Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 04, 03:05)
bent jau pas mus kaime šian buvo šilta ir kol kuičiausi, laikiau atidarytą. Bet tai ne rodiklis wink.gif
Laikau uždarytą (duris) net ir per karščius..

Kurmis šaunuolis dirba už purentuvą

eeee.. cool.gif taigi tavo šiltnamis su smegenim, hytras bais, pats moka prasižiot.. smile.gif

Pas mane kurmis irgi kažkur šiltnamyje įsidarbinęs, bet, kad mulčas neleidžia man jo akivaizdžiai pastebėt. Tik kai jau randu persikreipusią papriką, suprantu, kad "sodininkas" padirbėjo. Niekaip jo iš darbo negaliu atleist..
Atsakyti
nu ka nesimiega ir man siandien... keliausi 6 ryto ejau purskt pomidoru... ne visiems uzteko, teks rytoj pratesti smile.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 04, 02:05)
bent jau pas mus kaime šian buvo šilta ir kol kuičiausi, laikiau atidarytą. Bet tai ne rodiklis wink.gif

Laikau uždarytą (duris) net ir per karščius, tačiau jokiais būdais negalima aklai vadovautis. Jei tai pirmasis šiltnamis ir pirmas sezonas, gal praverstų pradžiai termometrą pasikabint, bus aiškiau  4u.gif

Kurmis šaunuolis dirba už purentuvą - užtrombuoju skyles, prilaistau, o tas taip atsakingai eilėmis pirmyn-atgal pasilaksto, kad nelieka niekas užmiršta wub.gif  laugh.gif

norejau ir as parasyti gi su fortkem, o ten kur rase sake nera nieko tik duris.....bet matau jau Ex prarase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 04 birželio 2012 - 05:36
Parsivežiau Seasol 'į ir Powerfeed'ą , noriu patarimo , kas naudojat . Ar Seasolį laistyti ant lapų ar prie stiebo ant žemės ? Po to laistyti su Powerfeed' u ar palaukt kokią dienelę ir tada jau trešt ? Rašo , kad geriausia naudot juos kartu , ar čia reklama , kad abu pirktų ?
Ačiū paaiškinusioms gossip.gif
Atsakyti
aš Seasolį naudoju persodindama daigus. PowerFeed'ą - vėliau, po kokių poros savaičių. Bet juo irgi palieju tik vieną-du kartus per sezoną.
Aš laistau - žemę prie stiebo. Bet galima ir purkšti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 birželio 2012 - 09:15
Labas rytelis , uzsisakiau Seasol ir PowerFeed is euro geliu , bet kazkur jusu saunioj temukej skaiciau , kad jie neatsiuncia verysad.gif .. Gal galit pasakyt mergytes ar kuriai jie yra atsiunte ? O gal as kazka ne taip supratau blush2.gif

Is anksto dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 06 04, 09:45)
..uzsisakiau Seasol ir PowerFeed is euro geliu .. Gal galit pasakyt mergytes ar kuriai jie yra atsiunte ?

bent jau man - ne. Užsakymas 05.15 darytas. Nei siuntinio, nei kokio laiškelio. Nei telefonu, nei e-mailu neatsako.
Jaučia mano širdis, sulauks anie, kol aš teises atgausiu, oi sulauks..
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 03, 14:50)
visgi perkeliau black cherry i zeme is vazono... ziureim ar nesupiks

Aš auginu iš viso 4 black cherry'ius ir darau eksperimentą: vienas auga lauke, kitas vazoninis, ir dar pora šiltnamy, iš kurių vieną auginu kaip žemaūgį (neskabau), o kitą kaip aukštaūgį bigsmile.gif žiūrėsim, kas čia iš jų gausis, kolkas geriausiai atrodo aukštaūgis biggrin.gif

Dar bajajai pas mane lipa iš vazono, galvoju, kažkur reikia lauke įkišti, nes šiltnamis jau taip susiaurėjęs, kad vyras pyksta, jog visokiom salotom ir ridikėliams per pomidorius tik pora kv. metrų žemės tepalikta unsure.gif

Ai, bet kam man tie ridikėliai irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Erika38,2012 06 04, 10:45]
Labas rytelis , uzsisakiau Seasol ir PowerFeed is euro geliu , bet kazkur jusu saunioj temukej skaiciau , kad jie neatsiuncia

[quote=saintlina,2012 06 04, 11:13]
bent jau man - ne. Užsakymas 05.15 darytas. Nei siuntinio, nei kokio laiškelio. Nei telefonu, nei e-mailu neatsako.
[/quote]
Užsakiau 05.30 iš jų puslapio , atsiimant pas juos , atrašė 05.31 , kad užsakymas paruoštas , 06.01 nuėjo draugai Kaune sumokėjo ir paėmė .
Gal jie tingi siųsti ? Rašo , kad dirba tik trečiadienį ir penktadienį , tai gal nelabai ir dirba, jau prisidrbo... vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2012 06 04, 10:44)
Gal jie tingi siųsti ? Rašo , kad dirba tik trečiadienį ir penktadienį , tai gal nelabai ir dirba, jau prisidrbo... vacation1.gif

tai tada galėtų ir nepriimt užsakymų, kuriuos reik siųst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 04, 13:05)
tai tada galėtų ir nepriimt užsakymų, kuriuos reik siųst  doh.gif

Man atrodo, kad apžiojo tiek, kiek neatkanda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2012 06 04, 10:44)
Užsakiau 05.30 iš jų puslapio ,  atsiimant pas juos , atrašė 05.31 , kad užsakymas paruoštas , 06.01 nuėjo draugai Kaune sumokėjo ir paėmė .

Ot nevykeliai kokie gun_bandana.gif , vadinasi nematyti ir man tu prekiu is tos saraskino kontoros schmoll.gif ... , daugiau niekur neradau tokiu naturaliu papildu verysad.gif . Aciu visoms nepatingejusioms pasidalinti patirtim notworthy.gif
Atsakyti
buvau sode... tie 3 pomidorai, kurie nesusalo, vis dar zali thumbup.gif nors mano statynis ir sugriuves biggrin.gif teisa atsirado labai daug kazkokiu vabalu, skraida virs mulcio blink.gif niekad tokiu nemaciau, bet ju ten simtais blink.gif Didesni uz boruzele, ir ruda nugara... tikiuosi nepavojingi mano augalam blush2.gif
Atsakyti