Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(vikma @ 2012 06 26, 15:43)
na manajam jau daugiau nei 5m  ax.gif  tai laikysiuos dietos,jega blush2.gif  ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jei ka pasikeisim kontaktais,nes tikrai maza ka,gal kazko prireiks is kokios vaistines,visad kai pietus miega begdavau apsiprekinti,siaip zadejo ilgai neuzlaikyt,bet su mumis cia dar neaisku,sumastyt dar kur perkelti,kaip kazkada,atvaziavom keliom dienom,uzsibuvom 3savaites doh.gif  lotuliukas.gif

Parasiau i AZ

O kokiam cia skyriuje gulesit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fera82: 26 birželio 2012 - 16:15
QUOTE(Fera82 @ 2012 06 26, 14:36)
KMUK tikrai duoda valgyt mamoms jei vaikui ne daugiau nei 3 metai.  smile.gif

O seip, jei ko reiks,gali i mane kreiptis, padesiu. Man klinikos pro langus matosi  smile.gif  4u.gif

O as kazkodel visada galvojau kad silainiuose gyveni blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Fera82 @ 2012 06 26, 14:03)
Labas 4u.gif
Matinimas mamoms priklauso 3 kart per diena, jei vaikiukas ne vyresnis, nei 3 metai  smile.gif

nezinau kaip klinikos bet lopselis dabar visas mamas maityna,o anksciau maityndavo tik iki 3 metu, o jis gi kliniku filialas tai gal ir klinikose kas pasikeite g.gif
Papildyta:
mes siandien pagaliau iskovojom pampersus ir svarbiausia kad si karta uz jos nieko nereikejo primokieti, nors anksciau uz 180vnt primokedavom apie 15lt
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 06 26, 17:44)
O as kazkodel visada galvojau kad silainiuose gyveni  blush2.gif

oi, iki Silainiu man tolokai smile.gif Eiguliuose gyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2012 06 25, 20:58)
laba visoms  4u.gif  kiek naujienu...

Mimmi, maža paguoda iš žodžių, bet vis tiek turi laikytis  4u.gif  console.gif

Raminta, nevažiuojam į sanatorijas, nes gyvenam už miesto  biggrin.gif  aš be auto, vyras vasarą darbais užsikasęs, o aš su dviem sanatorijoj nesusitvarkysiu. LEonardas irgi pavaišina sesę kuom turi, paduoda žaislus, paglosto, pabučiuoja  ax.gif  būna ir paskriaudžia, bet juk berniukas, visko būna  biggrin.gif daug laiko būnam kieme, namo tik miegot ir valgyt tai ir pc primirštas  ax.gif

Ernesta, puikiai atrodai  thumbup.gif

visoms stiprybės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

smagu kad kieme tiek daug bunat ,fainai smile.gif

bet labai labai nepritariu tau del Andrejos ,kaip bebutu manau karteli galima istaikyti mergaitei isvaziuoti i sanatorija ,tikrai nepasiteisinimas nera auto nera vyro .... nera kazko .... mes kazkaip sugebam prisitaikyti ,ir as va likusi viena su dviem mergom kazkaip susitvarkau ,nors sunku nestuke.gif pavargstu juodai bet darbas yra darbas ,bet man sanatorija dukrai sventas reikalas,buvo ir tai kad veziausi ir Auguste smile.gif manau vyras i darba jus i sanatorija jis namo pasiima Jus arba liekat nakvot ,juk manau mociute paziuretu tavo aukseli smile.gif siemet ne viena mama laksto sudviem vaikuciais...viena net su trim biggrin.gif na vargelis jai biggrin.gif kaip bebutu juk mergaite gauna savo pinigelius tai transporta manau pavyktu susirast :)as tokio poziurio esu ,kad ka gauna Gabija jai isleidziu ne maistui ne rubams ,o reabilitacijai smile.gif

na cia tik mano nuomuone ,ir uz ja prasau nepykti tongue.gif smile.gif
Papildyta:
g.gif
QUOTE(ingulite @ 2012 06 26, 18:44)
O as kazkodel visada galvojau kad silainiuose gyveni  blush2.gif
Papildyta:

nezinau kaip klinikos bet lopselis dabar visas mamas maityna,o anksciau maityndavo tik iki 3 metu, o jis gi kliniku filialas tai gal ir klinikose kas pasikeite  g.gif
Papildyta:
mes siandien pagaliau iskovojom pampersus ir svarbiausia kad si karta uz jos nieko nereikejo primokieti, nors anksciau uz 180vnt primokedavom apie 15lt

kaip jums tai pavyko ? as visada damoku g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 06 26, 18:26)
Papildyta:
g.gif
kaip jums tai pavyko ? as visada damoku g.gif

