Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

QUOTE(paciute @ 2012 06 13, 09:51)
Tuo labiau per vestuves nuotraukos juk daromos, o drauge tikrai nores nuotraukos su artimiausiomis draugemis, negi nesifotografuoti?  doh.gif

Manau ir nuotrauku nereiketu, vistiek suzinotu, kazkada islistu tikrai, tai siulau taip nerizikuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 13, 09:28)
As uz toki mela neatleisciau schmoll.gif Ar noretum suzinot ,kad tau melavo vyras ir isejo pagulialint?

man zodis pagulialint tai tipo nueiti pasiduoti su bernai i kokia tusofke lotuliukas.gif

as tik siuliau visokiu variantus mirksiukas.gif
Atsakyti
O vestuvese maza vyru ? biggrin.gif O beto vyru fantazija beribe,net mano vyras man esant nesciai pavyduliauja lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazasis ka tik sujuokino.
Dukra sedi ir telika ziuri, tas irgi nori multikus ziuret. Mazasis ir sako, tau negalima, nenaudok akiu pries daktara. (sian vezu dukra pas okulista). lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 13, 14:26)
Dukra sedi ir telika ziuri, tas irgi nori multikus ziuret. Mazasis ir sako, tau negalima, nenaudok akiu pries daktara. (sian vezu dukra pas okulista). lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 13, 14:26)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Sian buvau baznycioj, uzpildziau prasyma krikstyt maziuka, zodziu krikstysim rugpjucio 18 diena 4u.gif
Dar pries tai buvau depiliacijoj pirma kart, tai nieko ten baisaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu, mamkos, ka veikinejam?
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 13, 18:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Sian buvau baznycioj, uzpildziau prasyma krikstyt maziuka, zodziu krikstysim rugpjucio 18 diena  4u.gif
Dar pries tai buvau depiliacijoj pirma kart, tai nieko ten baisaus  lotuliukas.gif

Jei depiliacija bikinio tai tu esi sado -mazo lotuliukas.gif Man butu nepakeliamas skausmas -isnestu tik ant nestuvu doh.gif
As buvau su mama ir vaiku i kapines ,su mama apsnekejom prie progos apie antkapius kokie jai grazus ir koki ji isivaizduotu sau ax.gif Manau nereikia vengti ir tokiom temom pakalbet cool.gif
Atsakyti
Oksaniuk aha bikini pilna variau, buvau pirma karta, tai tikrai nera taip baisu, su sypsena isejau, po bikinio pazastis isvis nejutau, jog skaudetu. Na nemalonu,bet tikrai svarbu ir aplinka, mes juokavom ir t.t. Sakau butinai ateisiu dar he he he
Sakykit mamos, daugumos vaikai jau paauge, ar buvo jums taip, jog vaikas kaip tik prabusta tik sedi ant ranku,mano mazius jau virs 10kg,as jau nugaros nejauciu,nei ka padaryt galiu, valgau lauke kokius kebabus, na karts ka greit pagaminu, jei geras lelius.Kol valgo ka nors manes nereikia,bet gi nemaitinsiu visadiena.Jau nebezinau, kaip prieit prie jo.Jei pasodinu tai rekia, jog net sienos dreba ir asaru pakalnes,vos apraminu poto.Moka ropot ,sliauzt,pats sedasi is bet kokiu padeciu, stojasi, bet nei stalciai,nei kas neidomu,reikia tik mamos.Kai yra mociute ir manes nemato,tai pazaidzia kartu ir paskui kamuoli ropoja.kai tik as prisedu,visi zaislai i sonus ir lipa ant kaklo ir iskart zyzia imk. Nieks jo spec. anksciau nenesiuodavo,mums taip nuo 6-7 men. Anksciau kedutei zaisdavo,dabar tik as jam idomi.Ir glaudziasi prie manes ir bucki duoda, suprantu jog myli labai mane,bet as vos jau panesu.Jau taip strojina mane, baisu kas bus toliau.gal kas gali ka patart?ar cia peraugs,kai prades vaiksciot?
Atsakyti
Isaugs zinoma,dabar jam toks uzsiemimas yra kai nera kito 4u.gif
Atsakyti
Nu ka, laukiam zento ant pietu lotuliukas.gif

Ariana, o tu stenkis uzsnekint, nukreipt demesi su kokiu zaislu ar kokiais veiksmais. Aisku, kad isaugs, bet tas isaugimas ilgas, paskui ir maminukas gali pasidaryt kaip manasis. Zinok, vaikui nera labai gerai.
Kalbu is savo patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2012 06 13, 22:29)
Oksaniuk aha bikini pilna variau, buvau pirma karta, tai tikrai nera taip baisu, su sypsena isejau, po bikinio pazastis isvis nejutau, jog skaudetu. Na nemalonu,bet tikrai svarbu ir aplinka, mes juokavom ir t.t. Sakau butinai ateisiu dar he he he
Sakykit mamos, daugumos vaikai jau paauge, ar buvo jums taip, jog vaikas kaip tik prabusta tik sedi ant ranku,mano mazius jau virs 10kg,as jau nugaros nejauciu,nei ka padaryt galiu, valgau lauke kokius kebabus, na karts ka greit pagaminu, jei geras lelius.Kol valgo ka nors manes nereikia,bet gi nemaitinsiu visadiena.Jau nebezinau, kaip prieit prie jo.Jei pasodinu tai rekia, jog net sienos dreba ir asaru pakalnes,vos apraminu poto.Moka ropot ,sliauzt,pats sedasi is bet kokiu padeciu, stojasi, bet nei stalciai,nei kas neidomu,reikia tik mamos.Kai yra mociute ir manes nemato,tai pazaidzia kartu ir paskui kamuoli ropoja.kai tik as prisedu,visi zaislai i sonus ir lipa ant kaklo ir iskart zyzia imk. Nieks jo spec. anksciau nenesiuodavo,mums taip nuo 6-7 men. Anksciau kedutei zaisdavo,dabar tik as jam idomi.Ir glaudziasi prie manes ir bucki duoda, suprantu jog myli labai mane,bet as vos jau panesu.Jau taip strojina mane, baisu kas bus toliau.gal kas gali ka patart?ar cia peraugs,kai prades vaiksciot?

maniske sveria jau 16kg beveik ir kai tenka panesioti tai ojojoj doh.gif

sveikos 4u.gif
Atsakyti