Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai 7 tema

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 19, 14:04)
kurie buvo lb nudeginti tai jau nutrukineje lotuliukas.gif taip plaukai atrodo normaliai,bet...neatlaikys dar vieno dazymo milteliais(kirpejos nuomone). Suku galva kaip per 2- 3 menesius juos lb  lb sustikrint blush2.gif  kad galeciau tapti blondine 4u.gif

2-3 menesiu neuzteks, as gaivinau ilgiau nei pusmety, kol isdrysau dazus braukt per visa plauka ir tai vel trupejo kuokstais. Pati savom akim maciau, kai bendradarbe kirpo mergina vos ne eziuku, nes plaukai krist pradejo nuo sviesinimo, tad geriau nejuokauti. Nereikejo dazyt raudonai, sunku labai isimti ta pigmenta schmoll.gif
Mano va dabar irgi "pavarge" nuo visokiu dazu kaitaliojimo, krenta kai lapai ir savi dar slenka, saknys nedazytos nuo liepos pradzios, vis stiprint bandau, bet dazysiu jau tamsiai su beamoniakiniais, uzkniso tas saknu dazymas kas 3 savaites, priemoniu kruvos, kad neisryzetu ir t.t. O kas kad sviesus, bet pasiure - grozio nulis, islaidu kruva schmoll.gif Zinau, kad norisi jums kuo greiciau, bet tikrai laukit laukit ir dar karta laukit, nes jei prades krist, nebesustabdysit ir neistaisysit sios klaidos - pati ta maciau ir ten buvau ax.gif
Atsakyti
Tiesa, nezinau, kiek raudonumo pavyktu nusikratyti su tokia kauke, bet verta pabandyt:

http://www.youtube.c...ZI&feature=plcp

Vietoj vandens galima deti kondicionieriu. Medus nesausina plauko, nuo maniskiu netgi pasalina siek tiek ryzumo, todel cia sveika alternatyva, kol gaivinsit plauka.

1/4 puodelio neapdirbto organinio medaus ( kad nebutu pasterizuotas )
1/2 puodelio vandens arba naudoti tik truputy medui istirpint, o kita daly pilti megstamo kondicionieriaus. Manau netgi kokosu aliejus visai cia tiktu, bet nebandziau
1 a. s. cinamono
1 a. s. alyvuogiu aliejaus

Viska sumaisyti be kondicionieriaus, palikti porai valandeliu nusistovet, tada ypilti kondicinieriaus ( nebutinai ), istepti plaukus tolygiai ir laikyti nuo keliu val. iki pernakt. Rezultatas matomas maziausiai po keliu kartu, rekomenduociau daryt pora kartu per sav., gal kazkas ir pavyks 4u.gif
Atsakyti

Labas 4u.gif

Aš noriu paklaust, į šią nurodytą kaukę kur dedasi cinamonas, tai šitas paprastas cinamonas miltelių pagrindu ? ar nepriduoda cinamonas , kokio nors atspalvio ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2012 08 20, 13:37)
Labas 4u.gif

Aš noriu paklaust, į šią nurodytą kaukę kur dedasi cinamonas, tai šitas paprastas cinamonas miltelių pagrindu ? ar nepriduoda cinamonas , kokio nors atspalvio ? g.gif

Sumaisytas su medum ir al. aliejum, tikrai ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 19, 14:04)
kurie buvo lb nudeginti tai jau nutrukineje lotuliukas.gif taip plaukai atrodo normaliai,bet...neatlaikys dar vieno dazymo milteliais(kirpejos nuomone). Suku galva kaip per 2- 3 menesius juos lb  lb sustikrint blush2.gif  kad galeciau tapti blondine 4u.gif

kai plaukas labai pazeistas nuo dazymo ir t.t niekas jo neatstatys, galima pagerint tik bukle , kosmetine isvaizda
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 20, 13:46)
Sumaisytas su medum ir al. aliejum, tikrai ne 4u.gif

tai va, padariau šią kaukę šiandien, palaikiau , apie 2-3 val. Reziume, labai švelnūs , gana lengvai išsišukavo, ir turi svorį plaukai , kas man patinka. Bandysiu dar...P.s. tepiau ne tik galiukus , bet per visą plaukų ilgį. Ir pigu ir gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2012 08 20, 19:26)
tai va, padariau šią kaukę šiandien, palaikiau , apie 2-3 val. Reziume, labai švelnūs , gana lengvai išsišukavo, ir turi svorį plaukai , kas man patinka. Bandysiu dar...P.s. tepiau ne tik galiukus , bet per visą plaukų ilgį. Ir pigu ir gerai  ax.gif

Smagu, kad patiko smile.gif As tepu irgi per visa ilgy, man labai padeda apmazint nieztejima nuo seborejinio dermatito mirksiukas.gif
Atsakyti

O kas čia per liga ? galvos odos ? nuo ko ?
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2012 08 20, 19:52)
O kas čia per liga ? galvos odos ? nuo ko ?

Taip, daug kas ytakoja, bet man nuo streso. Daugiau galit paskaityti internete - seborejinis dermatittas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 08 19, 11:12)
kuris geresnis aliejukas
Kerastase Elixir Ultime ar loreal Absolut Repair cellular serumas? kad neskilinetu ir netriustu galiukai  4u.gif

Atsakyti
grynas geros kokybes alyvogiu aliejus(kepimui skirtas) tikras stebuklas thumbup.gif pora lasiuku ir super. Aisku as jo nenuplaunu ir plauko man jis neriebina 4u.gif

Atsakyti
Ar yra bandziusiu kerastase serumus ir loreal prof.serijos serumus? Kokie skirtumai?
Atsakyti