Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai 7 tema

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 23, 08:54)
grynas geros kokybes alyvogiu aliejus(kepimui skirtas) tikras stebuklas thumbup.gif  pora lasiuku ir super. Aisku as jo nenuplaunu ir plauko man jis neriebina 4u.gif

Po plovimo ištepate ir leidžiate išdžiūti? Plaukų galiukai mažiau šakojasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 08 31, 21:14)
Po plovimo ištepate ir leidžiate išdžiūti? Plaukų galiukai mažiau šakojasi? g.gif

visada tepu plaukus po galvos plovimo. Toks ispudis kad jie sveikiau atrodo ir neluzineja. Duociau sitam aliejui 8 balus is 10. Plaukai pas mane apdeginti peroksido tai nelb galiu pasakyt apie sakojimasi doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Na ir aš pasidalinsiu savo patirtimi. Turiu problemą ne su plaukų galiukais, o su jų išlūžinėjimu dėl plaukų rišimo į uodegėlę. Rišdavau rišdavau, o pasileisti plaukus bijodavau, nes priekyje aiškiai matydavosi linija nulūžinėjusių ir ištrūkinėjusių plaukučių.
Naudojau nemažai priemonių (nuo šampūnų, balzamų, pienelių iki prisodrinto tiesinimo ir t.t.), bet galų gale atradau superinį aliejuką MOGADOR.
http://arganhaircare...an-hair-oil.jpg
Šitaip atrodo buteliukas. Naudojamas argano aliejus. Kai pirmą kartą atsidariau - nustėrau, nes aliejus tirštas, maniau, kad plaukai atrodys susiriemalavę. Klydau. Labai skaniai kvepia. Plaukai lygūs ir minkšti. Tepu po plovimo ir krykštauju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(windmessage @ 2012 09 06, 14:15)
Sveikos. Na ir aš pasidalinsiu savo patirtimi. Turiu problemą ne su plaukų galiukais, o su jų išlūžinėjimu dėl plaukų rišimo į uodegėlę. Rišdavau rišdavau, o pasileisti plaukus bijodavau, nes priekyje aiškiai matydavosi linija nulūžinėjusių ir ištrūkinėjusių plaukučių.
Naudojau nemažai priemonių (nuo šampūnų, balzamų, pienelių iki prisodrinto tiesinimo ir t.t.), bet galų gale atradau superinį aliejuką MOGADOR.
Šitaip atrodo buteliukas. Naudojamas argano aliejus. Kai pirmą kartą atsidariau - nustėrau, nes aliejus tirštas, maniau, kad plaukai atrodys susiriemalavę. Klydau. Labai skaniai kvepia. Plaukai lygūs ir minkšti. Tepu po plovimo ir krykštauju. smile.gif

Gal galėtumėt pasakyti, kur galima jo įsigyti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undesirable @ 2012 09 07, 22:24)
Gal galėtumėt pasakyti, kur galima jo įsigyti?smile.gif

As vakar Eurokos pirkau. smile.gif
Naudojau dar tik viena karta, bet man jis pasirode labai riebus. Na, pvz. Kerastase neapsunkina plauko, susigeria i plaukus, o su situo kaip supratau reikia labai atsargiai naudoti, nes truputi daugiau uzdejus ant plauku atrodys kaip riebaluoti.
Atsakyti
Kiap tik šiandien į MAGADOR akis ganiau EUROKOS. Bet kažkaip susilaikiau... Kaip suprantu, jį reikia naudoti labai saikingai, norint, kad plaukai atrodytų gražiai? g.gif Galbūt yra dar jį išbandžiusių ir galinčių pasidalinti atsiliepimais? 4u.gif
Atsakyti
Ir aš vakar paskutinį buteliuką Eurokos nugriebiau. biggrin.gif Išbandėm kartu su sese, abiem tiko ir patiko thumbup.gif tik tikrai labai nedidelį kiekį reikia naudoti, nes pats aliejukas toks tirštas ir panaudojus daugiau tikrai iškart atrodys, kad neplauta galva. doh.gif
Atsakyti
O jūs po plovimo tepate juo visą galvą ir neišplaunate? Man reikia po plovimo tik galiukams kokios gero aliejuko. Dabar turiu BODY SHOP vynuogių kauliukų, bet nelabai jis man. Viskas, ryt einu MAGADOR pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 09 09, 15:16)
O jūs po plovimo tepate juo visą galvą ir neišplaunate? Man reikia po plovimo tik galiukams kokios gero aliejuko. Dabar turiu BODY SHOP vynuogių kauliukų, bet nelabai jis man. Viskas, ryt einu MAGADOR pirkti biggrin.gif

Mažą kiekį aliejuko, paskirstau ant rankų ir ištepu po plovimo nusausintus, drėgnus plaukus, nes visumoj mano plaukai yra sausi. Bet jei jum tik galiukams aliejuko reikia, šis tikrai turėtų būt tinkamas thumbup.gif
Atsakyti
po daugybes isbandytu populiariu brandiniu serumu, aliejuku ir silku , ateinu pagirti naturalu argano alieju. po paskutinio plauku galiuku pakirpimo naudojau tik ji plauku galiuku prieziurai ir esu labai maloniai nustebinta rezultatu, mano plauku galai labai sausi, po menesio jau reikalauja pakirpimo , nes baisiai sakojasi,nors ir naudoju ivairiu serumus. o dabar ziuriu ir stebiuosi, kad jie tokie pat,gal ir net labiau atsigave bigsmile.gif kas baiminasi , kad aliejus suriebins plaukus, galit buti ramios argano aliejus labai lengvas ir greit isigeria, zinoma reikia labai nedidelio kiekio, as kas vakara tepuosi veida ir plaukus, tai naudoju po 2 lasus. plaukams po plovimo , kai dar buna dregni patepu 4-5 lasais.
zinoma , aliejus turi buti nerafinuotas , dar geriau ekologiskas.as naudoju si Acure Organics 100% sertifikuotas organiskas Maroko argano aliejus thumbup.gif kas geriausia , kad jokios chemijos, tad ir naturalistem tiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 11 rugsėjo 2012 - 22:52
Draugė vakar davė išmėginti linų sėmenų aliejų iš akomos - aišku pertepiau plaukų galiukus doh.gif šiandien viršugalvis atrodo purus, o plaukų galai kažkokie sulipę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(windmessage @ 2012 09 06, 15:15)

O kažin ar šis aliejukas bent nors kiek prilygsta macadamia ar maroccanoil aliejukui? 4u.gif
Atsakyti