Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(barda @ 2012 11 06, 22:04)
Visiems tenka dirbti fiziškai:) Ar platus žiedas, ar siauras, dėl patogumo tikrai nėra jokio skirtumo, ypač, jei anksčiau nenešiojo vyras jokio žiedo. Paieškokit, yra vadinami COMFORT FIT dizaino žiedai, jie tikrai labai patogūs ant piršto, mes tokius turim, mūsų platūs ir stori, 6mm pločio, sveria vienas žiedas apie 7 gramus. Mūsų juvelyras sakė, kad vestuvinis žiedas dėl pripratimo panašus į naują danties plombą - iš pradžių gal ir nepatogu, bet paskui pripranti smile.gif

cia mitas su tuo comfort fit. tiesiog pasiskolino lietuviai mandra uzsienini pavadinima... siaip beveik visuose klasikiniuose zieduose yra viduje islenkimas, tas pats comfort fit... nebent kazkoks modernus dizainas.
Atsakyti
QUOTE(Gugucia @ 2012 11 07, 10:02)
cia mitas su tuo comfort fit. tiesiog pasiskolino lietuviai mandra uzsienini pavadinima... siaip beveik visuose klasikiniuose zieduose yra viduje islenkimas, tas pats comfort fit... nebent kazkoks modernus dizainas.

Tikrai ne visuose. O butent nuo to isgaubimo priklauso, ant kiek ziedas bus patogus ant pirsto. Joks ne mitas.
Atsakyti
QUOTE(Gugucia @ 2012 11 07, 10:02)

Mano mamos klasikinio vestuvinio ziedo vidus lygus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugucia @ 2012 11 07, 11:02)

Oi ne.. nors visi, kiek girdėjau peikia visus plačius žiedus, nepriklausomai nuo to comfort jis, ar ne comfort, bet dėl tų išlenkimų teisybė ir jų beje ten gyvas galas, ne tik išgaubtas ir lygus.. o visaip ten jų išgaubtų yra ir skirtingai, nes mums rodė kažkur net 8 skirtingus variantus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 06, 20:59)
o jam ir dirbti reikia fiziskai pas tevus nuvaziavus, ir darbe kartais tenka, tai bijau, o noriu  verysad.gif

Musu gan siauri ziedeliai, bet MB vistiek jis neprilipo. Jis is pat pradziu dar pries vestve man sake, kad didele tikimybe, jog ziedo nenesios schmoll.gif gal menesi laiko bande priprast, saizningai nenusiimdamas nesiojo, bet paskui vis dazniau ir dazniau pradejo nusiimt del vienos ar kitos priezasties, tada pamirst uzsidet ir galas toks, kad dezutej gyvena ziedas rolleyes.gif ir nematau nieko blogo del to, jis jokiu papuosalu nenesioja, jam nepatinka, nepatogu, taip ir ziedas 'neprilipo' nu ir kas, tegu nenesioja, ne nuo to santuokos tikrumas ar netikrumas priklauso biggrin.gif tiesiog patarciau nepergyvent perdaug del tokiu dalyku, jei nemegsta ziedu, tikimybe, kad ir tas siauresnis, plonesnis netiks/nepatiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 11 07, 11:36)
Musu gan siauri ziedeliai, bet MB vistiek jis neprilipo. Jis is pat pradziu dar pries vestve man sake, kad didele tikimybe, jog ziedo nenesios  schmoll.gif  gal menesi laiko bande priprast, saizningai nenusiimdamas nesiojo, bet paskui vis dazniau ir dazniau pradejo nusiimt del vienos ar kitos priezasties, tada pamirst uzsidet ir galas toks, kad dezutej gyvena ziedas  rolleyes.gif  ir nematau nieko blogo del to, jis jokiu papuosalu nenesioja, jam nepatinka, nepatogu, taip ir ziedas 'neprilipo'  nu ir kas, tegu nenesioja, ne nuo to santuokos tikrumas ar netikrumas priklauso  biggrin.gif  tiesiog patarciau nepergyvent perdaug del tokiu dalyku, jei nemegsta ziedu, tikimybe, kad ir tas siauresnis, plonesnis netiks/nepatiks  4u.gif

