Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

QUOTE(janneta @ 2012 06 07, 19:25)
Niu aš už tave metais lyg ir vyresnė ale visai ne tarybinė motera lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Na ir pas mane taip pat, butas ant manes, pinigai pas mane, o jei jau nueis į šoną tai čia ir vedęs taip pat gali pasielgti, nuo to nei viena nesam apsaugota ax.gif
Papildyta:
Ka veikiat? Mes su mama varėm truputi po parduotuves pašnipinėt, noriu treningų kokių fainų ir vienus užtikau bet dydžiai tik xs ir m, vienas per mažas kitas per didelis, o tokie simpatiški pasirodė rolleyes.gif tai paguodos prizą nusipirkau vazą ir prisimerkiau bijūnų thumbup.gif

Kaip faina bijunai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 07, 19:47)
Kaip faina bijunai wub.gif

Ir gražu ir kvepia wub.gif
Atsakyti
bijuna tikrai grazu wub.gif
Kadangi as kaimiete biggrin.gif tai papasakosiu ,kad musu kaimas uzia ,nes sianakt visu aplinkui ispjove vistas seskai arba kiaunes ,tai visi susieme uz galvu ,nes nuostuoliai nemazi:vienu 8 kitu net 23 ispjove unsure.gif tai liko maniskes dabar -bijau sianakt busiu vel be miego doh.gif
Atsakyti
Na man tai ir dzin, kas kaip gyvena, susituoke ar ne, svarbu jei taip gyvendami jie yra laimingi ir abiems tai priimtina,tai valio.
Del zieduko Oksaniuk baltai pavydziu, net asara isspaudziau.Kaip as norecia,net be briliantu,bet manasis zino mano ismera,bet tik viena kart gyven. Man padovanuojo zieda sidabrini, nes ejom akropoli ir man labai patiko,tai gavau gimsui, bet teko savaite vis priminti,kad noreciau ziedo.Tai as nelabai skaitau, kad tai labai laukta dovana,gal tiksliau isprasyta.Tai buvo 2008 metais,daugiau nedovanuojo.Cia kazkada uzsiminiau,tipo va tai panai vyras zieda padovanuojo,jog sunu pagimde ir t.t. Sedziu ech,o man nedovanuoja.O jisai sako, jog man padovanuojo svarbiausia zieda per vestuves :-D vos susilaikiau,tipo daugiau ir negausiu ka?
Bet man taip norisi gauti dovanu ziedeli, nenoriu vel isprasynet. Noriu blin,jog paciam daeitu!!!bet jau 4 metus nedaeina.isvis gaunu dovana tik per gimsa,ir taip parodau ko noriu,o taip norisi staigmenos,turbut niekada ir nesulauksiu.
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 07, 21:18)
Na man tai ir dzin, kas kaip gyvena, susituoke ar ne, svarbu jei taip gyvendami jie yra laimingi ir abiems tai priimtina,tai valio.
Del zieduko Oksaniuk baltai pavydziu, net asara isspaudziau.Kaip as norecia,net be briliantu,bet manasis zino mano ismera,bet tik viena kart gyven. Man padovanuojo zieda sidabrini, nes ejom akropoli ir man labai patiko,tai gavau gimsui, bet teko savaite vis priminti,kad noreciau ziedo.Tai as nelabai skaitau, kad tai labai laukta dovana,gal tiksliau isprasyta.Tai buvo 2008 metais,daugiau nedovanuojo.Cia kazkada uzsiminiau,tipo va tai panai vyras zieda padovanuojo,jog sunu pagimde ir t.t. Sedziu ech,o man nedovanuoja.O jisai sako, jog man padovanuojo svarbiausia zieda per vestuves :-D vos susilaikiau,tipo daugiau ir negausiu ka?
Bet man taip norisi gauti dovanu ziedeli, nenoriu vel isprasynet. Noriu blin,jog paciam daeitu!!!bet jau 4 metus nedaeina.isvis gaunu dovana tik per gimsa,ir taip parodau ko noriu,o taip norisi staigmenos,turbut niekada ir nesulauksiu.

Sulauksi, sulauksi. Kai pasenes, pasitaisys.
As va, Gimtadieniui issvajopta masina gavau. Tik jau nusikele dovana keliems menesiams lotuliukas.gif Bet niekis, uztat turiu dabar.
Padarys ir tau dovanu, nepanikuok 4u.gif
Atsakyti
Ariana@D,mes su vyru 10metu vede ir nera ne karto nieko dovanojes ,jei kaip ir tu sakai isprasiusi,arba atsimenu kai buvo gimtadienis pries kelis metus :pakiso 200lt.sako nueik kokia smutke nusipirk doh.gif doh.gif lotuliukas.gif nu tik duok i snuki uz tokia dovana ...O vat paseno (jis gerokai vyresnis uz mane)sentimentai jau prasidejo ..
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 07, 21:30)
Ariana@D,mes su vyru 10metu vede ir nera ne karto nieko dovanojes ,jei kaip ir tu sakai isprasiusi,arba atsimenu kai buvo gimtadienis pries kelis metus :pakiso 200lt.sako nueik kokia smutke nusipirk doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif nu tik duok i snuki uz tokia dovana ...O vat paseno (jis gerokai vyresnis uz mane)sentimentai jau prasidejo ..

