QUOTE(Only1 @ 2012 11 07, 12:40)
Nežinau, gal truputį ne į temą "Gražios vestuvių dieną" pasakysiu, bet man tai žiedo nešiojimas labai svarbu. Nežinau ar nešiosiu namie, nes namie visus papuošalus nusiimu, bet kai žmonės nenešioja žiedo "baltam" darbe, tai man iškart kelia įtarimų. Pvz. neseniai sužinojau, kad kolega, kurį laikiau tipišku viengungiu yra jau keli metai kaip vedęs, tik žiedo nenešioja. Ir ką tada galvot kai vyras žiedo nenešioja, apie žmoną niekad neužsimina, su visom lengvai flirtuoja?

O aš dar galvojau fainas bičas reikia su kuo nors supažindinti...

man tai irgi yra svarbu, zinoma tai nereiskia, kad vyras nesiodamas vestuvini zieda bus istikimas butinai ar siaip santuoka butu laiminga.. bet jeigu kazkuris nenesioja vestuvinio ziedo, tai man tai jau yra signalas, kad kazkas nevisai gerai ten pas juos

cia tik mano nuomone, nesmerkiu tu, kurie nenesioja ir yra tuo laimingi, bet as laiminga nebuciau. Man tai yra simbolis, pagarba santuokai, kam tada isvis juos darytis ir mautis, jei poto padet i dezute.. gal tada geriau iskart be ziedo zenytis

o ir visi turi zinoti, kad esi susituokes, apmetykit akmenimis, bet man turi ir vsio
todel ir domiuosi ziedo patogumu, noriu isgirsti daugiau atsiliepimu (zinoma tik teigiamu

), nes noriu, kad vyras nesiotu, o ne padetu (net kad ir nusimaudinetu, vistiek poto tie ziedai pradejus nusimauti buna ir pasimeta, ir pasimirsta, ir vel tas nusiiminejimas.. tai ziedas, kuris turi buti visada ant pirsto ir salia sirdies

). Ir jeigu reikes, geriau jau nusileisiu, kad pirktume plonus ziedus, kurie man net negrazus, bet kad tik vyras nesiotu. Jis irgi nori nesioti, ir kad as istekejusi nori, kad visi zinotu

bet jam yra aktualu patogumas..