Na kaip čia pasakius.. jis apskritai toks žmogus. Nu tarkime kaip sakiau jo tėtis yra toks baltarankis (tikrai ne dėl nepatogumo), kad dėl kiekvieno menkniekio nusiima žiedą.. žinoma, jis teisinasi, kad jam nepatogu. Tai maniškiui taip ir įsikala į galvą lotuliukas.gif nu ir apmauk jį tuo žiedu (kad ir plonu), jis vistiek jį nusimaudinės net nepabandęs su juo būti, nes jis yra įtikintas, kad nepatogu lotuliukas.gif o jeigu priversi užsimovus PAČIAM pabandyti, tai negi poto jis prisipažins, kad buvo neteisus lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dar kai ir iš mano pusės draugų, kolegų, giminių eina vien atgarsiai, kokie tie stori nepatogūs unsure.gif
Pripažįstu, kad žiedo nešiojimas/nenešiojimas nelabai ką keičia.. na truputį tik daro įtaką. Bet man šitas dalykas yra labai svarbus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau, gal truputį ne į temą "Gražios vestuvių dieną" pasakysiu, bet man tai žiedo nešiojimas labai svarbu. Nežinau ar nešiosiu namie, nes namie visus papuošalus nusiimu, bet kai žmonės nenešioja žiedo "baltam" darbe, tai man iškart kelia įtarimų. Pvz. neseniai sužinojau, kad kolega, kurį laikiau tipišku viengungiu yra jau keli metai kaip vedęs, tik žiedo nenešioja. Ir ką tada galvot kai vyras žiedo nenešioja, apie žmoną niekad neužsimina, su visom lengvai flirtuoja? blink.gif doh.gif O aš dar galvojau fainas bičas reikia su kuo nors supažindinti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 11 07, 12:40)
Nežinau, gal truputį ne į temą "Gražios vestuvių dieną" pasakysiu, bet man tai žiedo nešiojimas labai svarbu. Nežinau ar nešiosiu namie, nes namie visus papuošalus nusiimu, bet kai žmonės nenešioja žiedo "baltam" darbe, tai man iškart kelia įtarimų. Pvz. neseniai sužinojau, kad kolega, kurį laikiau tipišku viengungiu yra jau keli metai kaip vedęs, tik žiedo nenešioja. Ir ką tada galvot kai vyras žiedo nenešioja, apie žmoną niekad neužsimina, su visom lengvai flirtuoja?  blink.gif  doh.gif  O aš dar galvojau fainas bičas reikia su kuo nors supažindinti...  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man tai irgi yra svarbu, zinoma tai nereiskia, kad vyras nesiodamas vestuvini zieda bus istikimas butinai ar siaip santuoka butu laiminga.. bet jeigu kazkuris nenesioja vestuvinio ziedo, tai man tai jau yra signalas, kad kazkas nevisai gerai ten pas juos schmoll.gif schmoll.gif cia tik mano nuomone, nesmerkiu tu, kurie nenesioja ir yra tuo laimingi, bet as laiminga nebuciau. Man tai yra simbolis, pagarba santuokai, kam tada isvis juos darytis ir mautis, jei poto padet i dezute.. gal tada geriau iskart be ziedo zenytis tongue.gif o ir visi turi zinoti, kad esi susituokes, apmetykit akmenimis, bet man turi ir vsio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
todel ir domiuosi ziedo patogumu, noriu isgirsti daugiau atsiliepimu (zinoma tik teigiamu biggrin.gif ), nes noriu, kad vyras nesiotu, o ne padetu (net kad ir nusimaudinetu, vistiek poto tie ziedai pradejus nusimauti buna ir pasimeta, ir pasimirsta, ir vel tas nusiiminejimas.. tai ziedas, kuris turi buti visada ant pirsto ir salia sirdies wub.gif ). Ir jeigu reikes, geriau jau nusileisiu, kad pirktume plonus ziedus, kurie man net negrazus, bet kad tik vyras nesiotu. Jis irgi nori nesioti, ir kad as istekejusi nori, kad visi zinotu lotuliukas.gif bet jam yra aktualu patogumas..
Atsakyti
Sveikos, cia siaip nuotaikai pakelt lietinga vidurdieni:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 07, 11:48)
.. ir kad as istekejusi nori, kad visi zinotu  lotuliukas.gif  bet jam yra aktualu patogumas..

mansiškis lygiai toks pat.... ir dabar vis pasižiūri, ar sužadėtuvių žiedas ant piršto..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 07, 13:34)
mansiškis lygiai toks pat.... ir dabar vis pasižiūri, ar sužadėtuvių žiedas ant piršto..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

todel mano suzadetuviu ziedas ir tradicinis, nes tokio kaip tavo man nei uz ka nepirktu, kaip bemaldauciau, sakytu nieks nesupras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet ir as tokia, noriu, kad vestuvini jis nesiotu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 07, 10:48)
drinks_cheers.gif  man tai irgi yra svarbu, zinoma tai nereiskia, kad vyras nesiodamas vestuvini zieda bus istikimas butinai ar siaip santuoka butu laiminga.. bet jeigu kazkuris nenesioja vestuvinio ziedo, tai man tai jau yra signalas, kad kazkas nevisai gerai ten pas juos  schmoll.gif  schmoll.gif  cia tik mano nuomone, nesmerkiu tu, kurie nenesioja ir yra tuo laimingi, bet as laiminga nebuciau. Man tai yra simbolis, pagarba santuokai, kam tada isvis juos darytis ir mautis, jei poto padet i dezute.. gal tada geriau iskart be ziedo zenytis  tongue.gif o ir visi turi zinoti, kad esi susituokes, apmetykit akmenimis, bet man turi ir vsio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
todel ir domiuosi ziedo patogumu, noriu isgirsti daugiau atsiliepimu (zinoma tik teigiamu  biggrin.gif ), nes noriu, kad vyras nesiotu, o ne padetu (net kad ir nusimaudinetu, vistiek poto tie ziedai pradejus nusimauti buna ir pasimeta, ir pasimirsta, ir vel tas nusiiminejimas.. tai ziedas, kuris turi buti visada ant pirsto ir salia sirdies  wub.gif ). Ir jeigu reikes, geriau jau nusileisiu, kad pirktume plonus ziedus, kurie man net negrazus, bet kad tik vyras nesiotu. Jis irgi nori nesioti, ir kad as istekejusi nori, kad visi zinotu  lotuliukas.gif  bet jam yra aktualu patogumas..

kiek zmoniu tiek nuomoniu biggrin.gif siaip galvojom ir be jo ziedo zenytis rolleyes.gif mes jau senai kartu, tai visi ir taip zino kas su kuo, nemanau, kad tam ziedas kaip sviesaforas reikalingas tongue.gif o ir jis ne mano nuosavybe, kad zenklinciau kad mano, nuo zmogaus priklauso, jei nores i kaire su ziedu ar be ziedo nueis schmoll.gif as juo pasitikiu (nes ir kam tada but su zmogum jei nepasitiki) ir ziedo nesiojimas mano akyse pasitikejimo neprideda ir neatima ax.gif
Atsakyti