Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(Kunkuls @ 2012 06 08, 22:18)
as ta supratau, tik noreciau suzinot gal kas emet ta draudima? ar lengvai duoda?

O kodel turetu neduoti, jei tenkina salygas? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(svetuliaaa @ 2012 06 08, 21:14)
Pas mus tai pat.Pardavejai uzsispires, nori sutarti pasirasyti 26 notaru biure,o mes norim 30 notaru biure.Nes 26NB net nereikalavo visu pazymu del skolu,man tai pasirode nerimta.O pardavejai tvirtina kad pasirashe su 26NB kazkoki sutarti ir ne gali kitur pasirashyneti.Ar gali taip buti g.gif
Papildyta:

Labai supainitai parasiau  blush2.gif

viskas labai aisku 4u.gif kadangi musu pardavejas nesutiko moketi uz notaro paslaugas per puse, mes pasirinkom toki notara, koks mums gerai 4u.gif o del tos sutarties nezinau, negali buti ipareigotas pasirasyti kazkokiam biure, nebent jusu pardavejas yra kokia agentura, tai gal jie kokia nuolaida gauna g.gif bet as tai nesutikciau butinai pas ta notara pasirasinet-velnias zino ka jie gali buti sutare 4u.gif o del skolu notare musu pardaveju reikalavo pazymu, matyt taip visur turi buti 4u.gif be to-mes ejom pas banko rekomenduota notare-jie dazniausiai su ja dirba, paprasciau sprest visus reikalus-mums bebunant iskilo klausimas, notare paeme, paskambino prie musu banko vadybininkei-ir is kart viskas issisprende 4u.gif jus galit irgi taip argumentuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 09 birželio 2012 - 10:32
QUOTE(minte @ 2012 06 08, 22:28)
aisku ne taip supratot smile.gif pradine buvo 106. Agentas isvardina, kas uz sia kaina bute lieka. Klasiu - ar kaina derinama? sako taip; As jam sakau - man viskas kas isvardinta, tinka uz 100. Jis sako pasitarsiu. Pasitaria, paskambina, sako  tinka. Va sitoj vietoj jeigu aptarta, kad uz nudereta kaina seimininkai nori pasiimti  ta ar kita uz nudereta kaina, tai kitas reikalas.

Be to, ismontavus texnika ir sa mazga, kaina kristu...  ax.gif

kitas klausimas, blogai, kai negali su savininku tiesiai tartis.

musu pardavejai pasiima is miegamo lova-kaina nuleido 2 tukstanciai, is pradziu buvo tartasi kad palieka su visais baldais, bet kadangi pasiima lova, kaina krenta,taip turetu buti ir pas jus-jei jie pasiima dar kazka-kaina turetu tikrai keistis 4u.gif jus paklauskit kokia galutine kaina ir kas lieka, mums notare rekomendavo viska nusifotografuoti ir pasirasinejant sutarti prides prie jos foto bei padarys baldu aprasa-kad nebutu parasyta su baldais ir buitine technika-o kas i tai ineina?gal mes db matom viena lova-o kai jie issikraustys bus kita sukresus lova-ir kaip irodysi kad tokia lova nebuvo-bus ju zodis pries musu 4u.gif mes cia norim kaip notare sake-preciziskai viska daryti-nes musu pardavejai tokie "sustriakai-su jais visko gali buti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 09 birželio 2012 - 10:29
Nors žiūriu tema jau nebeatitinka jos pavadinimo, tačiau gal dar vis atsiras, kas ieškos, kokios dabar palūkanos:
Po dviejų savaičių trukmės derybų su bankais rezultatai tokie:
(litai, kintamos 3 mėn, anuitetas):
SEB - pirmas pasiūlymas (1,93), sekantis (1,65), galutinis (1,6).
DnB - pirmas pasiūlymas (1,81), sekantis (1,60), galutinis 1,5.
Danske bankas - 1,4.

Pasirinkau Danske banką, tikėkimes specialios sąlygos bus man priimtinos, bei atrimiausiu metu bus pasirašyta sutartis.

Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 09, 08:24)
musu pardavejai pasiima is miegamo lova-kaina nuleido 2 tukstanciai, is pradziu buvo tartasi kad palieka su visais baldais, bet kadangi pasiima lova, kaina krenta,taip turetu buti ir pas jus-jei jie pasiima dar kazka-kaina turetu tikrai keistis  4u.gif jus paklauskit kokia galutine kaina ir kas lieka, mums notare rekomendavo viska nusifotografuoti ir pasirasinejant sutarti prides prie jos foto bei padarys baldu aprasa-kad nebutu parasyta su baldais ir buitine technika-o kas i tai ineina?gal mes db matom viena lova-o kai jie issikraustys bus kita sukresus lova-ir kaip irodysi kad tokia lova nebuvo-bus ju zodis pries musu  4u.gif mes cia norim kaip notare sake-preciziskai viska daryti-nes musu pardavejai tokie "sustriakai-su jais visko gali buti  doh.gif

mes lyg susitarem, pasiima orkaite, lieka man kaitlente biggrin.gif

pasirinkau seb banka, pasiule 3,43 fiksas. Kai pasirasinesiu sutarti, gali but pakites, tikiuosi daugiau 3,5 nepakis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2012 06 09, 19:25)
mes lyg susitarem, pasiima orkaite, lieka man kaitlente biggrin.gif

pasirinkau seb banka, pasiule 3,43 fiksas. Kai pasirasinesiu sutarti, gali but pakites, tikiuosi daugiau 3,5 nepakis...  ax.gif

