Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Ambra* @ 2012 11 07, 14:11)
Man irgi svarbu, kad mano vyras nesiotu vestuvini zieda smile.gif tad kai daremes ziedus, labai ziurejome, kad butu patogus, nors MB dirba ofise, turiu minty, ne fizini darba smile.gif  rinkomes rinkomes, ir , nieko grazaus plono neradom biggrin.gif  tad finale gavosi 6mm storio ziedukai, gana sudetingo dizaino, bet, mum abiems labai patinkantys thumbup.gif  Ziedai su comfort fit, kas tikrai jauciasi (teko tureti ir be), ir labai patogus, tMB nusiima tik kazkokius fizinius ar buities darbus dirbdamas, ir tai ne del nepatogumo, bet del gana sudetingo dizaino, nes labai lengvai "prisinesa" visko biggrin.gif tad tikrai nera taip, kad stori zedai - butinai nepatogus 4u.gif

Maniškis irgi nedirba fizinio darbo, bet sunku paaiškinti, na bet pavyzdžiui jeigu kažkas nemoka, tai jis toks nėra baltarankis, pats griebs ir parodys, padarys, kad tik greičiau ir darbas nestrigtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dar kur fnamai, kaimas ir panašiai.. biggrin.gif

QUOTE(ptashka @ 2012 11 07, 15:57)
Irgi mitas  biggrin.gif Nesiojam kas diena, namie antri metai amzinas remontas, vyras labai daug darbu daro pats, kartais as pazyziu: nusiimk, gi cementa maisai, kas is ziedo liks  biggrin.gif Nei karto nesiskunde, kad nepatogu.

Tikiuosi, sakau kaip kas sake ir girdejo biggrin.gif nors viena pazistama irgi sake mitas, mitas, gerai nesiojasi (va neva jos tevai, draugai ir pan nesioja), nusipirko, o po vestuviu vistik vyras iskart nusieme, o ji nakciai nusiima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 11 07, 14:37)
...patinka zieda devet, tai ir jam turi patikt  schmoll.gif  as uz laisva pasirinkima kaip kam geriau, taip tas ir renkas   rolleyes.gif

QUOTE(ptashka @ 2012 11 07, 15:57)
Irgi mitas  biggrin.gif Nesiojam kas diena, namie antri metai amzinas remontas, vyras labai daug darbu daro pats, kartais as pazyziu: nusiimk, gi cementa maisai, kas is ziedo liks  biggrin.gif Nei karto nesiskunde, kad nepatogu.

tai jau tikrai neverta. Mano drauges vyras po vestuvių turbut po menesio nusimove, nes jam kliudo. O mano vyrui tai net i mesa iaugo. Pries menesi nuejom pas juvelyra, kad zieda pergnybtu, bo man jau jo pirstelio gaila lotuliukas.gif Kai ziedeli nueme, tai toks suplonejes. Taigis radom gera proga atsinaujint po 23 metu.Gaila iki sidabriniu nedatempem.

.., o ir gailet neverta, jei jam jis toks mielas, na, nebent jau labai koks israitytas ar su akutem g.gif ,tegul devi smile.gif nail.gif Manajam šliūbinis žiedas tai ir papuosalas, ir simbolis, ir viskas kartu wub.gif
Kai sugalvojom atsinaujint ir pradėjom sukt galvas kokį čia pasirinkus, tai jam labiau tas žiedas nei man reikalingas biggrin.gif Patinka jam ir vingiukai, ir akutes, nu tiesiog tikras šarka...nors po ilgš debalų bei peržiūros apsistojom ties paciais paprasčiausiais. Gal su laiku sau isidesiu kokius 5-7 briliantukus, jei pasikeis nuomone.

