Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(ingulite @ 2012 06 21, 14:00)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kazi ar imanoma tris kart i metus i sanatorija vaziuoti? Mes planuojam i nevrologini rugseji patekti reiketu tyrimus pasidaryti nes kai vaikas gime jam rado cistutes kraujagisliniose rezginiose (smegenyse) tai butu idomu kaip juos ten ar dideja ar gal visai praniko  g.gif  o po to noretume gauti siuntyma i lopseli rebilitacijai del mikrocefalijos.

ligonine tikrai duos siuntima ,bet neaisku ar ligoniu kasos praleis ,as klausiau pries svaite kai buvau TLK ,sake siemet su treciua kartu sunku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 06 21, 14:25)
ligonine tikrai duos siuntima ,bet neaisku ar ligoniu kasos praleis ,as klausiau pries svaite kai buvau TLK ,sake siemet su treciua kartu sunku  schmoll.gif

o kas nors vaziavo trys kartus? as nekalbu apie viena diagnoze, gi galima su keliom vaziuoti. Mes net 2 kartu niekad nevaziavom
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2012 06 21, 10:20)
As kai tvarkiausi i sanatorija,tai mums per nenora reabilitologe dave siuntima,ale beviltiskas vaikas ir jam net nepriklauso sanatorija... verysad.gif

Kokia nesamone Tai is kur ta viltis atsiras jai su vaiku nieks nedirbs. O kurie vaikai yra " su viltim" As rasiau laiska i sank peterburgo instituta kalbos, apie kuri labai geri atsilepimai, tai man parase kad mano vaikas beviltiskas ir del to nesutinka ji priimti gydymui net uz pinuigus, kadangi ji gaili tokiu tevu, nes tai bus tik pinigu svaistimas Jie net vaiko nemate, as tik parasiau kad musu diagnoze genetinis sindromas.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 06 21, 10:39)
Tai jau nebeeinu ir neprasau sanatorijos. Rankai itvaro reikejo,kojoms langeciu,ortopediniu batuku...ortopedas tik vienai rankytei langete israse...Net neturiu zodziu...sako jog valstybe tokiam neigaliukui skiria 10000lt i menesi,o gaunam tik 1480lt,o jei ko reikia is kompensuojamu dalyku,tai spyga taukuota.

Nemanau kad reikia pasiduoti, uz savo vaika reikia kovoti
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 06 21, 16:04)
Kokia nesamone Tai is kur ta viltis atsiras jai su vaiku nieks nedirbs. O kurie vaikai yra " su viltim" As rasiau laiska i sank peterburgo instituta kalbos, apie kuri labai geri atsilepimai, tai man parase kad mano vaikas beviltiskas ir del to nesutinka ji priimti gydymui net uz pinuigus, kadangi ji gaili tokiu tevu, nes tai bus tik pinigu svaistimas Jie net vaiko nemate, as tik parasiau kad musu diagnoze genetinis sindromas.

Mano vaika irgi nurašė gi kazkada KMUK gydytojai, pasakė, kad ji niekada nevaikščios nevalgis pati ir t.t., žodziu susitaikykit ir nemėtykit pinigų.............labai džiaugiuosi, kad jie klydo mes ir vaikštom ir valgom ir žinau, kad kalbėsim biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, jau beveik gyva po darbo dienų. Išvažiuojam prie ežerų švęsti Joninių. Reikia truputį pailsėti.
Kalbėjot apie sanatorijas, tai mes važiuojam 3 kartus per metus. 2 kartus siuntimus imam iš poliklinikos, ir dar kartą iš ligoninės, po operacijos. Mūsų diagnozė Q78.6. Rugpjūtį mus vėl operuos, tai rugsėjį važiuosim jau trečią kartą. Mum daktarė aiškindavo, kad priklauso važiuoti tik iš ligoninės. Nu tai aš užklausiau ligonių kasose, kiek su šia diagnoze mes galime važiuoti į sanatorijas. Tai ir paaiškino, kad priklauso po kiekvienos operacijos, vienas kartas iš poliklinikos ir dar galime važiuot papildomai antrą kartą, bet poliklinika turi pati pateikt užklausą ligonių kasom. O ligonių kasos vaikams retai atsako. Nors pažįstu tokių, kurie per metus važiuoja po 4 kartus.
Ernestyta, tu šaunuolė, fainios fotkės, matosi, kad gerai praleidot laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 22 birželio 2012 - 12:03
QUOTE(veiducka @ 2012 06 21, 14:43)
vikma , o gal dar spesit pasiimt pazyma is daktares kai is atostogu pareis?
mes buvom pas psichiatre tai dabar jau sake kad galutinius popierius atnest iki rugsejo vidurio, pries pat baigintis neigalumui.is ppt dar pazyma prides, ir dar sake kai prades darziuka lankyt paprasyt rekomendacija kad iskart parasytu

