Ateinu cia pagirti RICH argan oil elixir, mano plauku galiukai labai sausi, dazyti ir nuolat dziovinami dziovintuvu, kiek paaugdavo tiek reikedavo ir nukirpt, bandziau Macadamia, SHI silk infusion, Avon ir kitus aliejukus bei naturalius aliejus, bet niekas nedave tokio poveikio kaip Rich, jau du menesius naudoju: galiukai nebesipucia ir zymiai geriau atrodo jau turiu vilti atsiauginti ilgas garbanas
Aš irgi įsigijau elvital extraordinary oil raudonu kamšteliu, internete randu, kad naudoti reikia prieš plaunant galvą, o man įdomu gal kas naudoja jau išplovus ant drėgnų plaukų?
Aš irgi įsigijau elvital extraordinary oil raudonu kamšteliu, internete randu, kad naudoti reikia prieš plaunant galvą, o man įdomu gal kas naudoja jau išplovus ant drėgnų plaukų?
Šiaip visur rašo, kad jį galima trejopai naudoti. Prieš plovimą, po plovimo, sausiems plaukams. Aš turiu iš Garnier tokio tipo. Tai labiausiai man patinkantis panaudojimas ir patepti nedideliu kiekiu (vienas - du paspaudimai patrinti tarp rankų) pusę plaukų (nuo vidurio iki galų).
as irgi su paciais geriausiais atsiliepimais apie argano poveiki
perku butent iherbe Acure 10% organiska USDA sertifikuota argano alieju , kas per mintys apie negrynuma va Lt tai galima gauti tikrai apstu neaiskaus pilstymo , neaiskios kokybes argano aliejaus , ypac jei ieskosite pigesnio varianto.