Kiek jam metu,jei nepaslaptys g.gif Maniskiam va birzelio men. bus 34 4u.gif
Atsakyti
Bijunai...mmmm... Mano geles, nuo vaikystes per gimtadieni gaudavau is mociutes, dabar kai jos nebera, ta tradicija tesia mano mama. Rytoj gausiu tu groziu, ryt man sukakos 24. Dieve kaip greit lekia laikas, dar atrodo netaip seniai s laukiau 18to gimtadienio.
Ryt nuo ryto gersiu sampe su supermamkom, tada tevai ateis pasveikint, o jau kai uzmygs mazoji ateis draugelkos pabaliavot:)
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 07, 22:17)
Bijunai...mmmm... Mano geles, nuo vaikystes per gimtadieni gaudavau is mociutes, dabar kai jos nebera, ta tradicija tesia mano mama. Rytoj gausiu tu groziu, ryt man sukakos 24. Dieve kaip greit lekia laikas, dar atrodo netaip seniai s laukiau 18to gimtadienio.
Ryt nuo ryto gersiu sampe su supermamkom, tada tevai ateis pasveikint, o jau kai uzmygs mazoji ateis draugelkos pabaliavot:)

Jezau, tik 24, kad man tiek doh.gif
Atsakyti
Sveikinimai paciutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 07, 21:30)
Ariana@D,mes su vyru 10metu vede ir nera ne karto nieko dovanojes ,jei kaip ir tu sakai isprasiusi,arba atsimenu kai buvo gimtadienis pries kelis metus :pakiso 200lt.sako nueik kokia smutke nusipirk doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif nu tik duok i snuki uz tokia dovana ...O vat paseno (jis gerokai vyresnis uz mane)sentimentai jau prasidejo ..

Labas rytas 4u.gif
Ir man įdomu kiek taviškiui metų kad jau toks senas lotuliukas.gif
O maniškis tai mane mėgsta palepinti, kiekvieną kartą kai grįžta parveža po kvepalus, per šiaip tokias nelabai reikšmingas dieneles kaip moters diena padovanoja gėlių, jei nebūna namie tai užsako kad pristatytų į namus, per Kalėdas ar gimtadienį kažką iš papuošalų dovanoja, pernai gavau filmavimo kamerą, ką šiemet gausiu net neisivaizduoju o ir laukt reiks iki liepos mėn. kol grįs lotuliukas.gif Šmutkių man jis ir taip nuperka jei užsimanau, jei jau kur varom apsipirkt tai be batų negrįžtu nes žino kad alpstu dėl jų thumbup.gif Kartais pasakau kad per daug mane lepina bet labai nezyziu nes paskui galvoju išvis nieko nedovanos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 07, 21:24)
Sulauksi, sulauksi. Kai pasenes, pasitaisys.
As va, Gimtadieniui issvajopta masina gavau. Tik jau nusikele dovana keliems menesiams lotuliukas.gif Bet niekis, uztat turiu dabar.
Padarys ir tau dovanu, nepanikuok 4u.gif

Spindulėle kokia tavo svajonių mašina? mirksiukas.gif Mes irgi ruošiamės pirkt bet nemanau kad tai bus man dovana nes jau sutarėm kad rašysime ant jo smile.gif Jau būtume nusipirkę dabar, bet užėjom gerą variantą prieš jam išvažiuojant ir nebūtų spėjęs sutvarkyt dokumentu rolleyes.gif Važinėjuos dabar su nelabai sena bet jau beveik gelda lotuliukas.gif
Papildyta:
Vajei plepu plepu o kad gimtadienis ir pamiršau doh.gif
Paciute sveikinu tave su gimtadieniu ir linkiu kad išsipildytų visos tavo svajonės mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Paciute, dideliausi sveikinimai 4u.gif wub.gif birthday.gif

Janneta, mano masina na ne lietuvio skonio. As biski iskrypus ant tu punktu. Bet dabar nelabai dziaugiuos, nes jau man ji maza, kai buvau pripratus puse trobos susikraut lotuliukas.gif
Va, tik mano juoda:
http://www.automobil... serijini EX35/
Atsakyti