Labas rytas. Visaip bandau, bet jau zino, jog noriu nukreipt demesi, tai meta viska, ir pyksta, jamk ji greiciau. Na tikiuos prades vaiksciuot, jau dienom nesedes ant ranku.
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 14, 10:12)
Labas rytas. Visaip bandau, bet jau zino, jog noriu nukreipt demesi, tai meta viska, ir pyksta, jamk ji greiciau. Na tikiuos prades vaiksciuot, jau dienom nesedes ant ranku.
zinai zmogui visada blogai

o tu pagalvok is kitos puses... nesiok kol vaikas nori nes vaikai maziukai buna labai trumpai. Paskui pastebesi kad jau taip ant ranku nebenori, vis reciau duoda tau bucki ir apskritai kuo toliau tuo reciau tu reikalinga vaikui

as dabar galvoju kokia maniske dicke jau du su puse metu. o kaip as ja maza nesiojau ... nostalgija

Niu sveikos mamytes
Grįžau sveika ir gyva, šiaip ne taip atlaikiau, esu nusikalusi kaip nežinau kas, svajoju apie lovą nes per tas pora parų miegojau kokias 8val.
Žiūriu pripliurpėt čia nemažai tai pasisakysiu ir aš tuo aktualiu klausimu dėl vestuvių ir kitų linksmybių be vyrų
Šiaip aišku čia kiekvienos šeimos reikalas eiti atskirai ar kartu, puiku kai vyras leidžia ir neprieštarauja bet suprantu ir vyrus kurie nenori kad jų brangiosios linksmintusi be jų
Pas mus šeimoje yra taip kad jei maniškio nėra namie aš einu į artimiausių giminių balius ir viena nes jis visiškai neprieštarauja ir dar pats pakalbina kad aišku reikia nueiti bent pasveikinti ,o jau į draugų ar ten tokius klubus, šiaip visokius susibūrimus aš ir pati nenoriu eiti nes nenorėčiau kad maniškis eitų be manęs o dar tuo labiau kai ten yra ex, jaučiu pasiusčiau :lotuliukas:Kažkaip mes abu įpratę kad visur kartu, tie tūsai gali palaukti kol grįš, man tai jau nedega, o jei tuoktusi draugė aš tik nueičiau su gėlėmis pasveikinti ir viskas, manau jei gera draugė tai ji supras
Kas liečia gimtadienius tai man net savo gimtadienį nesinori švęsti kai nėra vyro namie,nors jis tame visai nemato problemos dar kaip tik pataria kad pasikviesti švogerį laužui pakurt, šašlams iškept, o man kažkaip ne šventė

Žiūriu pripliurpėt čia nemažai tai pasisakysiu ir aš tuo aktualiu klausimu dėl vestuvių ir kitų linksmybių be vyrų

QUOTE(Fabula @ 2012 06 14, 10:44)
zinai zmogui visada blogai
o tu pagalvok is kitos puses... nesiok kol vaikas nori nes vaikai maziukai buna labai trumpai. Paskui pastebesi kad jau taip ant ranku nebenori, vis reciau duoda tau bucki ir apskritai kuo toliau tuo reciau tu reikalinga vaikui
as dabar galvoju kokia maniske dicke jau du su puse metu. o kaip as ja maza nesiojau ... nostalgija

As i drauge pasiziuriu, jos bernui jau bus 2 metai ir vis ant ranku

Nu va, zentas pavalge ir isejo
O as savo mazaji skriaudziu, plauna grindis issiviepes, musikaltes yra, tai bausme sugalvojau.
Gal labiau pasimokys

O as savo mazaji skriaudziu, plauna grindis issiviepes, musikaltes yra, tai bausme sugalvojau.
Gal labiau pasimokys

Spindulele,tokia ale bausme tik uogeles tavo berneliui
as tokiu baisiu dalyku prisiziuriu pas save per tvora,kaip kaimyne aukleja sunu savo
bus dabar sestokas ,bet jei jis isbega 5 min,su draugu kokiu, ta jau klykia K....va tu eik dirbt nesivalkiojes
ir bega tas kudikis ...jokios vaikystes pas ji ..nuolat koliojamas tokiais zodziais ,kad man liezuvis girtai neapsiverstu..ir valgyt jis verda ir darza ravi ir 5 val.ganykloj karves melzia ,paskui jei spedavo i mokykla nueidavo
janneta ,uodai nesukapojo?
O man vakar paskambino drauge ,zinojau ,kad pas ja su vyru pykciai,bet kai papasakojo vakar
ja su dviem vaikais isvare is ju bendru namu ,ateme masina ir nera svarbiausia del ko
gryzo namo karta po darbo ir sako noriu skirtis ,tu sioke tu tokia...matyt toks priepuolis istiko ji ,kad kitos mergos paragavo ,o toks tvarkingas vyras buvo -sunku patiket