Laba 4u.gif
clap.gif clap.gif clap.gif lekiau snd pas jos,kalbetis kaip cia bepadarius,ji sako as jusu labai jau laukiau,nuva sakau kad taip gavos,o ji nori iki atostogu sutvarkyt viska,nu ir ka viska uzpildziau kas reikalinga,gerai kad del viso pikto buvau pasiemusi daug israsu kopiju is gydytoju su diagnozem,tai juos pasieme,ir sako kaip ir viskas butu,tik belieka nuotraukos ir pazyma is seimos gyd atnesti,jeeeeeega galvoju,gerai kad lekiau snd clap.gif labai sauni moteris ji wub.gif tai vel nukrito nuo dusios tas sunkumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 06 21, 15:06)
nors žinai kaip sakoma,  jei nori išryškinti taliją, visai nebutinai atsikratyti pilvo, gali užsiauginti užpakali  biggrin.gif  lotuliukas.gif gal cia man lengvesnis variantas butu  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes siandien susitvarkem reikaliukus su darzeliu. direktore labai faina, nuvede i grupe, parode kaip kas vyksta, kokia aplinka, D labai patiko 4u.gif jau labai nori eiti i darzeli smile.gif
Atsakyti
Laba diena

QUOTE(Ernestytaaa @ 2012 06 20, 21:13)
Kelios foto iš Lenkijos.

Visur patenkinta,laiminga kaip visada thumbup.gif wub.gif

QUOTE(joolita @ 2012 06 21, 10:20)
As kai tvarkiausi i sanatorija,tai mums per nenora reabilitologe dave siuntima,ale beviltiskas vaikas ir jam net nepriklauso sanatorija...

doh.gif idiote

QUOTE(NikeZ @ 2012 06 21, 11:09)

Gryna teisybe biggrin.gif

QUOTE(Domicele @ 2012 06 21, 14:06)
  jei nori išryškinti taliją, visai nebutinai atsikratyti pilvo, gali užsiauginti užpakali

biggrin.gif

QUOTE(ingulite @ 2012 06 21, 16:04)

Kaip mane nervina tokie diagnozuotojai doh.gif

QUOTE(Domicele @ 2012 06 22, 11:20)
Mano vaika irgi nurašė gi kazkada KMUK gydytojai, pasakė, kad ji niekada nevaikščios nevalgis pati ir t.t., žodziu susitaikykit ir nemėtykit pinigų.............labai džiaugiuosi, kad jie klydo mes ir vaikštom ir valgom ir žinau, kad kalbėsim

drinks_cheers.gif mums tas pats buvo pasakyta doh.gif ir vaiksto ir kalba ir moka net kelias uzsienio kalbas,isvis buvom susitikime ana savaite su mokytojais sake labai nustebino juos Zygis,labai didele pazanga padare thumbup.gif taip kad nenuleist ranku ir maziau tiket kas parasyta,pirmiausia reikia tiketi savo vaiku cool.gif

QUOTE(veiducka @ 2012 06 22, 14:42)
o mes siandien susitvarkem reikaliukus su darzeliu. direktore labai faina, nuvede i grupe, parode kaip kas vyksta, kokia aplinka, D labai patiko  jau labai nori eiti i darzeli 

Va kaip smagu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oj kaip aš čia pricitavau nesamoningai...D

Domicelę

Pati poliklinika šiuo metu neturi kelialapių, nes buvo mama ir pas skyriaus vedėją. Nu nieko, antradienį eisiu pas daktarę jau pati, tai bus aiškiau kaip kas. Drama biški nuramino kad ir rugpjūtį dar galėsiu sanatorintis jei ką, rimtus darbus tik nuo rugsėjo daugmaž pradėsim, tai ramiau jau.  smile.gif

Joolita

Oj reik duot tau pylos, Joolita. REIKIA eit reikalaut sanatorijos, važiuoti kiek priklauso ir nenuleisti rankų. Tos daktarų blevyzgos apie ligos beviltiškumą PAISTALAI. Aš turėjau būti gyva mėsa, Ramunkos Žygutis, t.t bet kas spjovėm į prognozes ir daug ką perspjovėm.

