Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Kristinakristina @ 2012 10 12, 13:17)
Gal kas susiduret su siais ziedeliais?

http://www.juvelyrik...ai-kav014.1347/

Noereciau 6 mm. Paziurejus i gaminiu svori, tai turbut plonoki gaunasi? Osiaip tai kaina labai gera.

Žiūrint kokios žiedų išmieros, jei dydžiai ne itin dideli, tai 12g tokio pločio žiedams sočiai užtenka, bet jei išmieros didesnės, tai automatiškai svoris pasiskirsto i dydį, koreguojasi žiedo storis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 10 12, 13:43)
Gal jie 6m, bet truputi "pusti" tokie, na atrodo stori, bet tusti viduj kaip buna, tikiuosi supratot, ka norejau pasakyt smile.gif  Musu 6mm storio, tai svoris 16,5 g., mano dydis 16,5, vyro apie 19 smile.gif

QUOTE(wanileee @ 2012 10 12, 20:05)
Žiūrint kokios žiedų išmieros, jei dydžiai ne itin dideli, tai 12g tokio pločio žiedams sočiai užtenka, bet jei išmieros didesnės, tai automatiškai svoris pasiskirsto i dydį, koreguojasi žiedo storis  smile.gif

Siandien grizom is juvelyro, padarem uzsakyma 6mm plocio ziedeliams.
Musu dydziai kaip ir nemazi - 18,5 ir 20. Tai bijau, kad 13,64 g aukso gali buti mazai... g.gif Kaip jus manot? Bet manau reikalui esant galima nubegti dar ir pakoreguoti si reikala. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 10 12, 22:19)
Siandien grizom is juvelyro, padarem uzsakyma  6mm plocio ziedeliams.
Musu dydziai kaip ir nemazi - 18,5 ir 20. Tai bijau, kad 13,64 g aukso gali buti mazai... g.gif  Kaip jus manot? Bet manau reikalui esant galima nubegti dar ir pakoreguoti si reikala.  unsure.gif

Musu irgi buvo 6 mm, bet dydziai 17 ir 19 berods, tai 16 g reikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 10 12, 22:19)
Musu dydziai kaip ir nemazi - 18,5 ir 20. Tai bijau, kad 13,64 g aukso gali buti mazai... g.gif  Kaip jus manot? Bet manau reikalui esant galima nubegti dar ir pakoreguoti si reikala.  unsure.gif

Tokiu atveju reikejo paklausti juvelyro, kokia pas ji kaina aukso dapirkt papildomai, ir jeigu savojo mazai, paprasyt, kad pridetu, kiek truks, o jus atsiimdami primokesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 10 12, 23:19)

Hmm, tai gali ir rukti, betgi tokiu atveju juvelyras gali prideti savo turimo aukso tuos trukstamus 2-3g ir jūs jam tiesiog už jį sumokėsit, kai atsiiminėsit žiedus. Manau, jei trūks, paskambins juvelyras ir pasitarsit mirksiukas.gif

QUOTE(Bailarina @ 2012 10 13, 12:22)
Musu irgi buvo 6 mm, bet dydziai 17 ir 19 berods, tai 16 g reikejo smile.gif

Mūsų tas pats, mano 16,5, vyro gal 18 su kažkiek smile.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduot Juvelyra klaipedoje ? savo auksa turime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzasti123 @ 2012 10 15, 10:27)
Gal galit rekomenduot Juvelyra klaipedoje ?  savo auksa turime smile.gif

Mes darėm žiedus pas Dainių Stončių. Aš jau ne kartą jį rekomendavau, tuoj pradės atrodyt kaip reklama biggrin.gif Bet esam labai patenkinti žiedų kokybe wink.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, as cia kaip ir naujoke, bet savo vestuves atsokau pries beveik keturis menesius, ir galiu pasakyti, kad ziedelius apsimoka tik gamintis pas juvelyra, mes kiek aplakstem visokias parduotuves, tai visur kainos nezmoniskos... O pas juvelyra galima pasigaminti labai grazius ir prabangesnius, uz zymiai mazesne kaina:) Tikrai neprasovem pri sali su savo juvelyru smile.gif Kai ismoksiu deti nuotraukas, tai paroduysiu kokius ziedelius pasidarem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 10 15, 11:31)
Mes darėm žiedus pas Dainių Stončių. Aš jau ne kartą jį rekomendavau, tuoj pradės atrodyt kaip reklama biggrin.gif Bet esam labai patenkinti žiedų kokybe wink.gif

jis mano drauges dede biggrin.gif isgirtas jos tai labai...ji pas ji daresi ir savo vestuvinius ziedus, daug patarimu jis dave, apie kuriuos drauge ir man papasakojo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 16, 12:19)
jis mano drauges dede biggrin.gif  isgirtas jos tai labai...ji pas ji daresi ir savo vestuvinius ziedus, daug patarimu jis dave, apie kuriuos drauge ir man papasakojo. thumbup.gif

Na taip, mes pas jį iš kito Lietuvos galo važiavom biggrin.gif
Kokie tie patarimai? Labai smagu būtų, jei pasidalintumėt smile.gif gal naujo kas būtų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 10 16, 13:25)
Na taip, mes pas jį iš kito Lietuvos galo važiavom biggrin.gif
Kokie tie patarimai? Labai smagu būtų, jei pasidalintumėt smile.gif gal naujo kas būtų? smile.gif

pagrindinis patarimas nedarytis lygiu ziedu, o darytis kokius nors grubletus, kalinetus ar pan....nes sake nelygus ziedas ir bus nelygus, nesimato nei ibrezimai niekas, o ant lygiu vistiek po keliu metu pradeda viskas matytis...
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 16, 14:42)
pagrindinis patarimas nedarytis lygiu ziedu, o darytis kokius nors grubletus, kalinetus ar pan....nes sake nelygus ziedas ir bus nelygus, nesimato nei ibrezimai niekas, o ant lygiu vistiek po keliu metu pradeda viskas matytis...

Tai aisku,kad juvelyrui labiau apsimoka daryti kitokius ziedus,nei tradiciniai. Jis is to gyvena. O atnaujinti ziedus daug nekainuoja,karta per keleta metu apsilankyti pas juvelyra ir ziedai svyti kaip nauji.

Mano patarimas. Jei norit,kad ziedai ir po 10 metu butu kaip nauji,laikykit juos stalciuje biggrin.gif
Atsakyti