QUOTE(Medute28 @ 2012 06 25, 20:58)
laba visoms

kiek naujienu...
Mimmi, maža paguoda iš žodžių, bet vis tiek turi laikytis
Raminta, nevažiuojam į sanatorijas, nes gyvenam už miesto

aš be auto, vyras vasarą darbais užsikasęs, o aš su dviem sanatorijoj nesusitvarkysiu. LEonardas irgi pavaišina sesę kuom turi, paduoda žaislus, paglosto, pabučiuoja

būna ir paskriaudžia, bet juk berniukas, visko būna

daug laiko būnam kieme, namo tik miegot ir valgyt tai ir pc primirštas
Ernesta, puikiai atrodai
visoms stiprybės
smagu kad kieme tiek daug bunat ,fainai
bet labai labai nepritariu tau del Andrejos ,kaip bebutu manau karteli galima istaikyti mergaitei isvaziuoti i sanatorija ,tikrai nepasiteisinimas nera auto nera vyro .... nera kazko .... mes kazkaip sugebam prisitaikyti ,ir as va likusi viena su dviem mergom kazkaip susitvarkau ,nors sunku

pavargstu juodai bet darbas yra darbas ,bet man sanatorija dukrai sventas reikalas,buvo ir tai kad veziausi ir Auguste

manau vyras i darba jus i sanatorija jis namo pasiima Jus arba liekat nakvot ,juk manau mociute paziuretu tavo aukseli

siemet ne viena mama laksto sudviem vaikuciais...viena net su trim

na vargelis jai

kaip bebutu juk mergaite gauna savo pinigelius tai transporta manau pavyktu susirast :)as tokio poziurio esu ,kad ka gauna Gabija jai isleidziu ne maistui ne rubams ,o reabilitacijai
na cia tik mano nuomuone ,ir uz ja prasau nepykti
Papildyta:
QUOTE(ingulite @ 2012 06 26, 18:44)
O as kazkodel visada galvojau kad silainiuose gyveni
Papildyta:
nezinau kaip klinikos bet lopselis dabar visas mamas maityna,o anksciau maityndavo tik iki 3 metu, o jis gi kliniku filialas tai gal ir klinikose kas pasikeite
Papildyta:
mes siandien pagaliau iskovojom pampersus ir svarbiausia kad si karta uz jos nieko nereikejo primokieti, nors anksciau uz 180vnt primokedavom apie 15lt
kaip jums tai pavyko ? as visada damoku