirmoji buvo Panasonic Lumix LX2.( Naudojau 3 m.), nusprendžiau isigyti ka nors tobulesnio, aisku rimtai galvojau apie veidrodini bet nusipirkau sistemini Panasonic GF1(naudojau 3 metus), pries menesi isigijau Olympus OM-D E-M5.
Nenoriu reklamuoti bet esu suzavetas situo fotoaparatu, vienintelis jo trukumas tai didoka kaina (pirkau foto fabrike ,po issideretos nuolaidos sumokejau 3700Lt).
Negaliu sakyti ko nors blogo apie Jusu minima fotoap. Manau jeigu Jus tenkina sito foto dydis ir svoris, tai galit drasiai pirkti, nuotrauku kokybe bus tikrai nebloga.
Jeigu norite kazko mazesnio ,ziurekite sisteminius foto aparatus. Rinktis tikrai yra is ko, tai ir Olympus E-P serija, Sony NEX, Fuji, Pentax,Panasonic G ser., Samsung.
Galu gale ir Nikon su Canon nusileido is padebesiu ir isleido savo sisteminius foto Canon EOS M ir Nikon 1 J2 (parsai, cia jie sugudravo, jutiklis ciut didesnis uz muilines jutikli, nerekomenduoju). Didziausia objektyvu pasirinkima turi Olympus ir Panasonic, yra tikrai puikiu stiklu (aisku ir kaina nera zema). Na o galutini spendima turesit priimti Jus pati.
http://camerasize.com/compare/#317,347
sitoje nuorodoje galite sulyginti foto dydzius.(jeigu Jums tai aktualu). Dar noriu pamineti kad pagrindinis mano kriterijus renkantis nauja foto tai gera nuotrauku kokybe esant prastam apsvietimui,fokusavimo greitis. Su minetu OM -D naudoju Panasonic 20 f1,7 objektyva, nuotraukos gaunasi geros ir prie ISO6400, triuksmai yra bet tikrai nedideli (kambaryje fotografuoju be blykstes).
Pasiskaitinekit uzsienio forumus, ten tikrai daug info ir ji tikrai daug objektyvesne uz musuose esancia info.
Geru Jums nuotrauku
Atsakyti
Sveiki, is pradziu norejau pirkti canon powershot hs 240 modeliuka, bet dabar susidomejau Panasonic Lumix fotoaparatais, bet pasirodo ju rusiu begale. Uzsienio puslapiuose vieni is geriausiai ivardijamu yra TZ30 ir ZS20 modeliukai. Gal kas gali parekomenduoti kazka 4u.gif
P.s LX5 IR LX7 kaina jau per auksta, noretusi tilpti i 1000 lt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aurora*: 01 gruodžio 2012 - 11:05
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aurora*: 01 gruodžio 2012 - 11:05
QUOTE(*Aurora* @ 2012 12 01, 10:35)
Sveiki, is pradziu norejau pirkti canon powershot hs 240 modeliuka, bet dabar susidomejau Panasonic Lumix fotoaparatais, bet pasirodo ju rusiu begale. Uzsienio puslapiuose vieni is geriausiai ivardijamu yra TZ30 ir ZS20 modeliukai. Gal kas gali parekomenduoti kazka  4u.gif
P.s LX5 IR LX7 kaina jau per auksta, noretusi tilpti i 1000 lt blush2.gif

Visgi geriau prideti 300 - 400lt ir isigyti geresni fotoaparata.
pasiziurekit i si foto
http://www.efoto.lt/...s/fujifilm_x-f1
tikrai turetu buti auksto lygio muiline, labai sviesus objektyvas( esant prastam apsvietimui nuotraukos iseis geros), grazus, stilingas , o ir jutiklis ne is maziausiu.
Panasonic LX5 tai manau pavyktu nusipirkti ir uz 1,2 -1,3t.lt (yra isleistas naujas modelis , del to LX5 kaina mazes)
Patikekit nusipirksit Jus ta prastesni/pigesni, praeis pusmetis ir ieskosit geresnio ir sumoje islaidos bus daug didesnes nei perkant geresni is karto.
http://www.fotofabri...-objektyvu.html
Na, o sitas variantas isvis labai geras. Tai Olympus sisteminis foto, tai gerokai aukstesnis lygis uz kompaktinius foto. Sio kaina tik 1074lt. As, ko gero, ji ir pirkciau, bet cia tik mano nuomone, o Jus turit apsispresti pati.
Atsakyti
Help 4u.gif Niekaip neapsisprendziu Canon eos600d ar Nikon d5100? Kuris geriau? Ar tikrai canonu nuotraukos sviesesnes? g.gif
Atsakyti