Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai 7 tema

QUOTE(jovy @ 2012 12 03, 17:56)
Ačiū už atsakymą dėl argano aliejaus. Reikia užsisakyti jį. Aš mąstau apie iherb, o kur Jūs perkate? smile.gif

o kam iHerb(ten gali būti negrynas) pilna LT gerom kainom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 26, 21:08)
Ar kirpsit, ar nekirpsit, per jaunatį plaukai greičiau augs smile.gif Tai jei auginat plaukus, kaip tik jų nepirpkit, nes per šitą periodą jie turėtų pailgėti  mirksiukas.gif

Kirpti reikia, kai jau nušiūra galiukai. Nevarginkit to mėnulio. lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu cia pagirti RICH argan oil elixir, mano plauku galiukai labai sausi, dazyti ir nuolat dziovinami dziovintuvu, kiek paaugdavo tiek reikedavo ir nukirpt, bandziau Macadamia, SHI silk infusion, Avon ir kitus aliejukus bei naturalius aliejus, bet niekas nedave tokio poveikio kaip Rich, jau du menesius naudoju: galiukai nebesipucia ir zymiai geriau atrodo blush2.gif jau turiu vilti atsiauginti ilgas garbanas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2012 12 20, 12:15)
Ateinu cia pagirti RICH argan oil elixir

as naudoju rich silk elexir, irgi neblogas, lengvas, bet neskalsus.
Atsakyti
Sveiki,
As naudoju is SO PURE priemones, super kosmetika, naturali. Plaukai tampa silkiniai.

http://www.parfum24....ne/So-Pure.html
http://le-caprice.co...kinamoji-linija
http://le-caprice.co...ital-nutrition-
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slalari: 20 gruodžio 2012 - 22:42
Merginos, kokie atsiliepimai apie Loreal Elvital Extraordinary oil ? 4u.gif Ką tik nusipirkau, pasitepiau, tai kvapas ir konsistensija labai maloni smile.gif

Pas mane raudonas :

user posted image

Kaip tik Droge šiandien paskutinė diena kaip akcija jam ir kainuoja vos 24lt vietoj 35 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 31 gruodžio 2012 - 18:03
Aš irgi įsigijau elvital extraordinary oil raudonu kamšteliu, internete randu, kad naudoti reikia prieš plaunant galvą, o man įdomu gal kas naudoja jau išplovus ant drėgnų plaukų?
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 04, 13:44)
Radau akcijas "Cascadoje"

Macadamia aliejukas

10ml: 17 Lt --> 14,45 Lt ;
30ml: 35 Lt  --> 29,75 Lt ;
125ml: 104 Lt  --> 88,40 Lt ;
300ml: 191 Lt  --> 162,35 Lt.

Macadamia kaukės

30ml: 12 Lt --> 10,20 Lt ;
250ml: 80 Lt --> 68 Lt
500ml: 130 Lt --> 110,50 Lt

Gal kas zinote ar akcija tebera?
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 01 04, 17:04)
Aš irgi įsigijau elvital extraordinary oil raudonu kamšteliu, internete randu, kad naudoti reikia prieš plaunant galvą, o man įdomu gal kas naudoja jau išplovus ant drėgnų plaukų?

Šiaip visur rašo, kad jį galima trejopai naudoti. Prieš plovimą, po plovimo, sausiems plaukams. Aš turiu iš Garnier tokio tipo. Tai labiausiai man patinkantis panaudojimas ir patepti nedideliu kiekiu (vienas - du paspaudimai patrinti tarp rankų) pusę plaukų (nuo vidurio iki galų).
Atsakyti
QUOTE(jovy @ 2012 12 03, 18:56)
Ačiū už atsakymą dėl argano aliejaus. Reikia užsisakyti jį. Aš mąstau apie iherb, o kur Jūs perkate? smile.gif

QUOTE(Aguonytė @ 2012 12 04, 14:52)
o kam iHerb(ten gali būti negrynas) pilna LT gerom kainom  ax.gif

as irgi su paciais geriausiais atsiliepimais apie argano poveiki thumbup.gif
perku butent iherbe Acure 10% organiska USDA sertifikuota argano alieju , kas per mintys apie negrynuma hihihi.gif va Lt tai galima gauti tikrai apstu neaiskaus pilstymo , neaiskios kokybes argano aliejaus , ypac jei ieskosite pigesnio varianto.
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 01 04, 19:04)

aš naudoju, daug geriau negu prieš plovimą. Švelnesni plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 01 04, 19:04)

Naudoju vietoj serumo galiukams,ir suglotininimui ant dregnu,veliau ant isdziuvusiu-jo sunku perzodzuot.

Tik geltonu kamsteliu ZYMIAI geresnis,raudonas man net sausino plaukus...
Atsakyti