Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai 7 tema

kai is tamsios raudonplaukes sumaniau tapti blondinuke, mano plaukai buvo tokios bukles po visu dazymuuser posted image

nusikirpau apie 10 cm (+-4cm) ir apie pusmeti gaivinau stipriom gerom priemonem (keune, macadamia,loreal prof, retai naudojau dziovintuva ) ir pasiekiau rezultata mazdaug toki:)user posted image p.s. jie tokios bukles, bet ne tokio ilgio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2013 01 18, 19:52)
Vertingesnis - argano. Aš turiu abu. Argano (gryną, natūralų) naudoju kaukėms prieš plovimą, macadamia (deja, jis nėra natūralus)  -po plovimo galiukams ir šiek tiek perbraukiu viršutinius plaukus per visą ilgį, nes daug atauginėjančių plaukų , tai išplovus galvą atrodau kaip eglutė. Tai jis plaukus truputuką suguldo. Kai tą patį padarau su tokiu pačiu kiekiu argano aliejaus, jis man riebina plaukus  unsure.gif Mano plaukai normalūs, šaknys linkę riebaluotis. Be to argano aliejaus kvapas toks nelabai..., o macadamia labai labai...  tongue.gif  Po plovimo juk norisi, kad plaukai kvepėtų. Tačiau, jei jūsų plaukai sausi, gal būt arganas susigertų be problemų, o ir puoselėtų jūsų plaukučius.

pas mane irgi siuo metu daug atauganciu plauku, tai kai ezys koks doh.gif
o kur jus argano aliejuka perkat? ax.gif as noriu irgi gryno naturalaus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 01 20, 19:59)
o kur jus argano aliejuka perkat? ax.gif as noriu irgi gryno naturalaus smile.gif

Pirkau iš vaistinės ,Barmunės firmos ( 50 ml -20 Lt) ir dar turiu iš Aroma Zone. Poveikis toks pats, tik iš vaistinės truputuką intensyvesnis kvapas.
Nemažai internetinių parduotuvių jį siūlo. Esu seniau kitokius natūralius, nerafinuotus aliejus pirkusi iš Aromanatural, geri, kokybiški, drąsiai galiu rekomenduot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 21 sausio 2013 - 17:36
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 01 20, 19:49)
kai is tamsios raudonplaukes sumaniau tapti blondinuke, mano plaukai buvo tokios bukles po visu dazymu

nusikirpau apie 10 cm (+-4cm) ir apie pusmeti gaivinau stipriom gerom priemonem (keune, macadamia,loreal prof, retai naudojau dziovintuva ) ir pasiekiau rezultata mazdaug toki:)

tai įdėkit tikrą rezultatą, o ne iš interneto platybių.
Pasekmės tragiškos po dažymų.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 01 21, 19:41)
Pasekmės tragiškos po dažymų.

foto neturiu kaip buvo pries tai. Fotoparatas sugedes. Daugiau jokiu ekspermentu su plaukuciai nedarysiu doh.gif
Atsakyti
as taip pat is garbanes tamsiaplaukes buvau sumasciusi tapti sviesiaplauke, tai viso to pasekme irgi nusiure nudeginti plaukai, kuriuos nezinia kada pavyks atsiauginti sveikus, ir dbr net garbanos ne tokios.. verysad.gif zodziu irgi daugiau jokiu eksperimentu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 01 21, 17:41)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 01 21, 18:44)
foto neturiu kaip buvo pries tai. Fotoparatas sugedes. Daugiau jokiu ekspermentu su plaukuciai nedarysiu doh.gif

pas mane irgi po sviesinimu kazkas panasaus labai i jusu plaukus buvo,ypac kai pats plaukas is saves yra garbanotas,bet jau ne garbanos buvo,o pakulos,o dabar kokia jus spalvyte dazote?
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 01 20, 19:59)

naturaliu sertifikuotu alieju labai geru yra Akoma, anksciau is anglijos siunciausi, o dabar jau yra ir i Lietuva atvezti, tikrai labai geri ir sertifikuoti kaip ekologiski.
Atsakyti
reikes pasiziureti g.gif gal patks ir tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal yra naudojusių plaukų galiukams šį produktą? Kokie rezultatai? ax.gif
user posted image
Atsakyti
tiek plauku galiukams , tiek per visa ilgi patepti, suglotninti man labai patiko paskutinysis pirkinysMythic aliejukas lengvas, neapsunkina plauko, bet tuo pat gerai drekina, kvapas malonus, kiekis didelis. Pakeitimui naudoju macadamia healing oil aliejuka, jis tirstesnis, sunkesnis, irgi skaniai kvepia, siaip abu labai patinka. be jokio plauku serumo negaliu buti , tuoj sakojasi galai ir kaip sausuoliai tokie pastire buna
Atsakyti