Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(saintlina @ 2012 06 03, 20:26)
Auga didelio viedro dydžio vazone, bet jau dairausi kokios bačkos  mastau.gif

O tai jau originaliam sodinimui žemės lopuko nerasi daržo kamputyje?.. prie kompostinės... ten gi pats vitaminų gėris kaupiasi smile.gif kankinsi tą pomidorą bačkoj.. alų ar girą ten geriau paraugink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 06 03, 19:27)
o gal sakau su siaudais aplink apdeti, kad nesiliestu su zeme, bet kaip tada laistyti? juk siaudai suslaps ir visvien lapai bus slapi. ar neprasides puvimo procesas? g.gif  siaudu turiu tik aplink daigus, viso ploto neapdengsiu.

nesvarbu ka bepadesi, negerai jei liesis... ar tai zeme ar tai siaudai... geriausia kai nesiliecia... o tai negali kelis lapus nuskinti? ar daug lieciasi? as tai tada krastuka lapo nugnibu(yra pora veisliu kur lapai zemyn auga), bent jau man nieko blogo kol kas neatsitiko, bet nezinau ar taip galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 03, 19:32)
O tai jau originaliam sodinimui žemės lopuko nerasi daržo kamputyje?..

kampučių sočiai, ale va tas pomidoras man ant žemės grynas nabagas atrodytų.. kasos ilgiausios ant žemės voliotųsi.. ne, sąžinė neleidžia net įsivaizduot tokio siaubo blink.gif Geriau bačką aukosiu. Ai, vistiek nei alaus, nei giros nemėgstu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 03, 20:38)
kampučių sočiai, ale va tas pomidoras man ant žemės grynas nabagas atrodytų.. kasos ilgiausios ant žemės voliotųsi..  ne, sąžinė neleidžia net įsivaizduot tokio siaubo  blink.gif Geriau bačką aukosiu. Ai, vistiek nei alaus, nei giros nemėgstu  irnesakyk.gif

Nu piliakalni pomidorui supilti gal išgalėtum. nuuu, lai sau kedena kasas vejyje, lai geria rasa skaidria biggrin.gif
Atsakyti
galvoju gal visgi ir man ta bajaja isgelbet: turiu didelis dideli vazona, tik tiek kad lauke, litu ant jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 03, 20:02)
galvoju gal visgi ir man ta bajaja isgelbet: turiu didelis dideli vazona, tik tiek kad lauke, litu ant  jo  g.gif

skėtį galėsi įsmeigt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 03, 20:09)
skėtį galėsi įsmeigt  smile.gif

biggrin.gif jau matau vaizda kaip stoviu as ir sketi laikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 03, 21:19)
biggrin.gif  jau matau vaizda kaip stoviu as ir sketi laikau  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 03 birželio 2012 - 20:33
QUOTE(Ex @ 2012 06 03, 20:27)
Lukterk pora savaičių ramiai, paskui žiūrėsim smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aš tai gailiuosi,užuolaidas išploviau,pakabinau šiltnamyje,kad pomidorams saulė galvos neperkaitintų,o dabar irnesakyk.gif
Sulūžo pomidoras,į tremtį vežamas,tai abu galus per lietų įsodinau dirol.gif Maž per tokius orus ataugs,kaip sliekas nuo galvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 03 birželio 2012 - 21:45
sveikos smile.gif buvau siandiena kaime,tai kaikuriuos pomidorus parisau rolleyes.gif ozarovskis su pumpurais,betaliuksas,jaucio sirdis,columbianum, heinzai,juodukai, g.gif dar kazkokie g.gif vos spejau ridiku prirauti doh.gif kaip dejo ledukais,gerai kad braskes agro nuo stirnu uzklotos,o tai ziedus numustu doh.gif jejgu ikisciau arbuzus,kaip manot susigyventu g.gif smile.gif su pomidorais
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 06 03, 20:08)
norejau paklausti ar jus savo siltnamius tokia diena kaip siandien atidarot? maniskiai pomidorai kazko pradejo geibti. jauciu arba perlaisciau arba vesuma nepatinka doh.gif  pirmi metai nuosavam name tai labai tikiuos kad nieko baisaus jiems doh.gif  taip norisi savo derliaus wub.gif

bent jau pas mus kaime šian buvo šilta ir kol kuičiausi, laikiau atidarytą. Bet tai ne rodiklis wink.gif

Laikau uždarytą (duris) net ir per karščius, tačiau jokiais būdais negalima aklai vadovautis. Jei tai pirmasis šiltnamis ir pirmas sezonas, gal praverstų pradžiai termometrą pasikabint, bus aiškiau 4u.gif

Kurmis šaunuolis dirba už purentuvą - užtrombuoju skyles, prilaistau, o tas taip atsakingai eilėmis pirmyn-atgal pasilaksto, kad nelieka niekas užmiršta wub.gif laugh.gif
Atsakyti