O tai kiek čia mm, kad nakčiai reikia nusiimti? 6 mm man bent jau atrodo, neturetu jaustis, na, nebent platesni g.gif Aš sau 7 užsisakiau, vyrui - 6 mm. Kai panešiosiu, pasidalinsiu patirtim. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 07 lapkričio 2012 - 19:19
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 11 07, 20:15)

Vat pavyzdziui as tik uz klasikinius.. bet va toks klasikinis, moteriskas su vienu deimanciuku ar juostele deimanciuku man irgi grazu, kaip ikelete.. tik as nemanau, kad toki rinksiuosi, kazkaip turiu labai svaru argumenta, kad kaip sakoma i tuos tarpukus, kad ir menkus labai visko kauptis megsta.. muilo, teslos ir t.t. lotuliukas.gif o tikrai nesiruosiu nusiimineti kiekviena karta ruosdama valgyti arba vaikscioti su prisnerkstu ziedu rolleyes.gif nors tokio varianto visai noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 07, 20:18)
Vat pavyzdziui as tik uz klasikinius.. bet va toks klasikinis, moteriskas su vienu deimanciuku ar juostele deimanciuku man irgi grazu, kaip ikelete.. tik as nemanau, kad toki rinksiuosi, kazkaip turiu labai svaru argumenta, kad kaip sakoma i tuos tarpukus, kad ir menkus labai visko kauptis megsta.. muilo, teslos ir t.t.  lotuliukas.gif  o tikrai nesiruosiu nusiimineti kiekviena karta ruosdama valgyti arba vaikscioti su prisnerkstu ziedu  rolleyes.gif  nors tokio varianto visai noreciau  4u.gif

Tai vat vat. Aš irgi planuoju pirma lygų klasikinį pasidaryt, o paskui jau pagalvosiu. smile.gif
Ale žodis į žodį mano mintis parašėt lotuliukas.gif - aš irgi mėgstu koldūnus lipdyt, ir baisiai nervuojuos kai į kitą mano žiedelį tešlos prilenda- Nueinu kur nors ir sėdėdama pamatau savo briliantuose košę doh.gif

Kažkada jaunystėje mėgau keletą žiedelių nešiot. Ale su amžiumi - geriau vieną, bet riebų. smile.gif
Ir aplamai dabar gailiuosi, kad anksčiau neatsinaujinau, nes visada buvau pastovi ir labai konservatyvi. O galėjau per tuos metus visokių prisidaryt lotuliukas.gif Mano mama gal kokius tris turėjo - ir normalų 3-4 mm, ir raižytą, ir labai labai platų, su kuriuo į svečius eidavo doh.gif ...keik buvo madų - visus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 07 lapkričio 2012 - 19:34
Kristinakristina, antrasis žiedukas toks pat, kaip mano draugės, labai gražiai atrodo drinks_cheers.gif
Ji darėsi pas juvelyrą.
Nors ir pirmas gražus.
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 11 07, 18:15)
tai jau tikrai neverta.  Mano drauges vyras po vestuvių turbut po menesio nusimove, nes jam kliudo.

tai va va, maniskiui irgi jis maises ir 'spaude pirsta' 'uzspaude kraujotaka' 'duobe ant pirsto liko' ir ko tik negirdejau per ta menesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar cia kada rankos pamirko ir pirstam pabrinkus nenusimove, tai kiek panikos buvo lotuliukas.gif bet as jam iskarto sakiau- pabandyk kazkiek po vestuviu panesiot, bet jei nepriprasi ir nenoresi- nenesiok, zinau koks jis yra siuo atzvilgiu, tai kam kankint ji schmoll.gif

Man tas pirmas ikeltas ziedelis labai grazus wub.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2012 11 07, 18:24)
Tai vat vat. Aš irgi planuoju pirma lygų klasikinį pasidaryt, o paskui jau pagalvosiu. smile.gif
Ale žodis į žodį mano mintis parašėt lotuliukas.gif  - aš irgi mėgstu koldūnus lipdyt, ir baisiai nervuojuos kai į kitą mano žiedelį tešlos prilenda- Nueinu kur nors ir sėdėdama pamatau savo briliantuose košę doh.gif

Ir aplamai dabar gailiuosi, kad anksčiau neatsinaujinau, nes visada buvau pastovi ir  labai konservatyvi. O galėjau per tuos  metus  visokių prisidaryt lotuliukas.gif Mano mama gal kokius tris turėjo - ir normalų 3-4 mm, ir raižytą, ir labai labai platų, su kuriuo į svečius eidavo doh.gif ...keik buvo madų - visus lotuliukas.gif

mano su 7 akutem aplink isdeliotom, tai irgi vargstu jei maista gaminu pvz drinks_cheers.gif nusiimu tokius darbus dirbdama, kitaip kazin i ka panasus jis liktu doh.gif
uztai kartais truputi gailiuosi, kad tik paprasto klasikinio neemiau g.gif O as ji ir derinau prie suzadetuviu ziedo, kad kartu graziai atrodytu, tai siauras jis pas mane, bet kai viens lieka darbe, kartais pagalvoju, kad ir platesnis galetu but g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 11 07, 21:34)
uztai kartais truputi gailiuosi, kad tik paprasto klasikinio neemiau  g.gif  O as ji ir derinau prie suzadetuviu ziedo, kad kartu graziai atrodytu, tai siauras jis pas mane, bet kai viens lieka darbe, kartais pagalvoju, kad ir platesnis galetu but  g.gif

