Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

niu kad užvirė kalba apie šunis lotuliukas.gif aš šia tema nieko pasakyti negaliu, patinka man maži šuniukai,galiu pasidžiaugti bet jau namie laikyti tikrai ne schmoll.gif labai priklinuosi nuo gyvūnų plaukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 17, 10:49)
. Tikrai koks seimininkas, toks ir suo verysad.gif

va cia tai tiesu tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 17, 11:55)
niu kad užvirė kalba apie šunis lotuliukas.gif aš šia tema nieko pasakyti negaliu, patinka man maži šuniukai,galiu pasidžiaugti bet jau namie laikyti tikrai ne schmoll.gif labai priklinuosi nuo gyvūnų plaukų doh.gif

ka tu darai nuo plauku ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 06 17, 12:50)
ka tu darai nuo plauku ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

priklinuosi gyvūnų plaukais, o kaip dar kitaip pasakyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janneta: 17 birželio 2012 - 12:58
QUOTE(janneta @ 2012 06 17, 13:57)
priklinuosi gyvūnų plaukais, o kaip dar kitaip pasakyti rolleyes.gif

o ka cia reiskia? lotuliukas.gif

tipo tau britkus gyvunu plaukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 06 17, 14:38)
o ka cia reiskia?  lotuliukas.gif

tipo tau britkus gyvunu plaukai?  g.gif

jo jo ta ir reiškia, maniau kad ne taip išsireiškiau lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
o as vakar buvau Vilniaus naktyse smile.gif Nieko ispudingo, siaip idomiau laika praleidau smile.gif
Bet, jus zinokit, kiek buvo tevu su maziuliukai vaikais ar isvis leliukais ir iki pat 3 nakties doh.gif Niu jau man cia nenormalu schmoll.gif visu pirma daug zmoniu, triuksmo...
Niu zodziu, as manau tokiems vaikiukams max iki 11, o poto tik namie buti ax.gif
Atsakyti
kad tu jau janneta britkijies sunu plaukais tai se ,parodysiu paty baisiausia vaizdeli lotuliukas.gif -sunys lovoj tongue.gif biggrin.gif
user posted image

paciutepasisakei vyrui ,kad ejai fejerverku ziuret? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniuksxxx: 17 birželio 2012 - 14:55
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 17, 15:53)
kad tu jau janneta britkijies sunu plaukais tai se ,parodysiu paty baisiausia vaizdeli lotuliukas.gif -sunys lovoj tongue.gif  biggrin.gif
user posted image

suniukai grazus ir vaizdas neblogas bet tik ne pas mane namie lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kad tu jau janneta britkijies sunu plaukais tai se ,parodysiu paty baisiausia vaizdeli lotuliukas.gif -sunys lovoj tongue.gif  biggrin.gif
user posted image

fuiiiii lotuliukas.gif
Atsakyti

Ne fejerverku lotuliukas.gif sakiau smile.gif
Papildyta:
beje sarpejukai fantastiski smile.gif
ir man visai negaila, kad jie guli ant lovos, as turiu du katinukus pas tevus namie, tai jie anksciau su manimi miegodavo biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Ne ,cia vaizdelis itin retas musu namie ,kai atsikrauste mazoji sunyte,tai didysis bande parodyt ,kad gali viska namie daryt -padarem foto ir abu i siknas pendelius gavo lotuliukas.gif
Seip labai tvarkingi mano sunys ,gyvena tik pirmam aukste ,taip isaukleti ,kad kvieciant i antra bijo eit,nes mazoji ispradziu nezinojo ribu ,tai buvo svelniai nuleista nuo laiptu -atsirado ribos su diena ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti