Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

As nuotaikos zmonus, kol turiu ka veikt ar esu neviena, tol galiu gyvent, bet tik lieku viena ir asaros upeliais. Nepamirskim, kad praejo tik 4 dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 05, 23:02)
Na cia kaip migdomieji sakyciau ax.gif
O eteriniu alieju nenaudoji. Galetum kambary eukalipto kokio pagarint, lengviau vaikuciui kvepuot. Man ir paciai nosis atsikemsa mirksiukas.gif
megstu juos.

Tai sunkiai uzmiegi?
Zinok nebandziau,reikes nupirkti ne pirma karta jau girdziu ,jog gerai 4u.gif

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 06, 10:39)
O tu Dieve ,kokie vyrai  lotuliukas.gif siandien vyras mano gali ir negryst busiu uzsiemusi  biggrin.gif Jus nepatikesit ,bet man baisiai daznai noras uzeina vyrui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif Juk nesciom nebudinga  nail.gif

Sveikinu ir as tave 4u.gif
Oj as ir nescia baisiai vyro norejau ir sapnu geruliu turejau biggrin.gif
Dabar tokiu nesulaukiu kazkodel g.gif

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 06, 14:36)

O as buvau baisiai gera mergaite ax.gif tu kavaliereis tapt buvo norinciu ,bet as nesveika kazkokia buvau ir ne i viena neziurejau ,tada 19 sutikau savo vyra ir tik jam "leidau atidaryt saldainiu deze" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet dabar kai susiriejam as jam prikisu ,kad iseisiu saldainiu popiereliu ieskot lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(paciute @ 2012 06 06, 18:38)
As nuotaikos zmonus, kol turiu ka veikt ar esu neviena, tol galiu gyvent, bet tik lieku viena ir asaros upeliais. Nepamirskim, kad praejo tik 4 dienos doh.gif

Tai surask sau darbu,pertvarkyk spintas ir t.t. nebus kada galvoti, arba kai mano vaikis pasveiks, tai galit pas mane i svecius atvaryt thumbup.gif
Atsakyti
Niu kan mamukai mirksiukas.gif Mes jau lovytėj gulinėjam, ryt vėl anksti kilt tad saldžių sapniukų mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 06, 21:29)
Niu kan mamukai mirksiukas.gif Mes jau lovytėj gulinėjam, ryt vėl anksti kilt tad saldžių sapniukų mielosios 4u.gif

Saldziu sapnu 4u.gif
Atsakyti
blink.gif o ko cia taip tylu?janneta,tu cia paskutiniu metu zavadyla su paciute biggrin.gif
As ateinu su kavyte susivelusi ir sutinusi,nes tik issiritau is lovos doh.gif
Pasigirsiu kaip mane vyras nustebino ax.gif gryzo su didziule puokste geliu,susake grazia kalba:kokia as ipatinga lotuliukas.gif ir padekojo uz leliuka kuri nesioju ir iteike auksini ziedeli su brilijantuku doh.gif doh.gif blink.gif (pasnipinejau ,kad kaina kosmine),bet nesaukiau,kad svaistosi pinigais ,nes pas mus seimoj nebudinga gimtadieniams tratint pinigus ant dovanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 07, 08:47)
blink.gif o ko cia taip tylu?janneta,tu cia paskutiniu metu zavadyla su paciute  biggrin.gif
Pasigirsiu kaip mane vyras nustebino ax.gif gryzo su didziule puokste geliu,susake grazia kalba:kokia as ipatinga lotuliukas.gif ir padekojo uz leliuka kuri nesioju ir iteike auksini ziedeli su brilijantuku doh.gif  doh.gif  blink.gif (pasnipinejau ,kad kaina kosmine),bet nesaukiau,kad svaistosi pinigais ,nes pas mus seimoj nebudinga gimtadieniams tratint pinigus ant dovanu  biggrin.gif

