Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(tany @ 2012 06 03, 07:57)
nu va visgi nubegau nufotkinau....
kas cia per velnias g.gif ...

Tai tau nesimiega visgi... lotuliukas.gif

Išvirkščia lapo pusė labai negąsdina.. o kaip atrodo geroji lapo pusė, tokia pati?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 03, 07:09)
nu tai kur tas leidimas? lens.gif mmm schmoll.gif nėr leidimo, tik pasakiau kaip šiais metais aš eksperimentuoju.. nežinau ar mano pomidorai labai laimingi nuolat apkapojami, bet, tikiuosi, išgyvens biggrin.gif

va, dalinu dalinu patarimus kaip, kuo purkšti, o iki šiol saviškių pomidorų pati niekuo nenupurškiau blink.gif rizikuoju, bet gal apsieis jie šįmet ir be "skiepų" g.gif

oj jau matei smile.gif. nemaciua kitos puses blush2.gif einu paziuresiu

mano po genejimo
[attachmentid=222346]
nemanau, kad as jos labai nuskriaudziau, teisiog pasodinau per gyliai, dar tas mulciaus dasidejo, tai man seniai nestejo jos apskabyti, bet nedrasu buvo... kadangi zinau, kad Ex tikrai nenumarins savo pomidoru, tai tavo pavyzdziu pasinaudojau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 03 birželio 2012 - 07:16
4u.gif gražūs augalai...O kokie visi vienodi...kokia čia veislė ax.gif
o , žinot , mano kadangi tarp pirmo ir paskutinio daigo pasodinimo tarpas yra 10 dienų , tai raiškiai skiriasi tas pirmas ir paskutinis...kažin , ar kada jie susilygins ...o gal tie paskutiniai jau į blogas kokias dienas pakliuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 03 birželio 2012 - 07:23
QUOTE(tany @ 2012 06 03, 08:15)
mano po genejimo

nemanau, kad as jos labai nuskriaudziau, man seniai nestejo jos apskabyti, bet nedrasu buvo...

Liuks atrodo tavo pomidorų daigai po genėjimo. Ne tik kad nenumirs, bet ir geriau vėdinsis, mažesnė rizika lapų ligoms, vaisiai saulės daugiau gaus ir nokt greičiau pradės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 06 03, 08:19)
kažin , ar kada jie susilygins ...

į senatvę visi kupron sulenda ir susilygina.. biggrin.gif oooo.. kad tik tokios problemos jums visą vasarą ir būtų... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 03 birželio 2012 - 07:23
aha... biggrin.gif tiesiog toks buvo pastebėjimas...nes vis nueinu ir žiūriu kaip jie čia vejasi anuos ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 03, 07:23)
Liuks atrodo tavo pomidorų daigai po genėjimo. Ne tik kad nenumirs, bet ir geriau vėdinsis, mažesnė rizika lapų ligoms, vaisiai saulės daugiau gaus ir nokt greičiau pradės smile.gif
Papildyta:

į senatvę visi kupron sulenda ir susilygina.. biggrin.gif oooo.. kad tik tokios problemos jums visą vasarą ir būtų... biggrin.gif

nu va kaip gerai thumbup.gif
o cia is gerosiso puses... atrodo lygiai taip pat
[attachmentid=222347]
man nepatinka tas juodas apvadas aplink deme... jei butu be juo sakyciau nudege, bet dabar nepanasu g.gif juo labiau, kad tokie pat taskiukai jau buvo ant mano vazoniniu svyranciu, ir jos plito

nors dabar galvoju gal ten truputi kitokie buvo g.gif daugiau spalvu gamos... bet gyvai atrode panasei, dabar foto analizuoju, tai atrodo, kad cia padziuve ir tiek, bet gyvai kazkaip baisiau atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 03 birželio 2012 - 07:30
user posted image

bet į šviesmargę irgi nelabai man panašu...radau tokią foto internete...tai va geltonumo dar yra...

o šiaip skaičiau neseniai , kad nuo visokių dėmių ant lapų netgi geriau purkšti pienu su permanganatu...taip pat kaip ir su jodu , bet vietoj jodo dedamas permanganatas
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 06 03, 07:19)
4u.gif gražūs augalai...O kokie visi vienodi...kokia čia veislė ax.gif
o , žinot , mano kadangi tarp pirmo ir paskutinio daigo pasodinimo tarpas yra 10 dienų , tai raiškiai skiriasi tas pirmas ir paskutinis...kažin , ar kada jie susilygins ...o gal tie paskutiniai jau į blogas kokias dienas pakliuvo g.gif

nu cia daug veisliu(fantasio, raissa, brooklyn, delfinai, sweet million ir cherrola)... del susiliginimo: pirmam plane fantasio vasario 6d ir uz jo fantasio kovo 4d. krumai jau atrodo vienodai, nu vaisiai truputi skiriasi dydziu, bet manau neapsimoka del tiek sodinti vasari(cia mano experementiniai buvo).

Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 06 03, 07:38)
user posted image

bet į šviesmargę irgi nelabai man panašu...radau tokią foto internete...tai va geltonumo dar yra...

o šiaip skaičiau neseniai , kad nuo visokių dėmių ant lapų netgi geriau purkšti pienu su permanganatu...taip pat kaip ir su jodu , bet vietoj jodo dedamas permanganatas

vo vo butent tokie ant mano vazoniniu...
Atsakyti
g.gif tai tada tikrai bus toji liga... unsure.gif bet dar palaukim senbūvių komentarų...o tada jau purkšti tiksliai reiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 06 03, 07:43)
g.gif tai tada tikrai bus toji liga... unsure.gif bet dar palaukim senbūvių komentarų...o tada jau purkšti tiksliai reiks unsure.gif

kuo? nepurskiu chemija...ne ne ne... duok linka is kur ta foto gavai, pasiskaitysiu
Atsakyti
g.gif o kas dabar žino , iš kur aš ją nukopinau...visur nurodo šiaip tuos visokius purškalus , bet man jie irgi nieko gero...bijau aš jų valgyt...o šiaip , skaičiau apie tą pieną su permanganatu...gal dar senbuvės ką patars daugiau ir protingiau...
Atsakyti
susitariau vazoniniai keliaus pas mama i balkona... kazkaip gaila ismesti, jau vaisiu yra uzsimezge... o siltnami reikes greiciau purskti pienu ir stebeti...
Atsakyti