Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(barda @ 2012 10 18, 15:14)
Tikra tiesa, čia kiekvienam savo... Aš tai nekeisčiau niekada vestuvinio žiedo, kad ir kiek aukso turėčiau. Juk jie ir pašventinti vestuvių dieną, kai davėme vienas kitam amžiną priesaiką -  man tai ypač svarbu. Aišku, kiekvienas turime savo vertybes ir kiekvieno nuomonė ir supratimas yra teisingas  4u.gif

QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 18, 17:49)
man kazkaip vestuvinis ziedas , kaip tos dienos liudininkas, simbolis, ir t.t. nenoreciau jo pakeisti g.gif

O jei vienas ima ir pameta tą vestuvių dieną šventintą žiedą? smile.gif Kartais esi tiesiog priverstas pakeisti, todėl nerekomenduočiau šitaip prisirišti prie daiktų smile.gif
Atsakyti
Jei pamesčiau vestuvinį žiedą - tikrai nepriimčiau to kaip blogo ženklo. Aš tiesiog manau, kad renkantis vestuvinį žiedą reikėtų pamąstyti ir apie jo išliekamą vertę - juk tai ne kokie batai ar rankinė, kuriuos galima pakeisti, jei nebepatinka ar pasikeičia skonis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 10 18, 17:15)
Jei pamesčiau vestuvinį žiedą - tikrai nepriimčiau to kaip blogo ženklo. Aš tiesiog manau, kad renkantis vestuvinį žiedą reikėtų pamąstyti ir apie jo išliekamą vertę - juk tai ne kokie batai ar rankinė, kuriuos galima pakeisti, jei nebepatinka ar  pasikeičia skonis... ax.gif

va vyra renkantis,tai reiketu pagalvoti,kad nepakeisi,bet visko gyvenime pasitaiko ir sitoj vietoj biggrin.gif

mums pvz pirmus ziedus nupirko mano pusesere biggrin.gif tada tiesiog reikejo ziedu,pasakiau daugmaz kokiu ir nupirko,tai va,pasitaikius pirmai progai,juos ir pakeitem...
ko tik nebuna gyvenime biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 18 spalio 2012 - 19:34
QUOTE(EdAn @ 2012 10 18, 19:32)
va vyra renkantis,tai reiketu pagalvoti,kad nepakeisi,bet visko gyvenime pasitaiko ir sitoj vietoj biggrin.gif

thumbup.gif aukso zodziai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mes dėl to ir pradėjom viską planuoti labai anksti, kad nereikėtų nieko paskubom rinktis, o būtų galima ramiai apgalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mishkinuke @ 2012 10 18, 13:18)
nežinau kokia jėga turi mesti žiedą ant grindų kad jis į šipulius subyrėtų

Bandau įsivaizduoti, kokia jėga reikėtų trinktelėti auksinį žiedą, kad jis subyrėtų ax.gif
Nešiojam savo auksinius žiedus kasdien, aišku, kad braižosi, nebėra absoliučiai lygus kaip kad pagaminti. Ot tai daikto, nunešim atnaujinti, kai jau labai nusibrūžins (tas bus manau negreit).
O vyras be galo daug dirba prie namo, visada su žiedu. Žiedas labai storas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 10 18, 18:42)
O mes dėl to ir pradėjom viską planuoti labai anksti, kad nereikėtų nieko paskubom rinktis, o būtų galima ramiai apgalvoti smile.gif

apie ka ir kalbam,kad kiekvienam savo smile.gif

mes isvis nedarem vestuviu,net nebuvo ko planuoti,susirasem ir tiek ziniu,ne nuo iskelto baliaus,ne nuo sukneles pustumo ar ziedo apvalumo biggrin.gif viskas priklauso smile.gif

bet kitiems sitie dalykai labai svarbus ir as suprantu tokius zmones smile.gif

QUOTE(ptashka @ 2012 10 18, 18:52)

Nešiojam savo auksinius žiedus kasdien, aišku, kad braižosi, nebėra absoliučiai lygus kaip kad pagaminti. Ot tai daikto, nunešim atnaujinti, kai jau labai nusibrūžins (tas bus manau negreit).
O vyras be galo daug dirba prie namo, visada su žiedu. Žiedas labai storas  ax.gif

pamenu jusu ziedus,laaaabai grazuciai wub.gif jei neklystu su deimantukais briaunoje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 10 18, 21:52)
Bandau įsivaizduoti, kokia jėga reikėtų trinktelėti auksinį žiedą, kad jis subyrėtų  ax.gif

Ten buvo kalba apie volframo ziedus. Jie nesibraizo,bet yra trapus,tiesiog tinkamu kampu nukrites gali subyreti.
Man nera nieko geriau uz auksinius vestuvinius ziedus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2012 10 18, 21:48)
apie ka ir kalbam,kad kiekvienam savo  smile.gif

mes isvis nedarem vestuviu,net nebuvo ko planuoti,susirasem ir tiek ziniu,ne nuo iskelto baliaus,ne nuo sukneles pustumo ar ziedo apvalumo biggrin.gif viskas priklauso  smile.gif

bet kitiems sitie dalykai labai svarbus ir as suprantu tokius zmones  smile.gif
pamenu jusu ziedus,laaaabai grazuciai  wub.gif  jei neklystu su deimantukais briaunoje?  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Ne visi teikia prioritetus tiems patiems dalykams.

Taip, musu tie patys biggrin.gif

Festina lente, as tuomet ne taip supratau, nes ten kalbejo, kad zavisi volframo stiprumu ir neisivaizduoja, kokio smugio reiketu, akd trenkus jie subyretu.
As ir to paties sidabro nesivaizduoju subyrant nuo smugio.
Atsakyti
visiskai pritariu bardai 4u.gif
iki musu vestuviu dar daug grazaus laiko, jos bus tik geguzes men,paskutine diena ax.gif dabar renkames ziedus , esu keleta issirinkusi kartu su mb rolleyes.gif , tik dabar siuntineju laiskus auksakaliams ir bandysim rinktis geriausia varianta blush2.gif
Atsakyti
aš galvoju apie žiedų keitimą (tik nežinau ar laukt dešimtmečio progos ar anksčiau apsidovanoti)
man šitie vestuviniai ziedai wub.gif kažkur skaičiau kad karina krysko tokius turi iš fashion gold
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gugucia: 22 spalio 2012 - 14:41
Cia toks atrodo tikrai ne kasdieninis,o sventinis nebent g.gif Jei kiekviena diena toki nesiot tai labai nepatogu,bent jau mano nuomone tokia. Atrodo,kad visur klius,o ir tos akutes ant tokiu vietu... Nebent laaabai jau profesionaliai turetu ideti,kad neiskraiciotu ar nenusidauzytu
Atsakyti