Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai 7 tema

QUOTE(~Aylin @ 2012 06 26, 20:01)
keista, as visiskai nejauciu aprasyto poveikio schmoll.gif  man puikiai glotnina, nesausina plauko.

thumbup.gif tai jums gerai , as net 2 buteliukus nusipirkau , ir stovi nenaudojami doh.gif

dabar laukiu pabandymui isgirtojo Marrocan oil, tik brangokas 25ml beveik 13£.
jei kam reikia feelunique.com 10% nuolaidos parasykit wink.gif
http://www.feeluniqu...Hair-Types-25ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 26 birželio 2012 - 20:11
tai parduokit, arba atiduokit bigsmile.gif tikrai atsiras kas norės tokios puikios priemonės thumbup.gif
Atsakyti
Jau žadėjau pirkti Marrakesh aliejuką, bet truputį išgąsdino unsure.gif Plaukai ir taip sausoki, jei dar išsausės negerai negerai..
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2012 06 26, 20:53)
Jau žadėjau pirkti Marrakesh aliejuką, bet truputį išgąsdino  unsure.gif  Plaukai ir taip sausoki, jei dar išsausės negerai negerai..

tikrai nenorejau isgasdinti, tiesiog esu isbandziusi ne 1 ir ne 10 plauku galiuku serumu, tai nieko panasaus nebudavo. man jis netinkamas visiskai ,nejauciu jokios kokybes sios firmos priemonese, malonus kvapas tik tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 26, 22:01)
tikrai nenorejau isgasdinti, tiesiog esu isbandziusi ne 1 ir ne 10 plauku galiuku serumu, tai nieko panasaus nebudavo. man jis netinkamas visiskai ,nejauciu jokios kokybes sios firmos priemonese,  malonus kvapas tik tiek biggrin.gif

Aš ir begalę tų serumų bandžius, bet radus tinkamus tik kelis biggrin.gif Ir per tuos bandymus išsausinau galiukus, tai jau atsargiau ekspermentuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2012 06 26, 19:13)
Labai sudomino ši priemonė iš Marrakesh linijos:

http://www.allura.lt...-kahm-60ml.html

Ar yra bandžiusių? Aprašymas tai labai gundo  wub.gif

Turiu sia priemone, labai patinka 4u.gif Puikiai istiesina, suglotnina thumbup.gif Naudoju daznai, nepastebejau, kad plauka sausintu g.gif
Merginos, o ka jus naudojat kaip apsauga nuo suraus vandens ir saules g.gif
Radau toki aliejuka, gal kas bande?
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 27 birželio 2012 - 09:59
MAN SI PRIEMONE thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lilija73 @ 2012 06 28, 17:14)

Neapsisprendžiu ar pirkti šį šilką, ar kažkurį iš šių Kerastase aliejų, ir jei iš Kerastase, tai kurį??

Gal kas gali padėti? Noriu kad kuo labiau glotnintų ir apsaugotų nuo džiovintuvo poveikio, plaukai sausoki, ilgi..

user posted imageuser posted imageuser posted image

Dėkui labai iš anksto 4u.gif

Atsakyti

kokie atsiliepimai apie sia plauku linija? 4u.gif
LEONOR GREYL

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 28, 19:44)
Neapsisprendžiu ar pirkti šį šilką, ar kažkurį iš šių Kerastase aliejų, ir jei iš Kerastase, tai kurį??

Gal kas gali padėti? Noriu kad kuo labiau glotnintų ir apsaugotų nuo džiovintuvo poveikio, plaukai sausoki, ilgi..

user posted image
Dėkui labai iš anksto  4u.gif

oleo relax thumbup.gif
Atsakyti
As negaleciau isskirti, naudoju kerastase chroma riche, bet kaitalioju su marrakesh aliejuku.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 06 29, 10:12)
As negaleciau isskirti, naudoju kerastase chroma riche, bet kaitalioju su marrakesh aliejuku.

O marrakesh koki turit? Ar patinka?
Atsakyti