Kaip faina, o as vis laukiu savo deimanto, muset ir pasensiu nesulaukusi lotuliukas.gif O as vakar visgi sutvarkiau visa tamsiuka (pas mus ten spinta padaryta), pirma nuejau miegot, dar aciu dievui mano mazoji nakti nesikele ir miegojo iki puses devyniu, tai galima sakyt issimiegojau. Einu dabar galva plauti ir lauksiu atriedant su kleckai supermamu is spaliuku temutes smile.gif
Atsakyti
blink.gif o ko cia taip tylu?janneta,tu cia paskutiniu metu zavadyla su paciute  biggrin.gif
Pasigirsiu kaip mane vyras nustebino ax.gif gryzo su didziule puokste geliu,susake grazia kalba:kokia as ipatinga lotuliukas.gif ir padekojo uz leliuka kuri nesioju ir iteike auksini ziedeli su brilijantuku doh.gif  doh.gif  blink.gif (pasnipinejau ,kad kaina kosmine),bet nesaukiau,kad svaistosi pinigais ,nes pas mus seimoj nebudinga gimtadieniams tratint pinigus ant dovanu  biggrin.gif

Sveikutes 4u.gif Zavadyla kol namie, darbe ner kada doh.gif
Jetus kaip faina žiedelis wub.gif Aš irgi kažin kada sulauksiu tos dienos, jaučiu maniškis net mano piršto dydžio nežino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Nu, saunuolis TB. Kad man taip ziedeli bigsmile.gif Esu gavus balto aukso su briliantuku, bet taip neromantiskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 07, 09:57)
jaučiu maniškis net mano piršto dydžio nežino lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Maniskis zino, nes dovanodavo man sidabrinius, sakydamas, kad kol jauni tol sidabras, kai pasensim bus auksas, tai vat lauksiu, lauksiu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 07, 09:27)
Kaip faina, o as vis laukiu savo deimanto, muset ir pasensiu nesulaukusi lotuliukas.gif  O as vakar visgi sutvarkiau visa tamsiuka (pas mus ten spinta padaryta), pirma nuejau miegot, dar aciu dievui mano mazoji nakti nesikele ir miegojo iki puses devyniu, tai galima sakyt issimiegojau. Einu dabar galva plauti ir lauksiu atriedant su kleckai supermamu is spaliuku temutes smile.gif

Kaip gerai, kad yra tos SUPERMAMOS. Ir paplepet, ir kiek informacijos ir draugu susirandi. Na, tikrai Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 07, 09:58)
Nu, saunuolis TB. Kad man taip ziedeli  bigsmile.gif Esu gavus balto aukso su briliantuku, bet taip neromantiskai blush2.gif

Kodėl neromantiškai? mirksiukas.gif Mes tai dar vis nesusituokę gyvenam,niekaip nepribręsta tas reikalas, nenoriu versti noriu kad pats susivoktu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(paciute @ 2012 06 07, 10:00)
Maniskis zino, nes dovanodavo man sidabrinius, sakydamas, kad kol jauni tol sidabras, kai pasensim bus auksas, tai vat lauksiu, lauksiu.... smile.gif

Aš aukso tai jau nemažai iš jo esu gavusi bet vat ne žiedelis, vis koks kitas papuošalas blush2.gif , jaučiu nupirktu per didelį nes mano pirstai labai ploni doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 07, 10:00)
Kaip gerai, kad yra tos SUPERMAMOS. Ir paplepet, ir kiek informacijos ir draugu susirandi. Na, tikrai Super thumbup.gif

Ir man patinka o ypač kai užeini tokias superines mamas kaip čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 07, 10:00)
Kodėl neromantiškai? mirksiukas.gif Mes tai dar vis nesusituokę gyvenam,niekaip nepribręsta tas reikalas, nenoriu versti noriu kad pats susivoktu blush2.gif

Na zinot, tada kai tuokemes, tai mados tokios nebuvo ziedelius dovanot.
Vis patraukdavau per danti, kur mano ziedelis. Tai pries kokius metus parveze ir lyg tarp kitko padave. Labiau jis vestuvinis sakyciau, sunkokas ir auskariukai dar su brilikais.
Siaip mums ziedus persidaryt reiktu, nes manojo sutrukes. Vaiksto taip kokius metus, dar pames.
O su vyrais taip pastebejau. Jei jie neveda iskart, paskui kazkaip nebemato reikalo, matyt ir taip juos tenkina. Vyro sese jau 11 metu gyvena, 2 laukias, jau duoda suprast, kad reiktu zenytis. Nu ne velnio. Arba durnas, arba apsimeta g.gif
Atsakyti