Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 18, 17:26)
paciute ,is patirties sakau ilgai netraukit su antru,paskui nebenoresi ,nes patiks vienas paauges vaikas,paskui slykstesis pampersais ,laisve ir pan.o ne duok Die kaip mums jau kai norejom -nebejo doh.gif  doh.gif
O beje ,mes ir apie trecia pasvajojam  ax.gif

mes savo aukso irgi pusantru metu laukiau doh.gif vis nesigaudavo.
na as tikrai dar noriu pakeliau, pagyvent laisviau, va po penkiu metu tai tikrai noresiu smile.gif
man viena cigone pribure, kad turesiu trys vaikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 18, 17:29)
mes savo aukso irgi pusantru metu laukiau doh.gif  vis nesigaudavo.
na as tikrai dar noriu pakeliau, pagyvent laisviau, va po penkiu metu tai tikrai noresiu smile.gif
man viena cigone pribure, kad turesiu trys vaikus biggrin.gif

Nezinau, tarp mano vaiku 6 metu skirtumas. Niekur as nepakeliavau. Ta praaugo, atsirado kitas. As tik uz tai, kad keliu metu skirtumu gimdyt. Ar taip, ar taip ir figuros per tiek neatgauni, ir tuo paciu isivaziavimu. O paskui vel viskas is pradziu. Ir vaikams toks skirtumas nelabai schmoll.gif
Atsakyti
na, as dar ruosiuosi palikti maze mociutei ir kita vasara su MB kur nors nuskristi. Man tik 24 metai, as tikrai nenoriu dar apsikrauti vien vaikais ir gimdyti konvejeriu viena po kito. Noriu paauginti sita vaikuti ir paskui jau po kokiu 5 metu, kai vaikas bus iprates prie darzelio, ramiai auginti kita.
Tik nei viena nesupykit, cia mano tokia nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paciute: 18 birželio 2012 - 18:19
QUOTE(paciute @ 2012 06 18, 19:19)
na, as dar ruosiuosi palikti maze mociutei ir kita vasara su MB kur nors nuskristi. Man tik 24 metai, as tikrai nenoriu dar apsikrauti vien vaikais ir gimdyti konvejeriu viena po kito. Noriu paauginti sita vaikuti ir paskui jau po kokiu 5 metu, kai vaikas bus iprates prie darzelio, ramiai auginti kita.
Tik nei viena nesupykit, cia mano tokia nuomone smile.gif

Ne, o ko cia pykti. As tik parasiau kaip man buvo, nes galvojau taip kaip tu. Na, dar skirtumas, kad su manaisiais nelabai kas but norejo. Nebent koks svarbus reikalas kelioms dienoms. Va, tai ir kalbu, kad vaiku auginimui grubiai koki 10 m. prirista visiskai. O dar mazasis sirgalius, tai net ilgiau doh.gif
Atsakyti
Numigau truputy pietuku karsta.gif bet koki erotiska sapna susapnavau doh.gif bet si karta su vyru lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Niu ka mano diena į pabaigą, susitvarkiau ir jau eisiu praustis ir į lovą, nes ryt 5 kilt doh.gif nei pašvęst normaliai negalėjau nes ir taip pykina autobuse o jei dar pagiringa tai siaubeli bijau net pagalvot doh.gif
Oksaniuk ar ne per dažnai erotinius sapnus sapnuoji lotuliukas.gif Aš užvakar naktį sapnavau kad su savo brangiausiu pradėjome mašinoje bučiuotis ir jau viskas pradėjo eit link reikalo bet mažius pažadino ir baigėsi mano malonumai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sako pametinukus augint daug sunkiau nei dvynukus.
Na as turiu labai daug pvz. Kur pametinukai, oj kaip as jom nepavydziu,kodel
1.Moters organizmas nera atsigaves, vaikai pametinukai gimsta su daug silpnesniu imunitetu.Zodziu tau blogai ir vaikui nieko gero.
2. Vienas naujagimis, kitas ne ka geriau, ir viskas ant tavo galvos.Nes vyresnelis dar irgi nera nors kiek savarankiskas, ji dar reikia mokint ,rengt, maitint, maudyt ir t.t. Aiskint kad negalima sese ar broli stumpt is lovos ir t.t. Arba negalima taip skauda jai/jam, o kas is to vyresnelis nekerta, kas, kodel, ir nesupranta zodzio skauda.
3. Labai svarbus dalykas.Santykiai su vyru!Jei eisi is tu moteru,kurios tik viska daro ir nieko is vyro nesitiki,ir yra laimingos,sis punktas ne tau. O jei esi kitokia, santykiai daugumos atveju pablogeja.Nes vyras tik pradejo atsigaut po pirmu metu etapo,kai vel tas pats.na tik jei jisai,nera pakvaises del vaiku ir ji veza nakties verksmai ir t.t.
4. Pagalvok kiek is eiles metu naktim maitinimo,ar sokinejimo prie lovytes.Tai viena, tai kita.
5.Kaip po viso sito atrodysi?o smileysex.gif ?Tu tik vakare galvosi,kaip danest save iki lovos, o dar prieki naktis nezinia kokia.Vyras vel nuskriaustas vaikas he he Ne visi supranta ir tiek islaukia.
6. Ir daug daug visko galeciau parasyt, daug turiu pvz.,ir kiek snekejau su mamom,jog pats geriausias skirtumas, tai 4-5 metai.
7. Na jei turi daug pagalbininku, pinigu, dienine aukle,o jei dar naktine, tai gali varyt 3 is eiles.
Sory jei ka supykdziau, bet tiek prisiziurejau tu vargsiu mamuku, tai pagalvojus apie tokia ateiti, net nupurta
Papildyta:
QUOTE(janneta @ 2012 06 18, 20:52)
Sveikutes 4u.gif Niu ka mano diena į pabaigą, susitvarkiau ir jau eisiu praustis ir į lovą, nes ryt 5 kilt doh.gif nei pašvęst normaliai negalėjau nes ir taip pykina autobuse o jei dar pagiringa tai siaubeli bijau net pagalvot doh.gif
Oksaniuk ar ne per dažnai erotinius sapnus sapnuoji lotuliukas.gif Aš užvakar naktį sapnavau kad su savo brangiausiu pradėjome mašinoje bučiuotis ir jau viskas pradėjo eit link reikalo bet mažius pažadino ir baigėsi mano malonumai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o as sapnavau, jog baigineju studijas, ir mano destytojas kiek pamenu kazkur ant 35-37 traukia, kai apsiginiau, mane pradejo kabinti biggrin.gif Niu krc zodziu uzsimezge romanas, oh visas filmas buvo,ir aisku visko buvo smileysex.gif lotuliukas.gif
Ir tokia ryte su nuotaika atsikeliau, galvojju oho, gyvenu du gyvenimus, viena sapne kita cia lotuliukas.gif Kad tik vardus nesupainiot, bliam nepamenu kaip jo vardas doh.gif
Atsakyti
Jums sapne, o man pirma karta taip ilgai likus be vyro smegenis spaudzia. einu gatve, o visi tokie patrauklus, taip ir pagaunu save ant minties doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas bus toliau?
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 18, 22:32)
Jums sapne, o man pirma karta taip ilgai likus be vyro smegenis spaudzia. einu gatve, o visi tokie patrauklus, taip ir pagaunu save ant minties  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kas bus toliau?