Vikma

Nu košmaras, ir man taip yra buve, talonėlis tokiai dienai o daktarė atostogauja. Ateini pas pavaduojančia tai tik pažiūri akis išvertus, ir nieko neišpeši. doh.gif

Su kolegom santykiai, kaip čia pasakius. Biški švelniau, bet visko būna. Geriausias bajeris tai kad vis paniurzga kad esu vadovo numylėtinė, o kai ką reik skubiai su juo pasitart, organizuot, visų akys į mane kad aš tai padaryčiau. Aj. Jau nebekreipiu dėmėsio. lotuliukas.gif

Mimmi

Smagiai pašvęst. thumbup.gif Aš irgi lėksiu šiandien (tikiuos) į balių, tetos jubiliejų, bare, su gyva muzika, turėtu būt smagu. Tik nuo vakar sloga prikibo, naktį tai tiesiog upeliu liejos negalėjau net miegot. Galvojau tikrai baigti jau baliai, susitaikiau su mintimi, bet atsikėliau, lyg puse velnio. blink.gif Net nesuprantu kaip taip gali būt, tfu tfu. lotuliukas.gif Gal atspėjau kas užkeikė, kad man taip būtų, ir užkeikimas dingo nežinau. lotuliukas.gif Ketvirtadienį vairuotojas kai pasakiau kad paskutinę dieną jau lekiu užsiuto visokias zbitkas man daryt. Topiškiausia buvo kad papasakojau kad po pietų su drama darysim atsisveikinimo pasisedėjimą, tai vos ne iš kart po pietų paskambino į mūsų kabinetą tipo kad jau namo veža. lotuliukas.gif Gerai kad pažystu jau jį kaip nuluptą ir neišlėkiau, o visi patikėjo ir vos nėjo teisybės ieškot. lotuliukas.gifŽino jis ir apie šiandienos balių kad lėksiu, tai gal užkeikė kad negalėčiau. Nes juk neperšalau niekur ir taip netikėtai prigriebė. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 23 birželio 2012 - 11:29
QUOTE(Ernestytaaa @ 2012 06 23, 12:13)
Nu  košmaras, ir man taip yra buve, talonėlis tokiai dienai o daktarė atostogauja. Ateini pas pavaduojančia tai tik pažiūri akis išvertus, ir nieko neišpeši. doh.gif

Laba diena 4u.gif
As daug kartu klausiau ar tikrai liepa neatostogauja gydytoja,sako ne,nes veiducka sake kad ligu gyd iseina atostogu,o registraturoj sako nieko nezinom,nieks nepranesta ir registruoja,mum pavaduojanti turbut netiktu. g.gif poto va zinia kad iseina,nu bet nieko kaip ir susitvarkiau,nes bunant su deividu buciau ten nieko neuzpildzius,ai dar pildau klausomyna,gydytoja sako jus taip negrazinkit apie vaika,nu as zinot kaip ir visos mamos,nenorim nurasyt vaiku,tai irgi sakau bet nera kad jis to nedarytu,tik priklauso nuo jo tuometines bukles,nu taiva sako,nera kad butu nrml,nu ne sakau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2012 06 23, 12:13)
Aš irgi lėksiu šiandien (tikiuos) į balių, tetos jubiliejų, bare, su gyva muzika, turėtu būt smagu.

Tu irgi pasilinksmink sauniai thumbup.gif
Papildyta:
Landrusia!!! Tavo Viktoreli su praejusiu Gimtadieniu [SIZE=7]4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 23 birželio 2012 - 13:00
Ir mes sveikinam Voktoriuka su praejusiu gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif !!!
user posted image
Atsakyti