Nesisielok, jus dar jaunos, spesit visokiu prinesioti smile.gif
Pamenu, kai as buvau jauna, man platūs nepatikdavo, nes placius tais laikais tik vyresnes moterys nesiodavo.Kažkokia siaura mada buvo... doh.gif Visos mano drauges aplinkui tik 3-4 mm ziedus pirko, jokių ten vingių, o tuo labiau akučių. doh.gif Siais laikais demokratiskiau, kas kokius nori tas tokius ir nesioja. O ir visai gražu - įvairovė...net nelabai suprasi, ar tai paprastas žiedas ar šliūbinis.

o čia kas megsta siauresnius-5 akutes, platesnis - 7.

Ot idomu, o tie geltoni volframo ziedai is tikro taip graziai atrodo, ar tai tik nuotrakose tokie grazūs? Ar yra kur nors parduotuvese gyvai padeta? Butu idomu paziuret. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 08 lapkričio 2012 - 00:00
QUOTE(-Astreja- @ 2012 11 07, 21:34)

Man tas pirmas ikeltas ziedelis labai grazus  wub.gif
mano su 7 akutem aplink isdeliotom, tai irgi vargstu jei maista gaminu pvz  drinks_cheers.gif  nusiimu tokius darbus dirbdama, kitaip kazin i ka panasus jis liktu  doh.gif 
uztai kartais truputi gailiuosi, kad tik paprasto klasikinio neemiau  g.gif  O as ji ir derinau prie suzadetuviu ziedo, kad kartu graziai atrodytu, tai siauras jis pas mane, bet kai viens lieka darbe, kartais pagalvoju, kad ir platesnis galetu but  g.gif

As irgi jei kazka gaminu, nusiimu ziedeli, MB taip pat gamindamas nusiima, nes nu prilenda ten visko blush2.gif biggrin.gif nusipirkom spec. sepetelius sveist ziedams, tai pasveiciam vis laikas nuo laiko tuos tarpelius ir gerai buna biggrin.gif issivalo smile.gif
Kristinakristina, maciau kazkur juvelytrinej volframo, apsiziurekit, yra tikrai ju ir pardese 4u.gif as irgi galvoju, kad sitas ziedelis kazkada atsibos man, tai kazkokia proga reikes atsinaujint, pvz. vestuviu metiniu rolleyes.gif
Atsakyti
Bet nenoriu as kiekviena karta gamindama nusiimti vestuvini zieda, todel grozis groziui, bet manau, kad vestuvinis ziedas turi buti ir praktiskas, nes ne nusiiminejimui jis skirtas wub.gif nors mielu noru pasidaryciau antra, su akutemis "iseigini" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 08, 20:26)
... nors mielu noru pasidaryciau antra, su akutemis "iseigini"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as jauciu taip ir padarysiu. thumbup.gif
o kas nors turit toki ziedeli? gali buti be akuciu, blizgus. Kazi kiek cia mm ir kazi kaip jis nesiojasi? ar patogu?Mano mama kazkada toki turejo, su juo eidavo tik i svecius, mokyklos isleistuvineje foto su juo...o as ji persidariau i grandinele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 08 lapkričio 2012 - 21:26
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 11 08, 22:24)

Na čia tikrai minimum 8mm, manau dar daugiau.. girdėjau, kad nepatogūs, kaip ir 6mm lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 08, 22:14)
Na čia tikrai minimum 8mm, manau dar daugiau.. girdėjau, kad nepatogūs, kaip ir 6mm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As tai patariu tiesiog pasimatuoti ir pajusti zieda paciai ant rankos smile.gif kas is to, kad as sakau, kad man patogus, tau gal bus labai nepatogu smile.gif nera cia tiesos teisesnes uz kita tiesa biggrin.gif kiekvienam savo..
Atsakyti