As ir bent jau kol kas mastau apie si varianta. Lt fixuojate? 5 m? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidmux @ 2012 06 08, 15:43)
Prikabinu:
Lentele linijiniam grazinimo budui
Lentele anuiteto grazinimo budui

Gero studijavimo smile.gif Paciam irgi ant nosies busto pirkimas, tai jau irgi pasiklydes tarp tu skaiciu ir analiziu smile.gif

Na ta lentele dar galima tobulinti ir tobulinti smile.gif Nes galbut ne lygiai 30 metu paskola bus...o tarkim 30 metu ir 4 menesiai smile.gif Bei galbut marza bankas pakeis del kazkokiu priezasciu smile.gif

Wow, didelį pliusą dedu 4u.gif
Puikus darbelis čia padarytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2012 06 11, 09:13)
As ir bent jau kol kas mastau apie si varianta. Lt fixuojate? 5 m? 4u.gif
Papildyta:
Wow, didelį pliusą dedu  4u.gif
Puikus darbelis čia padarytas  thumbup.gif

taip, 5metai litais.. 4u.gif

o jus pasirase sutarti su banku?
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2012 06 11, 18:49)
taip, 5metai litais..  4u.gif

o jus pasirase sutarti su banku?

Kad kaip suprantu, iki tos sutarties dar toli. Kai bankas gaus vertinima ir kai susitarsiu pas notara, bankas man tik isduos garantini rasta. Tada su juo eisiu pas notara, sudarysime sutarti, tada registru centras, draudimas, hipotekos lakstu tvirtinimas pas notara ir tik tada bus sudaryta sutartis. O Jums kitaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2012 06 11, 20:38)
Kad kaip suprantu, iki tos sutarties dar toli. Kai bankas gaus vertinima ir kai susitarsiu pas notara, bankas man tik isduos garantini rasta. Tada su juo eisiu pas notara, sudarysime sutarti, tada registru centras, draudimas, hipotekos lakstu tvirtinimas pas notara ir tik tada bus sudaryta sutartis. O Jums kitaip? 4u.gif

visiems tai pat, man su viskuo uztruksiu virs 2 mėn, jau pabodo laukti taip ilgai visko...
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2012 06 11, 17:38)

As jau 5ni einu pasirasyti kredito sutarties.. Garantini pasiemiau siandien, dawiau agentui avansa. Kita sav. Planuojam notara jau.
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2012 06 11, 22:00)
As jau 5ni einu pasirasyti kredito sutarties.. Garantini pasiemiau siandien, dawiau agentui avansa. Kita sav. Planuojam notara jau.

Tai pirma sudarysite banke sutarti tik tada pas notara? g.gif
Papildyta:
QUOTE(justyzzzz @ 2012 06 11, 21:40)
visiems tai pat, man su viskuo uztruksiu virs 2 mėn, jau pabodo laukti taip ilgai visko...

Man siandien lygiai menuo, nuo avanso padavimo, o dar kiek laukia visko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2012 06 11, 19:35)
Tai pirma sudarysite banke sutarti tik tada pas notara?  g.gif
Papildyta:
Man siandien lygiai menuo, nuo avanso padavimo, o dar kiek laukia visko...  doh.gif

Na, taip, o koks skirtumas?
Kreditavimo sutartis savaime pinibu dar neperveda, kol nenupirksi ir neikeisi buto...

o noriu greiciau pasirasyti kreditavimo sutarti, kad nepakistu banko pasiulymas - kadangi ispanija pasiprase finansines paramos, galimi palukanu svyravimai. O sutartyje bus tiksliai tos dienos palukanos 5m fixui, kai pasirasysit kreditavimo sutarti, ir nebutinai jos bus tokios pacios kaip kad pasiule bankas 4u.gif

o as avanso nemokejau, kol nesusiderejau su bankais smile.gif 4u.gif
Papildyta:
ai, dar del komunaliniu mokesciu uz perkama buta smile.gif

is tikruju, tai tiesa - net jei notaras ir nepareikalauja pazymu apie skolas, uz senas skolas turi susimoketi senas savininkas - nes su juo sudaryta sutartis. Ir senaji savininka duos i teisma, o ne naujaji, senasis nutraukdamas sutarti turi pilnai atsiskaityt.

cia tas pats, kai pvz nuomininkas sudare sutarti su INIT - nuomininkas issikrausto - seimininkui NEPEREINA prievole moketi uz nuomininko prisimta isipareigojima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minte: 12 birželio 2012 - 06:16