Įkraunama...
Įkraunama...

Pasijuokime ir mes!

Einu ir girdžiu merginos riksmą pereinant...į moters riksmą unsure.gif doh.gif
Atsakyti
isrado snapsa 1000stiprumo,sako davai isbandom ant anglo ,amerikono ir ruso.Anglas pauoste nukrito.Amerikonas paragavo tai ir tas nukrito,tai sako hebra varom pas rusus.Ziuri rusijoje ukininkas vaziuoja per lauka su traktorium ,tai sako davai pabandom ant jo.Ruselis dejo gurksni ,dejo antra ,soko sau i traktoriu atgal ir vaziuoja ,tie stovi nustebe kas cia bus o ruselis issoka is traktorio pasivolioja po lauka ir vel atgal i ji.Tai jie klausia ruselio nu kaip.O jis viskas butu gerai ,bet kai atsiraugau pufaika uzsidega lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Игра что? где? когда?
Ведущий: господин Поташов представте- вы идете с господином Друзем. Его
неожиданно кусает кобра в член. Внимание вопрос: что необходимо сделать чтоб спасти Друзя?
Минута прошла...пииии....
И так господа кто будет отвечать?
Поташов: я отвечу господин ведущий. Я считаю что необходимо отсосать яд из
члена господина Друзя.
- Ответ принят. Внимание правильный ответ: Господа. Всем известно что кобра
никогда ни кусает выше колена. Поэтому если змея укусила господина Друзь в
член, то он ниже колена. А если у него такой член, то господин друзь может
отсосать у себя сам!!! 1-0 в пользу телезрителей
Atsakyti
Nežinau, buvo ar ne...

Paskutinės gyvenime ištartos frazės:

Astronauto: 'Ne, viskas gerai! Deguonies turiu dar 15 minučių...'
Vairuotojo: 'Jeigu tas kiaulė neperjungs į artimąsias, aš bl@t, taip pat nejungsiu!'
Girto vairuotojo: 'Prakeiktas stulpas! Pasitrauks jis pagaliau iš kelio kada nors...'
Autošaltkalvio: 'Šiek tiek nuleisk platformą...'
Vairuotojo žmonos: 'Važiuok, dešinėje nieko nėra.'
Išminuotojo: 'Viskas. Tikrai raudonas. Kerpu raudoną.'
Bombonešio, skrendancio virš priešo teritorijos, piloto: 'Vau! Tai bent fejerverkas!'
Chemiko: 'O jeigu mes tai truputį pakaitintume?..'
Chemijos mokytojo: 'Vaikai! Šis bandymas visiškai nepavojingas!'
Stogdengio: 'Nei vėjelio šiandien...'
Seklio: 'Viskas aišku, žmogžudys - jis!'
Diabetiko: 'Ar tai buvo cukrus?'
Žmonos: 'Nesijaudink, vyras sugrįš tik ryte.'
Naktinio vagišiaus: 'Eime. Jų dobermano grandinė iki čia nesiekia...'
Išradėjo: 'Taigi, pradėsim bandymus...'
Autoistruktoriaus: 'Puiku. Dabar pabandyk savarankiškai...'
Vairavimo istruktoriaus: 'Sustokit, prašau, čia prie krantinės!'
Parašiutininko: 'Sušiktos kandys!!!'
Būrio vado: 'Čia 10 km spinduliu nei gyvos dvasios...'
Mėsininko: 'Petrai, pamesk man tą peilį!'
Pėsčiojo: 'Bet juk man žalia!'
Geležinkelininko: 'Nesijaudink, tas traukinys važiuoja gretimais bėgiais!'
Medžiotojo: 'Chmm, tas tigras gana greitai artėja...'
Naujoko su granata: 'Iki kiek, sakot, turiu skaičiuoti?'
Sunkvežimio vairuotojo: 'Šitas senas tiltas stovės dar 100 metų!'
Liūtų dresuotojo: 'Kaip tai? Aš maniau, kad tu juos pašėrei!!!'
Naktinio sargo: 'Ei, kas ten?'
Vairuotojo: 'Rytoj reikės važiuoti pasitikrinti stabdžius...'
'Formulės 1' lenktyninko: 'Įdomu, ar mechanikas dar nesuuodė, kad aš su jo žmona..?'
Trenerio: '...ir visi kartu metate ietis į tą pusę!'
Žasies: 'Oooo, Kalėdos...'
Tarzano: 'Koks suskis apšiko lianą!
Banginių medžiotojo: 'Užkibo!'
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
ne lietuviskai,
bet man labai thumbup.gif si mintis lotuliukas.gif :