Man ir paciai idomu g.gif Gal kokios kainuos sumazejo Reikejo ne 3men o metam i prieki imti lotuliukas.gif kol vel ko nesugalvojo
Atsakyti
laba vakara visom,
man kazkaip nekalbadieniai,na jau taip ner nuotaikos paskutiniu metu,kad sakes.dukte naktimis durniuoja,kankinas su dantukais.bet dziugina Nikita-miega kaip uzmustas ir rytais atejes zadina buciuodamas i zanduka smile.gif
na ka,visom negaluojanciom sveikatytes,o nestukems stiprybes ir ramaus nesiojimo wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 06 26, 18:26)
smagu kad kieme tiek daug bunat ,fainai smile.gif

bet labai labai nepritariu tau del Andrejos ,kaip bebutu manau karteli galima istaikyti mergaitei isvaziuoti i sanatorija ,tikrai nepasiteisinimas nera auto nera vyro .... nera kazko .... mes kazkaip sugebam prisitaikyti ,ir as va likusi viena su dviem mergom kazkaip susitvarkau ,nors sunku  nestuke.gif pavargstu juodai bet darbas yra darbas ,bet man sanatorija dukrai sventas reikalas,buvo ir tai kad veziausi ir Auguste smile.gif manau vyras i darba jus i sanatorija jis namo pasiima Jus arba liekat nakvot ,juk manau mociute paziuretu  tavo aukseli smile.gif siemet ne viena mama laksto sudviem vaikuciais...viena net su trim biggrin.gif na vargelis jai biggrin.gif kaip bebutu juk mergaite gauna savo pinigelius tai transporta manau pavyktu susirast :)as tokio poziurio esu ,kad ka gauna Gabija jai isleidziu ne maistui ne rubams ,o reabilitacijai smile.gif

na cia tik mano nuomuone ,ir uz ja prasau nepykti tongue.gif smile.gif

Pritariu visom keturiom. thumbup.gif Vaikystėje mama irgi neturėjo palankių salygų palikti sesės vienos, nors ir gyvenom su tėčio tėvais. Jie mėgo išgerti t.t Neturėjom mes ir mašinos, nei kas pavęžtu.Bet norėjo mama ir rasdavo kur sesę palikt. ant vienos rankos mane iki 7m, kitoj lagaminas ir autobusu pirmyn. Ir taip du kart į
metus.
Šaunuolė NikeZ. thumbup.gif

O aš šįmet negausiu sanatorijos, kažkoks incidentas įvyko tarp mano poliklinikos ir ligonių kasų. Taip liūdna.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2012 06 27, 13:57)
Pritariu visom keturiom. thumbup.gif Vaikystėje mama irgi neturėjo palankių salygų palikti sesės vienos, nors ir gyvenom su tėčio tėvais. Jie mėgo išgerti t.t Neturėjom mes ir mašinos, nei kas pavęžtu.Bet norėjo mama ir rasdavo kur sesę palikt. ant vienos rankos mane iki 7m, kitoj lagaminas ir autobusu pirmyn. Ir taip du kart į
metus.
Šaunuolė NikeZ.  thumbup.gif

O aš šįmet negausiu sanatorijos, kažkoks incidentas įvyko tarp mano poliklinikos ir ligonių kasų. Taip liūdna..  verysad.gif

hm... okodel kencia ligoniukai ? bandyk per kokia ligonine gaut smile.gif
Atsakyti
Ka jus zinote apie gydyma kameninemis lastelemis Kazi ar genetiniai vaikai gydomi taip?
Atsakyti
mes siandien kine buvom, smagiai laika praleidom. hesburgery valgem ledus ir gerem karsta sokolada. poto dar zaide su tais zaidimu automatais. buvo smagu, vaikas kaip reikiant prasiblaske thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 06 27, 13:10)
hm... okodel kencia ligoniukai ? bandyk per kokia ligonine gaut smile.gif

Nes niekam jie neįdomūs. schmoll.gif Ką kalbėt apie savo daktarę jei kaip pasakiau kad klubą vis pradeda skaudėt, kartais net lipt tą koja negaliu - sumurmėjo kad viskas dėl mažo judrumo. doh.gif Aš mažai judu??? Ji gal tiek gyvenime nėra judėjus kiek aš paskutiniu metu.

Bandysiu dar kažką. Išsigainiosiu peršalimo bacilas, lėksiu darytis tyrimų, pas neurologę, gal išsiderėsiu ligoninėj bent kiek procedūrų. Jei ne, po atostogų centre kelių masažiukų paprašysiu. Šiaip jų nedaro pas mus, bet viena metodistė moka. Jau kartą yra padariusi kelis, gal sutiks ir vėl.
Atsakyti
Del visu rebilitaciju tikrai pritariu NikeZ. Mums labai padeda tos rebilitacijos, tik kad jas labai jau reikia ismusineti. Bet siemet tikrai gavom daugiau nei bet kada Ypac mums buna suolis raidos po Kauno raidos ligonines Lopselis. Siemet buvo vertinta raida kovo menesi po to mes turejom balandi rebilitacija ir po menesio pertraukos gavom ambulatorine rebilitacija. tai paprasem kad ivertintu raida vel ir rezultatas toks
Smulkioji motorika kova 14men. - birzeli 18-19 men. pakilom 4-5men.
Kalbos suvokimas kova 14men - birzeli 22men. pakilom 8men.
regemasis demesis ir atmintis kova 19men - birzeli 24men. pakilom 5men.
Bet mes labai stipriai kova sirgom mikoplazmoze gulejom apie 3 savaites ligoniniai, o geguze sirgom vejarupiais apie pusantros savaites laikesi temperatura apie 40.
Dabar bandysim rugpjuciui gauti siuntyma i palanga tik neaisku kaip pavyks. doh.gif Nors jai jau taip garsiai valstybe saukia kad vaikam su sunkia negalia per menesi skyria net 10 000 lt tai tegul irodo tai. ax.gif
Atsakyti