O man vakar paskambino drauge ,zinojau ,kad pas ja su vyru pykciai,bet kai papasakojo vakar

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 15, 07:24)
as tokiu baisiu dalyku prisiziuriu pas save per tvora,kaip kaimyne aukleja sunu savo
bus dabar sestokas ,bet jei jis isbega 5 min,su draugu kokiu, ta jau klykia K....va tu eik dirbt nesivalkiojes
ir bega tas kudikis ...jokios vaikystes pas ji ..nuolat koliojamas tokiais zodziais ,kad man liezuvis girtai neapsiverstu..ir valgyt jis verda ir darza ravi ir 5 val.ganykloj karves melzia ,paskui jei spedavo i mokykla nueidavo
ja su dviem vaikais isvare is ju bendru namu ,ateme masina ir nera svarbiausia del ko
gryzo namo karta po darbo ir sako noriu skirtis ,tu sioke tu tokia...matyt toks priepuolis istiko ji ,kad kitos mergos paragavo ,o toks tvarkingas vyras buvo -sunku patiket 

Labas rytas

Na ka reikia keliauti darban, smagumėlis kai galiu eiti nuo 9, nereikia skubėti

Papildyta:
nesuprantu koks turi būti gyvulys kad išvaryti savo vaikus iš namų,kažkoks siaubas

labas rytas, na ka mums angina sedim namie
gerai kad ryt iseigines.
o del tokio vyro ... nu hmmm net nezinau ka ir pasakyti ... kaip jam kazkas turejo susukti smegenis kad jis ismestu vaikus ir zmona is namu ir viska atimtu.
zmona tai tiekto gali ir kale buti jo poziuriu bet vaikai... hmmm siaubas kazkoks ... o ji turi kur eiti?

o del tokio vyro ... nu hmmm net nezinau ka ir pasakyti ... kaip jam kazkas turejo susukti smegenis kad jis ismestu vaikus ir zmona is namu ir viska atimtu.

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 15, 07:24)

Na, as irgi kartais apstaugiu, aisku necenzuriniu zodziu nenaudoju

O vietoj tavo drauges nepasiduociau. Neturi teises jos ismest. Greiciau ji ismes. Parazitas kazkoks. Tai pats lai eina, jei galva skysciai spaudzia.
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 15, 09:55)
Na, as irgi kartais apstaugiu, aisku necenzuriniu zodziu nenaudoju
Bet vakar maniskis isejo 10 ryto, o gryzo tik 9 vakaro. Vat. Telefona specialiai palieka namie. Aplekiau visur su masina kelis kartus, niekur neradau. Nugi isprotet galima. Nereikia ne valgyt, nieko. Ir dar buvo prisidirbes bernas. Tai MB skambino, su juo telefonu kalbejo. Reikia vaikui tevui ir darbo daugiau. Nieko jis man nemoka, pati kalta. Po grindu plovimo ilgai pelkes laikes
O vietoj tavo drauges nepasiduociau. Neturi teises jos ismest. Greiciau ji ismes. Parazitas kazkoks. Tai pats lai eina, jei galva skysciai spaudzia.

Pritariu spindulėlei

QUOTE(janneta @ 2012 06 15, 10:04)
Pritariu spindulėlei
Aš saviškiui irgi esu kažkada sakius, susirasi kitą tai sukraunu skudurus ir py..... į visas keturias puses 

Zinot esu sakius MB, kad jei kas, viska graziai pasidalintumem. Bet pagalvoju, kad ant tu karstuju ne velnio as nesidalinciau. Karas jauciu butu. Ne del daiktu, o is principo. Susiradai kita meile, tai susikurk ir kita gyvenima.

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 15, 10:11)
Zinot esu sakius MB, kad jei kas, viska graziai pasidalintumem. Bet pagalvoju, kad ant tu karstuju ne velnio as nesidalinciau. Karas jauciu butu. Ne del daiktu, o is principo. Susiradai kita meile, tai susikurk ir kita gyvenima. 

Tikrai nesidalinčiau, negautų nieko