&Law of Probability
The probability of being watched is directly proportional to the stupidity of your act.

lotuliukas.gif , akurat... taip ir buna doh.gif
Atsakyti
Du mašinistai važiuoja eiliniu reisu. Vienas guodžiasi:
- Žinai, jau kad nesiseka - tai nesiseka. Zarplatos nėr, žmona paliko, vaikus kartu pasiėmė, mokėt mokesčių nėra iš ko, elektra atjungta, vanduo užsuktas, dujos užsuktos, butą antstoliai aprašė, dar vakar banditai telefoną atėmė... Ir dar va tas traukinys priešais atvažiuoja mūsų bėgiais...
Papildyta:
Kurortinis miestelis. Vakaras. Eina gatve policininkas. Patruliuoja. Žiūri, priešais ritmingai judantis krūmas. Prieina, nusisukęs pakelia šaką ir klausia:
- Ar iš meilės?
- Iš meilės, iš meilės, - atsako vyriškas balsas.
- Ne tavęs klausiu, užsičiaupk!
- Iš meilės, iš meilės, - atsako moteriškas balsas.
Policininkas nuleidžia šaką, eina toliau... Žiūri, pakeliui dar vienas judantis krūmas. Prieina, nusisukęs pakelia šaką:
- Ar iš meilės?
- Iš meilės, iš meilės, - atsako kitas... vyriškas balsas.
Policininkas patraukia pečiais, nuleidžia šaką, eina toliau... Dar vienas virpantis krūmas:
- Ar iš meilės?
- Tai kad aš čia vienas...
Atsakyti
APSIŽĘNIJO 80 - METIS DIEDUKAS SU DVIDEŠIMTMETE PUPYTE. VISAS KAIMAS TUOJ ĖMĖ ŠNABŽDĖTIS - AIŠKU, DĖL PINIGŲ - NUMARINS SENOLĮ IR VISKĄ SAU SUSIGROBS... PO MĖNESIO DIEDUKO KAIMYNĖ EINA Į KIOSKELĮ DEŠROS, ŽIŪRI - PRIE KIOSKELIO TAS PATS DIEDUKAS GRAUDŽIAS AŠARAS LIEJA.
MOTERIŠKĖ IR KLAUSIA - kO VERKI, DIEDUK, TURBŪT JAU TAVO ŽMONELĖ VISUS TAVO PINIGĖLIUS PRAŠVILPĖ?
DIEDUKAS ŪBAUDAMAS SAKO: BAIK, TU, KAIMYNĖLE, DAR IR SAVO ALGĄ MAN ATIDUODA...
-TAI GAL PRASTAI MAITINA? VĖL TEIRAUJASI KAIMYNĖ.
- NUGI NE, LABAI GERAI - RYTE CEPELINAI, PIETUMS BALANDĖLIAI, VAKARIENEI - KARBONADAI...
-TAI GAL LOVOJE NE KOKIE REIKALAI?BANDO IŠKVOSTI KAIMYNĖ.
-KĄ TU, BRANGIOJI, LAIMINGESNIS DAR NEBUVAU PER VISĄ SAVO GYVENIMĄ.
-TAI KO GI TU PO PERKŪNAIS VERKI???
-AŠ PAMIRŠAU KUR GYVENUUUUUUU lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokie dauguma pesimistai... Štai kaip reikia džiaugtis gyvenimu: apsiženijo bernas su merga. Abu visiškai biedni, bernas tik kelnes turėjo, merga - tik andaroką. Tai guldamiesi kelnes pasiklojo, andaroku užsiklojo ir sako:
- O kaip gyvena tie, kurie išvis nieko neturi...
Atsakyti
> | Idomu, kodel blondines dazo plauku saknis juodai?
> | ***
> | Kazkada kazkur kazkas padare kazka ne ta. O paskui juos pasodino. Patys zinote uz ka.
> | ***
> | "Mokytojas pasake, kad as visiskai nemoku matematikos ir irase i pazymiu knygute kazkoki skaiciu.."
> | ***
> | "..Ir tik 25-aja rungtyniu minute ivyko tai, ko nekantraudami lauke tukstanciai fanu - i stadiona atveze sviezio alaus.."
> | ***
> | -Jaunuoli, jus toks panasus i mano 3-aji vyra...
> | -O kiek ju buvo?
> | -Du.
> | ***
> | Ziurkes perspejo laivo kapitona, kad vykdo pratybas...
> | ***
> | "Pabego papuga. Vaikams iki 16-os gaudyti nerekomenduojama"
> | ***
> | Kartais aureole virs galvos - tik elektros iskrova tarp ragu...
> | ***
> | "-Stai as ziema gimiau. Paaiskinkite is kur atsiradau - juk gandrai neskraido ir kopustai neauga..."
> | ***
> | Tamsa irgi juda shviesos greichiu, tik i kita puse.
> | ***
> | Tikras seksas - tai toks seksas, po kurio ir kaimynai iseina parukyti.
Atsakyti
Laiskas tevams is vasaros stovyklos...

