Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai 7 tema

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 06 22, 17:30)
rich aliejus mano plauku draugas wub.gif uzsimaniau ju kauke isbandyt blush2.gif

sitas geras ir dar skaniai kvepia body shop
user posted image

Kiek pamenu alko nemazai turi sudetyje, net kvapas jauciasi. Esu bandziusi, bet nepirkciau-yra geresniu.
Atsakyti
pasiziurejau ant savo bodyshop aliejiuko sudeties,alkoholis nepastebetas bigsmile.gif Uzsieny jis 12 doleriu,o pas mus... doh.gif 50lt
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2012 06 23, 10:47)
Labas rytas smile.gif

Prašau patarimo. Ten kur gyvenu, yra du pasirinkimai plaukų galiukams, kadangi jų neesu naudojusi, prašau patarti. Ar geriau pirkti Marrakesh oil , ar Moroccanoil ??? Plaukai šviesinti....

cia , forume, marrakesh populiarus, bet siaip uzsieni labiausiai pripazintas - maroccanoil. Pastaraji naudoju, tai labai patinka. Tik neperdozuokit - geriau po truputi imt priemone, negu is kart sauja, kol atrasit kiek priemones jum reikia. Jeigu plaukai ilgi, tai tepkite per puse ilgio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 06 01, 19:26)
si kombinacija padejo mano plaukams po peroksidinimo,tamsinimo ir t.t. Tokie jie ploni,kiauri,kieti ir t.t. Buvo kaip siaudai po  spalvos nuemimo proceduros doh.gif

1.paprastas sampunas(pvz margarita ar body shop)

+

balzamas user posted image
                                +

kauke (laikiau 15min-20min mazdaug)
                user posted image

+šilko serumas(vos vos ,tik pora lasu i dregnu plauku galiukus)

user posted image
gal zinot savo kokiu plauku gaivinimo"receptuku"? 4u.gif

aliejukas plaukų galiukams Makadamia.
Atsakyti
Man Makadamia netiko, net keista. Lipina, nors kiekis nedidelis. g.gif
Atsakyti
Gal kam teko bandyti AFFIXX Light drops?

http://www.dyl.lt/vi...iejuka-plaukams
Atsakyti
labai patiko Giovanni priemone-serumas plaukams su argano aliejumi ir brazilisku keratinu, tiesina, tikrai mazina putimasi, suteikia spindesio, drekina.
prie info raso, kad apsaugo plaukus nuo zalingo aplinkos poveikio,mazina plauku galiuku skilinejima. reikia nedidelio kiekio. sudetis naturali ir kaina nedidele tik 7$,tik aisku reikia siustis, Lietuvoje tokio nera.
user posted image
Atsakyti
Labai sudomino ši priemonė iš Marrakesh linijos:

http://www.allura.lt...-kahm-60ml.html

Ar yra bandžiusių? Aprašymas tai labai gundo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2012 06 26, 18:13)
Labai sudomino ši priemonė iš Marrakesh linijos:

http://www.allura.lt...-kahm-60ml.html

Ar yra bandžiusių? Aprašymas tai labai gundo  wub.gif

turiu ir si.bet cia ne plauku galiuku, o teisinanti priemone. nebuna idealiai tiesus, na priklauso kaip kokybiskai issukuoji tempdama sepeciu zemyn ir isdziovini dzviovintuvu. nepirkciau antra kart tikrai+sausina labai plauka, kasdieniniam naudojimui per didelis plauku alinimas.
panaudojus kuri laika , galiu pasakyt, kad ir marrakesh aliejukas nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 26 birželio 2012 - 19:34
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 26, 19:34)
galiu pasakyt, kad ir marrakesh aliejukas nieko gero schmoll.gif

kodel?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 06 26, 19:45)

tam kartui tik susvelnina,bet maitinimo neduoda plaukams,ryte patepus vakare vel galiukai sausi kaip siaudai , ilgainiui ima sausinti, siursta plaukas, nuo nei vieno galiuku aliejuko man taip nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 26, 19:50)
tam kartui tik susvelnina,bet maitinimo neduoda plaukams,ryte patepus vakare vel galiukai sausi kaip siaudai ,  ilgainiui ima sausinti, siursta plaukas, nuo nei vieno galiuku aliejuko man taip nebuvo.

keista, as visiskai nejauciu aprasyto poveikio schmoll.gif man puikiai glotnina, nesausina plauko.
Atsakyti