Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Asese @ 2012 06 05, 14:38)
Viršūnių tai po dvi, tik vyšninius auginu keturiais stiebais  4u.gif
Bet apačioj tų lapų yr, einu šienauti pagal Ex patarimą  4u.gif
O tai buvau apleidus juos savaitę doh.gif
Va čia nufotografavau iš sraigės žvilgsnio ir matosi kaip šiam lapai sukas  g.gif

toks sukimasis man asmeniskai jau nepatiktu ir keltu nerima g.gif ... idomu ka Ex pasakis
Papildyta:
QUOTE(Gioia @ 2012 06 05, 14:42)
Sveikos pomidoru augintojos, uzejau pagalbos. Zodziu pirmi metai kai auginu pomidorus ir susiduriau su beda. Zodziu auga pomidorai gerai, tik kai suzydi tuoj pat pradeda dziuti ziedai ir nukrenta. Jau taip praradau n ziedu. Pomidorai jaucio sirdys, auginame lauke, nes pas mus karsta, laistau, atrodo viskas auga nu va pomidorai ir ne. Zodziu reikia skubios pagalbos. Busiu labai dekinga jei kas patars kas jiems yra.  verysad.gif
p.s. pomidorai netresti jokiomis trasomis, nes noreciau, kad uzaugtu ekologiski, nes ir vaikai juos megsta.

norejau sakyti, kad per karsta, bet kad lauke auginami blink.gif tai tada nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 05 birželio 2012 - 14:47
QUOTE(aurute66 @ 2012 06 05, 15:43)
Vistiek šaunuolė šeimininkė,lapų miškas,o pomidorų gražuolių priaugino,kuom ir trešei biggrin.gif

Žemė nauja, į kitą vietą šiltnamį perkėlėm. Ir dar iš sliekyno dėjau žemės - matyt užteko, kad išaugtų 4u.gif
Einu darbuotis - bus šviesiau jiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 06 05, 15:38)
Va čia nufotografavau iš sraigės žvilgsnio ir matosi kaip šiam lapai sukas  g.gif

doh.gif pirmiausiai nudepiliuok jiems kojas, dar paskui būtų gerai, kad nors po lapą praretintum ten, kur du stiebai: lapą reiktų kirpti ten, kur stiebo lapas auga vidun... na, nežinau ar supratai.. bent jau ventiliacija geresnė būtų.. uždus tie tavo pomidorai..
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 06 05, 16:38)

Ar čia tik ne iš jaučiaširdžių veislės šis garbanotasis. Jei taip, tai jie visi tokie ir čia jų normali būklė. Vat tik dėl dėmių negaliu komentuoti (išsilavinimas neleidžia lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 05, 14:47)
toks sukimasis man asmeniskai jau nepatiktu  ir keltu nerima g.gif ... idomu ka Ex pasakis
Papildyta:

norejau sakyti, kad per karsta, bet kad lauke auginami  blink.gif  tai tada nezinau  schmoll.gif

Na pakyla pas mus temperatura iki 30 siuo metu, bet va aplinkiniai augina tuos pomidorus ir grazus visi ziedai, mezga pomidorus. Gal kokiu organiniu medziagu truksta?
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 06 05, 14:51)
Na pakyla pas mus temperatura iki 30 siuo metu, bet va aplinkiniai augina tuos pomidorus ir grazus visi ziedai, mezga pomidorus. Gal kokiu organiniu medziagu truksta?

Pabandyk kokių dilgėlių raugu palaistyt,jei nori kuo ekologiškiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2012 06 05, 14:55)
Pabandyk kokių dilgėlių raugu palaistyt,jei nori kuo ekologiškiau g.gif

Kaip jis daromas?
beje ar galima tresti pomidorus arklio meslu?
O jei neekologiskai, ka patartumete?
Atsakyti
Priraukit dilgėlių,užpilkit vandeniu,rauginti po karteli pamaišant iki 2 sav.po to 1 ltr.raugo 9 ltr.vandens.Aš pirma palaistau paprastu vandenuku po 1 ltr. o po to su skiestu raugu(kad nenuplikyt šaknų,jei kartais stipresnis raugas būtų)
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2012 06 05, 15:01)
Priraukit dilgėlių,užpilkit vandeniu,rauginti po karteli pamaišant iki 2 sav.po to 1 ltr.raugo 9 ltr.vandens.Aš pirma palaistau paprastu vandenuku po 1 ltr. o po to su skiestu raugu(kad nenuplikyt šaknų,jei kartais stipresnis raugas būtų)

Aciu siandien pat pasidarysiu, nusienausiu uosves dilgelyna. 4u.gif
O su tuom raugu tik pomidorus galima laistyti ar ir visas darzoves?pvz. cukinijas, agurkus, baklazanus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 06 05, 15:05)
Aciu siandien pat pasidarysiu, nusienausiu uosves dilgelyna. 4u.gif
O su tuom raugu tik pomidorus galima laistyti ar ir visas darzoves?pvz. cukinijas, agurkus, baklazanus ir t.t.

Aš palaistau ir kitus augalus,nepyksta,tik raugo tiek daug neturiu,tai palepinu pomidorus,kai kurias gėles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2012 06 05, 15:07)
Aš palaistau ir kitus augalus,nepyksta,tik raugo tiek daug neturiu,tai palepinu pomidorus,kai kurias gėles biggrin.gif

Aciu uz patarima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 05, 15:49)
doh.gif pirmiausiai nudepiliuok jiems kojas, dar paskui būtų gerai, kad nors po lapą praretintum ten, kur du stiebai: lapą reiktų kirpti ten, kur stiebo lapas auga vidun... na, nežinau ar supratai.. bent jau ventiliacija geresnė būtų.. uždus tie tavo pomidorai..

Po viena lapa? Pas mane irgi apzele buvo, tai as po pora saku apatiniu nušniojau doh.gif
Atsakyti