Brangus Mama ir Tete!

Musu vadovas liepe parasyti tevams, kadangi gal matet potvyni per televizoriu ir dabar jaudinates. Viskas gerai. Nuplove tik viena musu palapine ir du miegmaisius. Laime, niekas is musu nenuskendo, nes tuo metu visi buvom ant kalno ir ieskojom Jono. Paskambinkit Jono mamai ir pasakykit, kad jam viskas gerai. Rasyti jis negali, nes sugipsuotas.
Man nuskilo pasivazineti gelbetoju dzipu. Kaifas! Niekada nebutumem jo rade tamsoje, jei ne zaibas.
Vadovas Julius supyko ant Jono, kam tas nuejo i kalnus vienas, niekam nesakes. Jonas teisinosi, kad sake, bet tai buvo per gaisra, todel vadovas Julius gal ir negirdejo.
Ar zinot, kad jei padegsi dujas balionas sprogs? Slapios malkos nedege, bet viena palapine sudege. Taip pat dalis musu drabuziu. Petras atrodys sauniai, kol vel ataugs plaukai.
Namo grisim sestadieni,jei vadovas Julius sutaisys masina. Del avarijos jis nekaltas. Kai isvaziavom, stabdziai dirbo normaliai. Vadovas Julius sake, kad tokioj senoj masinoj butinai kas nors sulus, todel jos jau neapdraudzia. Mums trodo, kad masina liuks. Jam tas pats - jei ka masinoje ispurvinsim, o jei karsta, kartais, leidzia mums vaziuoti isikibus i priekines groteles. Kai masinoj 10 zmoniu, darosi karsta. Jis leido mums vazineti priekaboj, kol policininkas ant plento mus sustabde ir pasikalbejo.
Vadovas Julius - fainas bachuras. Nesirupinkit, jis gerai vairuoja. Tikrai! Jis moko Ruta vairuoti kalnuose, kai ten nera masinu. Viskas, ka ten matem, tai rastus vezancius sunkvezimius.
Siandien ryte visi berniukai sokinejo nuo uolu ir plaukiojo ezere. Vadovas Julius manes neleido, nes as nemoku plaukti, o Jonas bijo, kad gipsas nutrauks i dugna, todel leido pasiimti mums kanoja ir paplaukioti po ezera. Klase! Po vandeniu vis dar matosi potvynio apsemti medziai. Vadovas Julius - ne toks bambeklis kaip kiti.
Jis net nezyze, kad uzsivilktumeme gelbejimo liemenes. Jam tenka daug laiko krapstytis prie masinos, tai stengiames jo netrukdyti.
Atspekit - zinot ka? Mes visi isklausem pirmosios medicinos pagalbos kursa. Kai Redas nere i ezera ir susipjauste ranka, pamatem, kaip reikia uzristi timpa. Mane su Algiu suvimde, bet vadovas Julius sake, kad tai gali buti apsinuodijimas vistos likuciais. Jis sake, kad irgi vemdavo, kai sedejo kalejime. As taip dziaugiuosi, kad jis isejo i laisve ir tapo musu vadovu. Jis sake, kad kol sedejo, tikrai suzinojo, ka reikia daryti, kad gyvenimas pageretu.
Tiesa, o ka reiskia zodis pedofilija?
Na, baigiu - turiu eiti. Vaziuojam i miesta, kur issiusim laiska ir nusipirksim vazelino.
Del nieko nesijaudinkit. Viskas gerai.
Buciuoju - Valdas
Atsakyti