Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(Fera82 @ 2012 06 05, 19:28)
Rimtai  smile.gif Malonu  4u.gif

Bet as jusu nepazistu  blush2.gif

Oi rymtai gi nika pakeiciau ir neprisistaciau Asmeniskai nesam pazystami, bet pagal nuotraukas greitai atpazinau 4u.gif Pirmam aukste mes prie logopedes Simonos laukem Apie 11,30 Mano vaikas labai stipriai verke dar blush2.gif . Ai einu i albumuka nuotrauku imesiu ir sena nika parasysiu Norejau uzkalbinti bet buvo nepatogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 06 05, 19:33)
Oi rymtai gi nika pakeiciau ir neprisistaciau Asmeniskai nesam pazystami, bet pagal nuotraukas greitai atpazinau  4u.gif  Pirmam aukste mes prie logopedes Simonos laukem Apie 11,30 Mano vaikas labai stipriai verke dar blush2.gif . Ai einu i albumuka nuotrauku imesiu ir sena nika parasysiu Norejau uzkalbinti bet buvo nepatogu  blush2.gif

Pamenu smile.gif Tiksliau jusu berniuka pamenu biggrin.gif

Kita kart prasom kalbinti drasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 06 05, 19:59)
Pamenu  smile.gif Tiksliau jusu berniuka pamenu  biggrin.gif

Kita kart prasom kalbinti drasiai  4u.gif

Ne jusu bet tavo ax.gif
Ojus dar ilgai busit lopseli?
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 06 05, 20:11)
Ne jusu bet tavo  ax.gif
Ojus dar ilgai busit lopseli?

Na dar nemazai. Mums si ir kita savaite dar uzimta smile.gif

Tai manau dar tikrai susitiksim. Tik mes popiet vaziuojam namo. Negyvenam ten, nes is Kauno esam. O jus is kur?
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 06 05, 20:31)
Na dar nemazai. Mums si ir kita savaite dar uzimta  smile.gif

Tai manau dar tikrai susitiksim. Tik mes popiet vaziuojam namo. Negyvenam ten, nes is Kauno esam. O jus is kur?

Mes ir negyvenam Mes vazinejam i ambulatorine reabilitacija Tai 16 darbo dienu o pradejom vazineti tik nuo vakar. Turim po 3 proceduras per diena
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 06 05, 19:33)
Oi rymtai gi nika pakeiciau ir neprisistaciau Asmeniskai nesam pazystami, bet pagal nuotraukas greitai atpazinau  4u.gif  Pirmam aukste mes prie logopedes Simonos laukem Apie 11,30 Mano vaikas labai stipriai verke dar blush2.gif . Ai einu i albumuka nuotrauku imesiu ir sena nika parasysiu Norejau uzkalbinti bet buvo nepatogu  blush2.gif

Taip ir pagalvojau kad cia tu ax.gif , matau lentinele, sveikinu wub.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 06 05, 21:07)
Mes ir negyvenam Mes vazinejam i ambulatorine reabilitacija Tai 16 darbo dienu o pradejom vazineti tik nuo vakar. Turim po 3 proceduras per diena

Supratau. Pas jus kitaip. Pas mus abilitacija (3 sav) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2012 06 05, 21:40)
Taip ir pagalvojau kad cia tu ax.gif , matau lentinele, sveikinu wub.gif  4u.gif .

Aciu As dar taip girtis neskubu nes dar labai labai labai anksti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 06 05, 21:47)
Supratau. Pas jus kitaip. Pas mus abilitacija (3 sav)  smile.gif

Mes jau savo abilitacija atbuvom, ir net jau rebilitacija atbuvom dabar jau turim ambulatorine rebilitacija, ir dar veliau poliklinika naudosim irgi cia. Odabar su procedurom dar geriau, nes turim pacias pagrindines Logopede ir ergo kiekviena diena, ir 3kinezes ir 2 psichologes. Tik manau kad reikes prasyti kad pamazintu kineze ir padidintu psichol. Nes nieko jis toi kinezei nedaro naudos tikrai nulis, kadangi jis jau pats vaiksto tai dirba su praktikantem o jos dirbti su jo nemoka abi is paskos laksto jam ir taso uz ranku uz koju tai jis atvaro iki manes apkabina mane ir stovi apsikabines doh.gif .
Atsakyti
Sveikutės,

skaitau apie jūsų vaikučių reabilitacijas ir seilės varva. Dieve kaip aš jau laukiu sanatorijos, ir taip neramu darosi, gausiu šįmet ar ne. doh.gif Kitą savaitę išlekiu į Lenkiją ir dar kitą savaitę jau pradėsiu kryžiaus kelius. Bijau ir pagalvot kaip bus. doh.gif
Atsakyti
Jetus kaip faina vilniečiams... doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Socialinis taksi

Vakar vairuotojas apie jį pasakojo, bet nepatikėjau vargšu, maniau eilinės jo blevyzgos, o pasirodo iš tiesu. doh.gif Varysiu į Vilnių gyvent. smile.gif Dieve tikiuos kad ir Kaune greit taip padarys, kaip būtų faina. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(trude @ 2012 06 04, 19:30)
mano mažylė jau žingsniuoja

Sveikinam wub.gif thumbup.gif

QUOTE(GREK @ 2012 06 05, 09:03)
Žinot, skaitau ir galvoju, nu kokios stiprios čia mamos Mes šypsomės vaikų šventėj, kai mūsų mažyliai šoka ir dainuoja, ir nesvarbu, kad kad vaikas aiškiai skiriasi nuo kitų savo judesiais, kad negali suglausti delnukų kai ploja, kad jam sunku atsitūpti, kad šalia stovintis vaikas negali jo paimti už rankos, nes tas delnukas neklauso nors tu ką... Bet jis akutėmis ieško tavęs minioje, šypsosi ir dainuoja: "Aš širdyje labai myliu savo mamą, brangiausią man pasaulyje..." Ir kažkaip sugebam atsitverti nuo blogų minčių stiklo siena, kas bloga - lieka už jos, o prie savęs prisileidi tik tai, kas gera ir šilta.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif apsizliumbiau smile.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2012 06 06, 19:10)
Jetus kaip faina vilniečiams...  Socialinis taksi

Vakar vairuotojas apie jį pasakojo, bet nepatikėjau vargšu, maniau eilinės jo blevyzgos, o pasirodo iš tiesu.  doh.gif Varysiu į Vilnių gyvent.  Dieve tikiuos kad ir Kaune greit taip padarys, kaip būtų faina.

Suuuuper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

P.s neileidzia i musu albumcika,pakeitet pasworda? g.gif
Atsakyti