Nu nezinau, man nieks nieko nespaudzia. O jei zmogus patrauklus, tai patraulus. Paziuret gi galima lotuliukas.gif
Galeciau ir as kokios erotikos pasapnuoti. Nu blyn, sian tokia zinia meistrai pasake, kad fui. Vandentieki reiks taisyt, per zemai ileistas doh.gif
Vel kiek darbo ir pinigu. Bet nors zidinio apdaila turiu, graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 18, 23:46)
Nu nezinau, man nieks nieko nespaudzia. O jei zmogus patrauklus, tai patraulus. Paziuret gi galima lotuliukas.gif
Galeciau ir as kokios erotikos pasapnuoti. Nu blyn, sian tokia zinia meistrai pasake, kad fui. Vandentieki reiks taisyt, per zemai ileistas doh.gif
Vel kiek darbo ir pinigu. Bet nors zidinio apdaila turiu, graziai atrodo thumbup.gif

Na as ipratus kasdien but pamyluota, tai man dabar tikrai spaudzia smegenys, ilgiuosi MB blush2.gif
Atsakyti
Nu tavo paciute jaunas dar organizmas -matyt del to ir noras baisiai dididelis biggrin.gif Mes cia posenes vistos galim kentet ,uztenka paziuret ir jau patenkintos biggrin.gif
O as sianakt kvailinejau doh.gif nusileidau i tulika nakty ,ziuriu tolumoj zaibuoja ,o jau kai apejau namus ,pakilo baisus vejas ,zaibai baisus ,begau del visa ko elektra isjungiau unsure.gif Atsiguliau pas vaika ,kad jei prabustu neisigastu ,nes pas ji nera nektiniu uzuolaidu nei romaneciu ,tai kai zaibas -kambarys kaip diena doh.gif ai dar begau i lauka geles nusikabint lotuliukas.gif -antra nakties ,kad vejas nenulauztu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 19, 07:22)
Nu tavo paciute jaunas dar organizmas -matyt del to ir noras baisiai dididelis biggrin.gif Mes cia posenes vistos galim kentet ,uztenka paziuret ir jau patenkintos biggrin.gif
O as sianakt kvailinejau doh.gif nusileidau i tulika nakty ,ziuriu tolumoj zaibuoja ,o jau kai apejau namus ,pakilo baisus vejas ,zaibai baisus ,begau del visa ko elektra isjungiau  unsure.gif Atsiguliau pas vaika ,kad jei prabustu neisigastu ,nes pas ji nera nektiniu uzuolaidu nei romaneciu ,tai kai zaibas -kambarys kaip diena doh.gif ai dar begau i lauka geles nusikabint lotuliukas.gif -antra nakties ,kad vejas nenulauztu lotuliukas.gif

Matai, tu kvailinejai, o as nesugebejau balkono uzdaryt, nors tas garsas nervino ir miegot nedave lotuliukas.gif Na, mama dziaugsisi, kad palaiste viska. biggrin.gif
Atsakyti