QUOTE(Ex @ 2012 06 03, 08:46)
nu kvailai atrodo tas juodas apvadas, bet čia tikrai ne šviesmargė
ir ne paprastas nudegimas nuo saulės.
Ar negalėjo taip nutikti nuo kokių purškalų, kad ir nuo jodo, pvz... jodas gi išdegina juodais taškiukais...paskui dar gavo saulės ir suregavo..
Nežinau, man į ligą nepanašu..
o kai tau ant nosies spuogas išdygsta, kokia priežastis? ar tai didelė tragedija?..

Ar negalėjo taip nutikti nuo kokių purškalų, kad ir nuo jodo, pvz... jodas gi išdegina juodais taškiukais...paskui dar gavo saulės ir suregavo..
Nežinau, man į ligą nepanašu..

o kai tau ant nosies spuogas išdygsta, kokia priežastis? ar tai didelė tragedija?..
nu ne juodu dar nepurskaiu, tik asiukliu... nu kas ten bebutu sitlnami duagiau neradau... tikiuosi ir neberasiu...o va senaji siltnami apejau, ten tai paplite neblogai, dezese auginantiems ir teko, turiu bloga plana chuligana, nuskinti pomidorus ir sunaikinti tos krumus.... vazoniniai jau masinos bagazinei ...
einu dar pafotkinsiu, o tai gal sveikus pomidorus i kapus pasiusiu...
nu va mano vazoniniai ruosesi kelionei, bet visgi panasu labai i ta kur siltnami... gal visgi kazkas kito cia

[attachmentid=222348]
[attachmentid=222349]
o cia mano dezej gyvenantis, kai iskeliavo i sena siltnami nuo to laiko ne vieno pomidoro neuzderejo... dziuna ziedai ir teik...
[attachmentid=222350]
[attachmentid=222351]