Įkraunama...
Įkraunama...

Podhalės aviganių namučiai

Aš kalbu apie kalcio skyrimą be tyrmų, tai pavojinga, kaip ir aklas pasitikėjimas. Savo veta gerbiu už tai kad tarias su kitais gydytojais ir kiekvienas sprendimas yra moksliškai pagrįstas, visi kodėl atsakyti būna. Esu biologė pagal išsilavingmą, tad man svarbu būna iki smulkmenų viskas. O dėl vienintelio daktaro, ką padarysi kad Lietuvoj su galūnėm jis tik vienas. Bet jūsų šuo, ką norit ta darot, aš tai savo šunis labai myliu ir vežu pas vetus net Vokietijon jei reikia. Nėra pinigų-skolinies, paskolą imi. Vat ir dabar mano vienam šuniui pilvas nukabo, viskas gerai, tik storas, viena vetė pasakė-ai čia gal biškį to, biškį ano, jokio tyrimo-fuc*k man netinka, mano daktarė, padarė rentgeną, kraujo tyrimus-viskas puikiai. Nurimti? Ne-echoskopiją padarė, rado auglį. Vėžys tikimybė. Tinka toks atsakymas? Ne. Ji pati nusiuntė kad dar kita daktarė pasakytų po echoskopijos, tas pats-vėžys, diagnozė tiksli, nes echoskopas ir dar dviejų daktarų daryta kaip ir tikslu. Nu bet man nepakanka-dar pas kitus įsiprašiau, paslaugai kurios oficialiai nedaro-laboroskopijai, vat ten kai per teliką kiekvieną metastazę pamačiau, man jau ramu, viskas aišku. Nu bet kol neapžiūri, kol nėra tyrimų-kaip galima skirt kažkokį vaistą?
Beja dėl akmenų smėlio valgymo-visi šuniukai taip daro ir taip niekaip nesusiję su kalciu, nes šitos medžiagos jo nelabai ir turi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 02 birželio 2012 - 11:19
o normalu kad suo grauzia tinka akmenis zvyra valgo ?
Atsakyti
šuniukas jo, jie viską ėda, ir kas valgoma ir ne. Nei akmenyse, nei smėlyje kalcio nėra, ir reikia žiūrėt koks tas valgymas-aš jis tikslingai jo ėda kilą kaip kad sauso maisto, ar tiesiog eina ragauja ragauja ir prisiragauja, žaidžia su akmenuku-suvalgo. Pirmu atveju nėra gerai, įtarčiau skrandžio sutrikimą kažkokį, antras šuniukui normalu. Tik dėl akmenų stabdyčiau, tai gali tapti bjauriu įpročiu ir šuo benešiodamas akmenis labai dantis išsidaužo, nusiskaldo
Atsakyti
Siaip tai man nepatinka kad jis visad alkanas ,net gaila, nors maisto doze dar padidinu seriu 4 kartus , o jei tik iseinu i lauka ir kiseneje turiu skanestu , kad galeciau dresuoti, tai jo visas demesys i ta mano kisene, lipa, sokineja.To maistelio tiek nedaug jam priklauso,skrandis juk neprisipildo , nors svoris auga kaip ant mieliu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele22: 02 birželio 2012 - 13:07
QUOTE(Jurgitele22 @ 2012 06 02, 13:59)
Siaip tai man nepatinka kad jis visad alkanas ,net gaila, nors maisto doze dar padidinu seriu 4 kartus , o jei tik iseinu i lauka ir kiseneje turiu skanestu , kad galeciau dresuoti, tai jo visas demesys i ta mano kisene, lipa, sokineja.To maistelio tiek nedaug jam priklauso,skrandis juk neprisipildo , nors svoris auga kaip ant mieliu. blush2.gif

Kad šuniukas alkanas labai gerai, tai sveiko ir normalaus šuns požymis, kokio jis amžiaus pas jus? Nes aš jau mažinčiau šėrimų skaičių. Be to jei šeriat sausu ir ypač 4 kart, tai šėrimo normą duokit ne iš indo-tik iš rankų, už kažką, nereiks skaniukų ir paklusnumo šuo mokinsis ir žinos, jog jūs visas jo pasaulis-nes jūs vienintelis maisto šaltinis.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2012 06 02, 14:58)
Kad šuniukas alkanas labai gerai, tai sveiko ir normalaus šuns požymis, kokio jis amžiaus pas jus? Nes aš jau mažinčiau šėrimų skaičių. Be to jei šeriat sausu ir ypač 4 kart, tai šėrimo normą duokit ne iš indo-tik iš rankų, už kažką, nereiks skaniukų ir paklusnumo šuo mokinsis ir žinos, jog jūs visas jo pasaulis-nes jūs vienintelis maisto šaltinis.

25 geguzes buvo 3 men.Bet jei sersi is ranku tai nebus jokio rezimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele22: 02 birželio 2012 - 14:18
O jis nėra mirtinai būtinas šuniui smile.gif , užtat bus klusnumas. Jei noris to rėžimo galit šėrimo metu kokiai nors 15 min išeit su šunimi ir tą maisto normelę iš rankų sušert pvz, kad ir už kelis kart kai jis ateis pagal komandą "pas mane", ir nauda bus ir šuo sotus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2012 06 02, 14:58)

Pas mus irgi pastoviai tas pats su alkiu smile.gif gal dėl to kad jie greit auga
Atsakyti
O pašarą kokį ėda jis?
O visko rankiojimas nuo žemės natūrali ir normali būsena šuniukui smile.gif Žvyro ir žemių, bei nuosavo ir nenuosavo š... ėdimas su vitaminais ir mineralais nesusijęs.
Tik tiek, kad teisingai Zay sako - jeigu šuo maniakiškai kemša nevalgomus daiktus, tai reikėtų susirūpinti jo virškinimu, o ne kimšti jam kalcį.
Atsakyti
mano šuo jau suaugęs, bet vistiek yra tikras siurblys.
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2012 06 03, 12:58)
O pašarą kokį ėda jis?
O visko rankiojimas nuo žemės natūrali ir normali būsena šuniukui smile.gif Žvyro ir žemių, bei nuosavo ir nenuosavo š... ėdimas su vitaminais ir mineralais nesusijęs.
Tik tiek, kad teisingai Zay sako - jeigu šuo maniakiškai kemša nevalgomus daiktus, tai reikėtų susirūpinti jo virškinimu, o ne kimšti jam kalcį.

nature protection deklaruoja kad super premijum, eda noriai. Tas edimas gal daugiau grauzimas bet ismatose tai zvyriuko kartais matosi.
Atsakyti
labai jau cia tylu , kaip laikosi jusu sunrisegirl suniukas ?Maniskis tai sparciai auga, jau mokam kelias komandas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele22: 11 birželio 2012 - 11:52